Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TaLány

24 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Írj egy Class dumát! 2010.01.19 17:30:00
Egy kis minipályázatot írnék ki a Class FM meglepő poszterére építve, amelyen valamilyen okból kifolyólag szabadon hagyták a logófejű alak szövegbuborékát. Lehet, hogy eleve nem is akartak odaírni semmit, vagy csak nem jutott eszükbe egy class duma sem, de az is lehet, hogy egy…..
Amióta végre sikerült beköttetnem, azóta tökre örülök hogy töltökethetem a friss infókaz az agyamba meg a sok hülyeséget is. Eldöntöttem, hogy kénytelenek lesztek elviselni, de minden napra katok egy kis Coca-colat vmilyen formában. "• Ha az összes eddig gyártott…..
TaLányos Gondolatok Ha 2010.01.07 23:00:02
kitalálnék valamit, ami még nincs, de miután kitaláltam, mindenki csak arra vágyna, az jó lenne.........
TaLányos Gondolatok Mai gondolat 2010.01.06 22:15:33
Ha valami egyszer, csak egy kis időre is, de a tiéd volt, borzasztóan tud hiányozni, mikor már nincs veled......És minél többször veszíted el, minden alkalommal jobban és jobban fáj...... ..
TaLányos Gondolatok A randi 2010.01.05 17:11:11
Nos megvolt a keddi randi. Gondolom, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy még tavaly. Sajnos nem volt időm előbb írni, de talán jobb is abból a szempontból, hogy így átfogóbb képet tudok festeni az illetőről.Nem tudom említettem-e már, de a jogász végzettségű pasikkal eddig nem…..
TaLányos Gondolatok Hétfő... 2009.11.16 23:12:00
Sokat gondolkoztam azon, hogy miképpen lehetne a hétfőket valahogy kiiktatni az életünkből. Ma megint eszembe jutott ez az elképesztő marhaság..Sajnos megint rá kellett jönnöm, hgy ha kihagynánk, akkor a kedd hétfősödne el. Szóval nem jó ez így sehogyse.Tegnap este átjött egy…..
TaLány 2009.11.23 22:43:34
TaLányos Gondolatok Híradás 2009.11.22 22:55:09
Sajnálattal jelentem az esetleg érdeklődőknek, hogy a mai randi előre nem látható okok miatt elmaradt. Új időpontként, közös megegyezéssel kedd lett megjelölve. További információk akkor. :)..
TaLányos Gondolatok Ismét.. 2009.11.06 15:13:37
itt... Jobb is hogy nem tesz ígéreteket az ember lánya, hogy milyen gyakran jelentkezik valami újjal, mert ez teljességgel betarthatatlan lenne a részemtől, ahogy azt a bejegyzések gyakorisága-vagy inkább ritkasága is jelzi.. :)Nos, sok minden történt persze az elmúlt időszakban, de…..
TaLányos Gondolatok Már megint... 2009.10.07 21:18:12
... eltelt egy csomó idő és nem jutottam el ide, hogy firkantsak valamit a mindennapokról.A legnehezebb ebben az, hogy közben annyi minden történik, hogy nehéz kiválasztani miről írjak, ami talán érdekes is lehet mások számára.Miről írjak?Lehet, hogy ez a naplósdi mégsem az én…..
TaLányos Gondolatok Újra itt 2009.08.21 16:30:00
Mivel többen is jeleztétek, és most időm is van rá, folytatom.Az elmúlt hetek elég sűrűre sikeredtek, mind munka, mind bulizás szempontjából. Emellett belefért egy 5 napos balatoni kiruccanás is baráti körben, ott meg aztán abszolut civilizációmentesen éltünk. Se tévé, se net,…..
TaLányos Gondolatok Kibírom 2009.07.22 15:00:00
hogy bejelentkezett msn-re és nem írok neki. Borzasztó nehéz...Pláne, hogy sokáig reménykedtem benne, hogy az előbb rövid, majd hosszútávú fizikai kontaktus majd átalakul hosszútávú emocionális projektté...Huhh, ez nagyon diplomatikus megfogalmazás volt.. lehet tényleg nem kéne…..
TaLányos Gondolatok Munka helyett 2009.07.22 10:51:00
Valahogy ma nem vagyok jól... Csak pörgetem az agyam mindenen. Mindenen, amin munkaidőben nem kéne. Mert dolgom az éppen volna bőven, de most szívesebben sülnék szét akár egy kukoricatáblában is kapálás közben, minthogy itt üljek, ebben a kellemesen hűvös, csendes irodában.Még…..
Nem is tudom mit írjak. Annyi minden történt, amit akkor jelentőségteljesnek gondoltam, de közben kiderült, hogy mégsem az. Szóval konkrét élménybeszámoló helyett álljon itt, amire rájöttem az elmúlt hetekben:Bele kell törődjek, hogy az emberek általában nem olyanok, amilyennek…..
Kedves Mindenki, akiket érdekelnek a továbbiak!Igen, látom, hogy nagyon rég írtam, de ez nem azért van mert valami baj van, vagy mert nem történt semmi. Hétköznapi és prózai az indok: sok munka, mozgalmas szabadidő..:)Ígérem még ezen a héten pótolom a lemaradást.Köszönöm az…..
Nem nagyon volt mit írjak a napokban. A régebbi dolgokról meg most nincs kedvem.Olvasok most egy tök jó könyvet, azzal töltöm inkább a szabad perceimet.Ma levágattam a hajam. A fodrászom szerint erre van szükségem. Változásra. Jó lenne ha egy hajvágással megváltozna az életemben…..
"A halál tulajdonképpen jelentéktelen dolog... valójában csak átmentem ide a szomszéd szobába. Én én vagyok, te pedig te. Akármit is jelentettünk egymásnak egymás életében, ez mit sem változott. Nevezz csak nyugodtan a megszokott nevemen, beszélj velem ugyanazon a könnyed…..
TaLányos Gondolatok Megint hétfő 2009.06.22 19:07:30
Itt vagyok újra.Gondoltam, mielőtt nekilátok a melóm itthoni folytatásának, lazításképp írkálok ide kicsit. A vasárnap úgyis kimaradt.Nem is értem miért, a tegnapi napot teljesen végigaludtam, aminek egyetlen előnye volt, hogy kimaradt néhány étkezés, így hétfő reggelre 2…..
TaLányos Gondolatok Megbüntettek 2009.06.20 11:52:00
12 évnyi vezetés után, megkaptam az első bírságomat.Reggel azt nem írtam, hogy igazából autóval indultunk bele az éjszakába, de rábeszéltek, hogy igyak én is valamit, ne üdítőzzek már ott egyedül és inkább menjünk haza taxival.Vettem is parkolójegyet. Az összes fém…..
TaLányos Gondolatok Jó reggelt :) 2009.06.20 04:58:00
Nos, barátosnőmmel, a ma, vagyis inkább tegnapi strandolás után elhatároztuk, hogy kimozdulunk és elmegyünk kicsit szórakozni. Úgy terveztük kiülünk valami teraszra és hagyjuk, hogy körüldongjanak minket a jóképű, egyedülálló pasik.Hát..legalább terveink voltak.Ahova…..
Hétvégén dolgoznom kell, de azért valami csajozást vagy strandolást csak beiktatok. Két hét múlva lesz a legénybúcsú, persze magamra vállaltam a szervezést. Az egyik haverunknak van egy fasza kis hétvégi háza, ott lesz az elhajlás. Viszont kell kaja, pia, zene, na meg főleg…..
Ma csak egyig dolgoztam. Péntek rövid nap szerencsére. Igyekeztem minél több melót belezsúfolni a napba, sőt még olyat is sikerült, ami be sem volt tervezve mára. Mikor végeztem rögtön robogtam egy barátnőmért és kiautóztunk a tópartra napozni, ha már holnaptól úgyis rossz…..
TaLányos Gondolatok Fáradt vagyok 2009.06.18 23:33:17
Ma valahogy nincs kedvem a múltam és a jelenem sebeit tépdesni. Majd talán holnap. Akkor több időm is lesz, nem kell időre kelnem másnap reggel. Ahogy egy picit belegondoltam, az elmúlt két évben több minden történt velem, mint amire hirtelen kapásból visszaemlékeztem. Lehet, hogy…..
Szóval...Nem is gondoltam, hogy erről ilyen nehéz lesz írni...Csak ülök itt már vagy negyed órája és próbálom kitalálni, hogyan lehet szépen megfogalmazni azt, hogy a volt pasim szeretője lettem. Nehéz ügy, pláne, hogy ki nem állhatom ezt a szót.Szerető.Mocskos, züllött,…..