Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csicsi1994

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Almost a Fairytale .smells. 2010.07.08 00:48:00
Tegnap:Most hallgatom a Class Fm-et és azt mondták benne épp,hogy "Már csak két nap és hétvége,jujj de jó".Na ja...Kinek mi a jó.A hétvégével ilyenkor én nem sokra megyek.Ugyanolyan az összes nap nélküle,meg nyáriszünet is van,szóval igazából édesmindegy...Tegnap…..
Csicsi1994 2010.07.09 21:24:57
Almost a Fairytale BoomBoomPow 2009.11.29 21:00:00
Hűha...xDTegnap nem tudtam blogolni,mert ami itt volt az...Hát nocomment...xDSzombaton sikeresen átaludtam a délelőttöt és nem is voltam táncon...Nagrat...Kifestettem a körmöm,3/4-ed órámba telt,de megérte ^^ gépeztem,meg egész nap köntösben voltam xDAztán 6 óra felé magamra…..
Irtózatosan rossz kedvem van...Összetörték a szívem..Megint...De most nem egy fiú tett tönkre,hanem egy lány akiben bíztam,mindent elrontott...Csütörtök délelőtt még egész jó kedvem volt...1. Óra:Magyar:Teljesen mást csináltam,mint amit kellett volna,vigyorogtam…..
Ma már ítam infón,de a maival még lógok =) 1. Óra:Nyílt Média =) Júúúj jöttek a kis 8.-osok és nééztééék xD Jól beégtünk...xD 2. Óra:Német,ami angol xD Hello!I'm Đemi Đionne...Stb...xD Dialogue...=) 3. Óra:Ofő Ezmegaz xD Kérdés:Mondj egy jó és rossz dolgot,ami…..
Almost a Fairytale Sorry =( 2009.10.18 13:20:00
Tegnap nem volt 9 után net...>.< Szerverhiba valószínűleg.Na mindegy,én kiakadtam...>.<"Tehát pénteken nem blogoltam...Pótlom x)1. Óra: Angol: Kép maradsz...Na még az se xD Kép sem maradt,hogy mi volt xD2. Óra: Német: Asszem TZ. Elvileg tudtam xD Majd…..
Chh ez a mai nap...Hát kettőspontess...Nem volt első órám,annyi jó volt az egészben.Ma is írtam a történetet.Alakul =ĐHolnap csomó mindenből doga,de szintén nem sokat tudok...Miért van totál káosz?Azért... Miértpontvelemvanilyen...Ezt nem hiszem…..
Almost a Fairytale At school... 2009.09.24 22:29:00
Tegnap nem írtam,nem volt kedvem hozzá...De most itt vagyok,és elárulom,van egy másik blogom is.Ne aggódjatok,ez nem fog megszűnni,csak egyszerűen 2 blogom lesz =)Remélem olyan nagy sikere lesz mint ennek.=)www.perfectpictures.blog.huNézd meg!Köszíí ^^,Nah xDElmúlt napok...Fogalmam…..
Almost a Fairytale Schoolwitch xD 2009.09.05 21:10:00
Csicsi,meg a többiek panaszkodnak az Eötvös-re.Hát van ez így...Én mondtam,hogy a JAG-ba gyertek xD xPMert én élvezem xD Jó a társaság xDJajj a fizikatanár nem semmi xD Brigiéket is ő tanítja xD Nagyon poén xD Juteszembe,ma 2x eltévedtem...Direkt ugyanolyan az összes emelet,hogy…..
Almost a Fairytale Az elmúlt napok 2009.08.28 23:02:00
Bocsi az elmaradásokért...Nem nagyon volt időm mostanában blogolni.=$Történtek dolgok,de nem olyan izgalmasak...Vettem két csőgatyát,3 pulcsit,egy kockás cipőfűzőt Nemérdekelavéleményed xP és rendeltem egy cipőt a Deichmannban ami elvileg másfél hét és érkezik xDxD Ennyi xDMa…..
Sokak unszolására,felrakom a tegnap írt versemet,alias közszemlére bocsátom xDNem akartam,szóval értékeljétek xDMit tegyek ha eddig rá vártam,Mit tegyek ha eddig megölt a hiánya?Mit tegyek ha most mégis úgy érzem,Másnak vagyunk teremtve ezen a földkerekségen.Úgy éreztem nem…..
Almost a Fairytale Jééé...xD 2009.08.25 23:36:00
Írtam egy verset...Ezt most nem akarom megmutatni a világnak,de szívesen megmutatom annak,aki rámír Msn-en =)Ma "bicajoztunk" a csajokkal.Tök LoL volt =)Találkoztunk Jenniékkel,meg Gallóval is xD Osztálytalálkozó xDVolt az internetes fazon,kicserélte a netnek az adapterjét…..
Ma úgy volt,hogy 9-kor megyek Mamát meglátogatni(Mert kórházba van =( )De elaludtam...xD Ismételten...xDÍgy délután mentem be =) Busz,és Makó mániás lettem xDxDHabár buszozhatok Makóra még az elkövetkezendő 4 évben...xD Mindennap...xDBejöttek a leendő keresztszüleim is xD…..
Almost a Fairytale Tonight =) 2009.08.11 01:06:00
Ma is 12-ig aludtam xD Kiélveztem,hogy anyuék elmentek áruért xDAztán 3ig gépeztem meg olvastam,később átmentem a boltba,ottvoltam vagy 4 órahosszát xD Ki volt adva parancsként,hogy rakjam rendbe a gépet xDKésőbb elmentem Csillához xDNa ott aztán volt minden..xD…..
Almost a Fairytale Tegnap,ma,stb.. 2009.08.09 23:28:00
Tegnap oda voltunk Budapesten =)Azért ellaknék ott...De nem sokáig,max 2 hétig...xDEzen a héten már háromszor ettem gyorskaját xD De jólvan,ennyit megengedhetek magamnak,nem fogok ennyitől elhízni =PTegnap disco volt =ĐNah csak eljöttél Csicsi xDElvoltunk nagyon xD…..
Minden nap pótkocsis traktorral,(Mint amivel a munkásokat szállítják) (Nemröhög! xD Itt ez volt a menő járgány nem a Ferrari xD Mi is azt hittük milyen gáz lesz,de tök jó móka volt xD)szállítottak bennünket a nagyon messze lévő próbahelyig,csakhogy ne fárasszuk maginkat a…..
Almost a Fairytale "LoLgikus xD" 2009.07.23 23:56:00
Hogy miért ez a címe a posztnak?Mert most erre a "szókreálmányra" valamiért rákattantam xDMire ébredek? Hajnali 11-kor xD Hogy valaki ráugrik a fejemre...-.-" Mit látok mikor kinyitom a szemem?Egy naaagy rapper sapkát xD Mást nem xĐ Aztán rájöttem,hogy ez a selejt…..
Almost a Fairytale Sometimes 2009.07.15 23:29:00
Háy everybody! Jó kedvem van,mint az írásomból is látszik =ĐRainbow colors forever!Jááj..Korán kellett kelnem...De megérte =ĐMár 4-kor ébresztett anyu,hogy indulás!Mit ne mondjak,nem volt ínyemre...De legalább kaptam körömlakkot,ékszert,meg ilyeneket =Đ Mert jól dolgoztam xD…..
Almost a Fairytale Lool xĐĐ 2009.07.14 22:13:00
Jaajjj..xDCsicsi lool xĐĐĐĐCsilla üzenete:anyáék sztem mindjárt kivágnak a b*zivagyokkal együtt a kertbe xDDehülyevagy xĐĐEzt csak mi tudjuk,hogy miről van szó xĐĐĐBicajozás+Park =Đ Feci olyan gonosz vagy xPSzeged rulzz =ĐMegyek holnap Kiskunfélegyházára... xDMár nincs…..
Almost a Fairytale Pótlás 2009.07.07 22:41:00
Tegnap adós maradtam,de most pótlom =) Most is csak a lelkiismeretem vett rá,hogy írjak valamit,nem nagyon volt kedvem élni sem,nemhogy blogolni...A táborban találkotam egy nagyon jófej lánnyal,Monával.Egészen összbarátkoztunk már =)Délután csak annyi történt,hogy hülyültünk a…..
Almost a Fairytale Ticámnak ♥ 2009.07.06 22:24:00
Az évek jönnek-mennek,de az igaz barátok megmaradnak melletted.Gyorsan telik az idő,aki most ünnepelt,az ő.A legjobbak közé tartozik,most kapott parfümjétől illatozik xDÚj karkötője csillog a karján,és playboyos nyaklánca a nyakán.Hosszú haját fújja a szél,le ne vágasd semmi…..
Almost a Fairytale New Mobile =Đ 2009.06.27 21:18:00
Ma egész nap vásárolni voltunk,meg ügyeket intézni =)Végre kaptam telefont =ĐMéghozzá Nokia X-Press Music 5800-at =Đ(Megint ellentmondtam magamnak xD  Úgyvolt,hogy nem hagyományos alakút szeretnék.Tessék,az lett. Nem érintőképernyőset akartam.Tessék az lett =P Nem kéket…..
Két barátnőmnek szánom,akikkel az utóbbi napokban kissé elhanyagoltuk egymást...Bocsánatot kérek tőletek...Ne haragudjatok..Igazatok van...Ezt nektek szánom... Képes a legjobb barátod Elenni a csokidat Kibeszélni a hátad mögött Bulit rendezni és nem meghívni? Az enyém…..
Hogy is kezdődött...Fogalmam sincs,szóval vágjunk bele a közepébe xDAz a barackozás,meg a cseresznyézés...xDMsnezés....Na az igen...!Mindenkinek írtunk xD Aki csak fentvolt xD Brigi osztott mindenkit xD Én meg röhögtem xD MyVip-ról felvettünk csomó mindenkit,és szórakoztunk…..