Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SPF

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nappal azután, hogy Kevin Rudd ausztrál miniszterelnök letette a hivatali esküt – visszaszerezve a többségi Munkáspárt vezetését, és így a miniszterelnöki pozíciót pártbeli riválisától, Julia Gillardtól – bejelentette, hogy megváltoztatva korábbi elutasító…..
Angela Merkel német kancellár csütörtökön Berlinben, egy a sport és az integráció kapcsolatát taglaló konferencián beszélt a témáról: "Az a véleményem, hogy aki elég bátor és erős ahhoz, hogy nyíltan beszéljen önmagáról - és a történelemben mi németek ebben már…..
SPF 2012.09.23 22:23:41
 A cikk második része sokat mondó, nemcsak a melegekhez való viszonyról árulkodik. ..
 Erősítsen meg mindannyiunkat! Békés Ünnepet!  ..
SPF 2011.04.24 11:28:56
A jelen blog korábbi bejegyzéseiben is jelzett kezdeményezés, melynek célja a készülő alkotmánytervezetnek a homoszexuálisokat hátrányosan érintő passzusai elleni tiltakozás volt, a tegnapi tüntetéssel lezárult. Mondhatjuk úgy is: zátonyra futott. A kezdeményezés…..
SPF 2011.04.18 21:19:40
@qkevin: "Aki nem volt penteken vagy nem jon most sem, az eztan se kritizaljon. :)" Nem ördögtől való a kritika, nem kell tőle félni, ne tiltsuk meg.

Különben is, aki közszereplő lett, annak többet kell elviselnie. :)

@kaleidoscope:az várható volt, hogy a kormánypárt álláspontja ettől nem fog megváltozni, sőt, ez biztos volt. A teljes, mindenre kiterjedő jogegyenlőség egy hosszú folyamat, ez a ma már elfogadó országokban is így volt, csak mi ebben is le vagyunk egy kicsit maradva, de nem érdemes elkeseredni, tényleg hinni kell benne, és tenni érte, és egyszer eljön ez a pillanat. (Ettől függetlenül sajnos eddig is sok értékes embert veszítettünk el, lásd az orvosokat, hogy egy csoportot említsek.)
Másfél hónapos téli álom után frissítették a parlamenti honlapon az "alkotmányozós blogot", mely lassan, de biztosan maga mögé utasítja színvonaltalanságában és abszurditásában a kereskedelmi oldalakon olvasható társait, megszégyenítve fröcsögő…..
az ezer színű világ Gyász 2011.01.16 21:41:00
Nyugati tér. Néma a tömeg. Villamos megállójában káromkodás töri meg a villamosra várakozók hol együtt érző, hol nemtörődöm csendjét. A közvetítő kocsit és törtető autóst rendőrautó süvöltő brekegése utasítja rendre. A befutó villamosra megkönnyebbülve…..
SPF 2011.01.17 23:54:29
Jelen blog korábbi bejegyzéseiben is többször volt szó a jezsuita.blog.hu oldalon megjelent írásokról, a linkje is megtalálható jobb oldalon. Tavaly december 5. óta azonban nem jelent meg új poszt a blogban, majd december 30-án a mindennapi.hu oldalon…..
Jó hír, hogy az olasz filmhéten már vetített filmet jan. 27-től vetíteni fogják, addig egy kis ízelítő: A Frissmeleg szerkesztőnek köszönet a hírért!Egy kis könnyed, Özpetek-fűszeres film a valóságban nehéz CO-ról! Ajánlom kezdő és haladó felvállalóknak…..