Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dev.grundmedia

50 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elindult a grundmedia.eu, blogunkat mától a blog.grundmedia.eu címről is elérhetitek. A Kaligráf nyomda weblapja keresőbarát menüpontokkal rendelkezik, az url-ek végéről lecsíptük a html kiterjesztést.Kapcsolat: info@grundmedia.eu..
Új, nyílt forráskódú jelszó generátor szolgáltatáshoz keresünk béta tesztereket. Jelentkezni péntek estig (11.20) lehet az info@grundmedia.eu email címen...
A mai nappal egy nagyon régóta húzódó folyamat végére tettünk sikeresen pontot: a FotóStaff oldalát sikeresen átköltöztettük új tárhelyünkre, és a fotostaff.info domain is beállításra került. Az oldal az év végéig a fotostaff.co.cc domain alatt is elérhető.Hangsúlyosabb…..
Szerver problémák miatt késik a FotóStaff.info oldal átállítása. ..
A fejlesztések során több helyen újra írtuk az oldalmotort, frissítettük az email feldolgozó algoritmust javascript kóddal kiegészítve, új 404-es hiba oldalt aplikáltunk. A kisebb változások közé tartozik a Help menüpont megjelenése, valamint a css-kód átírása. Itt elsősorban…..
A hétvégén új domain alá és új tárhelyre költőzik a FotóStaff oldala. Hétfőtől az oldal a www.fotostaff.info cím mellett december végéig a fotostaff.co.cc domain alatt is elérhető marad. A költözés ideje alatt a weboldal zavartalanul üzemel...
A hétvégén több fejlesztésen is átesik a Kaligraf.hu weblap. A változások főként az oldalmotort fogják érinteni, így kisebb kimaradások és hibák előfordulhatnak.Frissül: email feldolgozó algoritmus és htaccess átírányítás. Saját 404-es hiba oldalt vezetünk be, validálunk,…..
Hali,üdv itt a dev-grundmedia blogon, a GrundMedia Apps! fejlesztői blogján. Ez a blog szolgál gépházunkként, így a fejlesztett oldalainkkal, alkalmazásainkkal kapcsolatos hibákat, javításokat itt közöljük. Persze lesz egyéb érdekes webcsemege is...
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
A Tankcsapda frenetikus születésnapi bulija, valamint a nulladik napi rasszizmusellenes koncertsorozat után többek között a Calexico, a White Lies, Pete Tong, Lily Allen és a viághírű La Fura dels Baus társulat utcaszínháza várja a fesztiválozókat az idei Sziget első napján. A…..
Öt évestől a hatvan fölöttiig minden korosztály képviseltette magát a Sziget mínusz egyedik napján a Tankcsapda 20. szülinapi buliján. A Szigeten ezen a napon 50 ezren voltak. A Sziget mínusz egyedik napjának estjére mintegy 50 ezren voltak már bent a fesztivál területén,…..
Mind programok tekintetében, mind pedig működtetésében kitűnőre vizsgázott a debreceni Nagyerdőn első alkalommal megrendezett Campus Fesztivál. A debütáló nagyrendezvény látogatóinak száma meghaladta a negyvenezer főt, ezzel már most lényegesen több érdeklődőt vonzott, mint…..
Első adag fotó itt. Második adag itt, a harmadik pedig hamarosan...
Csütörtök:Rekord-melegben indult teljes programkínálatával tegnap a debreceni Campus Fesztivál. A kempingezők már kedd estétől elfoglalhatták sátorhelyeiket, szerdától pedig két helyszínen élvezhették a programokat. A Debrecen színpadon és a Klinika Egyetemi Klubban közel…..
Fotók itt meg itt, meg itt...
Campus Fesztivál első nap fotók itt. A közvetítéseket kövessétek itt, meg itt.Este jelentkezünk. Addig is jók legyetek...
A szeles idő sem tántorította el a N.O.H.A.-t és a Basement Jaxx-et attól, hogy fellépjenek a jubiláló Hegyalja utolsó napján. A széllökések miatt a szervezők nem kockáztattak: a nagyszínpadot leállították, viszont egyetlen fontos program sem maradt el, csak fedett helyszínre…..
Megújult a Poszt:In szolgáltatás a kapcsolat menüpont alatt. Mától még könnyebben küldhettek nekünk fesztivál híreket...
Törölték a katasztrófavédelem piros jelzését a Hegyalja Fesztivál környékén, mivel fesztivál felé haladó vihar közvetlenül Tokaj előtt irányt változtatott, és így 19:52-tól újraindulnak a programok a Hegyalja színpadjain. A Basement Jaxx koncert időpontja nem változik,…..
Tokaj, 2009. július 17. 17:00 – Lecsökkent a vízszint az egyik tartalék-víztározóban, Tokaj környékén. A helyi vízmű, az ilyenkor szokásos módon járt el: korlátozta a vízfogyasztást, ezért a Hegyalja Fesztivál kempingjeiben elapadtak a csapok. Tokaj város magasabban fekvő…..
2009. július 17. - "A Hegyalja közönsége érti a zenét" - ezzel a mondattal zárta a koncertet csütörtök este a Machine Head szólógitárosa, Phil Demmel. "Nagyon jól éreztük magunkat a tokaji színpadon!"    Robb Flynn és csapata csütörtök este…..
Komoly brit electro-felhők gyülekeznek Tokaj felett és már mindenki tűkön ülve várja, hogy július 17-én kitörjön a vihar. A szigetország talán leghíresebb elektronikus zenei formációja ugyanis fergeteges DJ set-tel készül a lelkes magyar közönség elé. A tizedik, jubileumi…..
..
dev.grundmedia 2009.07.15 15:19:16
A Gmail után immár a Calendarban is megjelent a "Labs" fül. Vagyis kísérleti funkciókkal bővíthetjük saját virtuális naptárunkat. Nagyon hasznosnak tűnik például így elsőre a "Next meeting", mely egyszerűen egy visszaszámláló. De nyilván a következő…..
dev.grundmedia 2009.07.15 14:39:37
Szevasztok! Átállás 2009.07.14 09:25:45
A mai nap folyamán (kedd) kiélesítjük az új frontendet. Ez elvileg nem jár hosszabb leállással, viszont kisebb katasztrófák történhetnek, kommentekben lehet jelezni, ha valami nagyon nem megy...
dev.grundmedia 2009.07.14 12:44:10
nha de ez nem címlap: bloggerunio.blog.hu/ és itt is internal server error (legalábbis nekem ez jött be)
dev.grundmedia 2009.07.14 13:24:58
@sztahanov: én úgy veszem észre, hogy bizonyos oldalak néha bejönnek, néha pedig nem. Most amikor beírtam ezt az url-t, ismét az "500-ise" fogadott, de tény, hogy sokszori próbálkozás után bejön nagy nehezen a lap. Csak gondoltam, szólok.
dev.grundmedia 2009.07.14 22:25:04