Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haasz Andras

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
midi.blog.hu Desktopon a Nave 2015.05.27 06:03:33
A Waldorf korábban csak iOS-re létező szintije mostantól Windowson és OS X-en is fut, szintén Nave néven, VST, AAX és AU formátumokban. Nem sokat kellett vele csinálni, úgy volt tökéletes, ahogy. Az ára persze jelentősen magasabb, 149 euró. Itt...
midi.blog.hu Oberheim, táblagépen 2013.10.10 12:56:06
Az Arturia folytatja klasszikus emulációinak iPadre portolását: most a SEM van soron, az új sztár az iSEM, tíz dollárért. Tom Oberheim talán legnagyobb hatású szintetizátora volt a cég analóg sorozatának sorrendben az utolsó darabja, a táblán viszont feljött a második helyre -…..
Haasz Andras 2013.10.14 09:43:05
midi.blog.hu Nyakunkon a Reason 7 2013.03.14 07:21:33
A Propellerhead sem száll ki a szekvenszerháborúból, bejelentették, hogy hamarosan itt a Reason 7. Ennek központi újításai a keverőpult körül fognak csoportosulni: új spektrumanalizátor-EQ ablaka lesz, keverőcsatornákat csoportosíthatunk, új effektek jönnek bele, jobban fog…..
  Egészség és fitnesz -  Atergó Annamari nutricionista és életvezetési tanácsadó rovata. Sziasztok, csajok! Mindannyian ismerjük már az érzést, amikor beszerezzük a méregdrága, csillogó csodamasinákat és a legfancybb kütyüket meg ketyeréket otthonra - beiratkozunk a két…..
    Amikor a Sülyi Péterrel készített beszélgetés után hazafelé autóztam az Őrségből, egy régi Omega szám járt az agyamban. Tudjátok, van az úgy, hogy az ember hall egy számot, az befészkel a fejébe, és akkor napokig vagy hetekig ott motoszkál. A "Kemény…..
   Pár hete beszámoltam a TC Electronic Polytune nevű gitárhangolójáról, ami gyorsan nagyon népszerű lett, mivel borzasztóan legyszerűsíti a buli közbeni hangolást. Most a TC bemutatja ugyanezt iPhone-ra is. Az ötlet persze jópofa, de egy kicsit blődnek is érzem. Ugyanis…..
MidiTom zenei blogja Antimarketing 2010.05.26 21:19:00
 Mottó: ne tukmálj rá felebarátodra olyan dolgot, amit te nem vennél meg szívesen!     A Bitzenede blog indításakor elhatároztam magamban, hogy kereskedelmi és üzleti kérdésekkel nem igazán szeretnék itt foglalkozni, szóljon a blog a zene eszköztáráról,…..
MidiTom zenei blogja Emlékek 2010.03.31 22:47:00
    A bejegyzés címéhez ízléses rózsaszín keretbe foglalt kép tartozhatna, amin turbékoló galambpár egy rózsalugasban levő padon mittudoménmitcsinál. Találtam is a neten ilyen jellegű képet, de mivel az szerzői jogi védelem alatt áll, ezért saját,…..
Még az utolsó pillanatokban is érkeznek emailben durva karácsonyi akcióajánlatok. Most a Sony levele futott be éppen, amiben a Sound Forge 10-re és a Vegas Pro 9-re frissítést ajánlják meseáron, 100 euró alatt bármilyen előző verzió tulajdonosának, december 30-ig.A Native…..
A Pro Sound News híre szerint két nagynevű, minőségi audiótermékeket gyártó márkát, a Midast és a Klark Tekniket is megvette a Behringert is birtokló Music Group, melynek egyik vezetője nem más, mint maga Uli Behringer. A vásárlók komoly nyilatkozatokat tettek, melyek szerint a…..
Kurzweilék is új zászlóshajóval váltanak évet: itt a PC3K, egy óriásszinti 128 megabájt nem felejtő RAM-mal, amibe wav-fájlokat, valamint a régi Kurzweil-mintakönyvtárakat is betölthetjük. A tudás többi része ugyanaz, mint a PC-sorozat előző családtagjaiban: rengeteg…..
midi.blog.hu Dobd el az agyad 2009.10.18 15:44:00
Az Applied Acoustics Ultra Analog VA-1 jelű szoftverszintijét alaposan felfrissítették: az 1.1.2 update rengeteg hibajavítás mellett most már a 64 bites környezetekkel sincs gondja. A még nagyobb hír azonban az, hogy az audiomidi.com no-brainer fedőnevű akciójában most egy darabig a…..
midi.blog.hu A Sonar felet ugrott 2009.09.20 09:16:03
8.5-ös az új verziójele a Sonarnak, de legalább annyi új van benne, mint a versenytársak teljes verzióugrásának. A Producer és a Studio verzió együtt mozog, mindkettő 8.5 lett, a Cakewalk nem darabolta szét a frissítést, mint a többiek. Legelső szépség, hogy ős-PC…..
Volt egyszer egy ország, ahol a szárazság miatt a talajban található minden csepp vizet meg kellett becsülni. Ugyanitt a katódcsöves monitorok és tévék leadása után újrahasznosítási díjat szed be az állam. Ez mondjuk azért nem nagyon jó, mert a veszélyes hulladékokból…..
Az Industrial Radio nevű, eleddig ismeretlen társaság új hangszere, a nagy szenzáció. A luxuskivitelű hangszer egy szupergyors MIDI-kontroller valójában, nyaka végig van drótozva, hogy a lefogás információtartalma gyorsan előálljon, LCD kijelzője van, a potméterek…..
Appleblog A Mac nem pc többé 2009.07.27 17:23:00
Itt az Appleblogon is számtalanszor előfordult már, hogy egyesek kétségbe vonták a Mac vs pc-szembeállítás jogosságát. A leggyakrabban felbukkanó ellenérv az volt, hogy a Mac is pc. Technikai értelemben nehéz vitatkozni az állítással, hiszen valóban ugyanolyan alkatrészekből…..
Három új termék az őszre az Akaitól - először is, az USB-s billentyűzetcsaládjuk egy ötoktávos verzióval bővül, MPK61-nek fogják hívni. A másik két cucc a Korg Nano-kontrollereit követi: az LPK25, amit a képen látunk, egy apró billentyű laptopokhoz (viszont már…..
Haasz Andras 2009.07.22 19:33:59
Sem a MusikMessén, sem a NAMM-on, de egyéb más kiállításokon sem jelenik meg többé a Native Instruments hivatalosan, kiállítóként - az erről szóló közleménytől hangos most a hangszerkereskedő szakma. A cég azt állítja, manapság már semmilyen haszna nincs ezeknek az…..
Haasz Andras 2009.07.08 15:51:56
Carlos napjai Friss levegő 2009.06.11 22:45:34
Na ha már Angel is szól, akkor tényleg rég írhattam. Mostanság több időm lesz, sajnos végére értem a bontó felszámolásának. Viszont volt időm pihenni is. Május közepe felé kimentünk pár cimborámmal az Alpokba. Nem nagyon beszéltem még róla de a természetbúvárkodás az…..
A MagSafe kábel alapvetően egy halálosan vidám, joviális madzag, csak időnként megpróbál kiirtani egész családokat. Ken Brinkman egy unibody MacBook Pro tulajdonosa volt, amíg fel nem gyulladt a kábel. A fickó hajnalban ébredt arra, hogy valami bűzlik, elkezdte keresni a szag…..
Haasz Andras 2009.05.28 10:36:48
@alma felhasználó: ha ráz a Maci, dugd be fordítva (180 fokkal megfordítva) a konnektorba... először én is azt hittem, hülyeség, de nem, azóta nekem se csipkedi a csuklómat a Macbook pro.
Legalábbis ha elfogadja a North Carolina-i kormányzat ajánlatát, és kilenc éven belül egymilliárd dollárt fektet szerverparkjainak bővítésébe a keleti parton.Az adócsökkentést ígérő pályázattal olyan céget keresnek, ami képes végigvinni egy ilyen beruházást főként a…..
midi.blog.hu Native-hírek 2009.05.13 10:50:05
Hat hangcsomagot kap, összesen 950 hanggal az a vásárló, aki Kore 2-t vesz június 30-ig. A hat készlet az Electronic Experience nevű szintihangválogatást jelenti, szóval erre az irányra számítsunk. A Native további akcióihoz egyébként most csinál kérdőíves kutatást, amelyből…..
UPDATE!!!Pólós Feri beélesítette a webshopját, ahol mindenféle kanyar nélkül tudtok rendelni tardás pólókat! Itt és mostantól csak itt! Végre kikukázhatjátok a kamu D&G partipólóitokat, meg a bálás kínai edhárdikat! A Deutsch Viktornak tartozott egy csávó egy elég…..
A Wall Street Journal írt arról, hogy Steve Jobs Gulfstream-gépe (az amerikai gazdagok többnyire még bevásárolni is ezzel a típussal mennek) az elmúlt időszakban alig száll fel: fél év alatt négyezer dollárt költöttek a repülésre, ami körülbelül az Újpest-Margit…..