Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leynhac

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maradtunk volna még. Legalább a döntőig. Olvastuk a magyar sajtóban meg hallottuk az otthoniaktól a legfrissebb johannesburgi rémtörténeteket, helyiek levelezőlistájára is felkerültünk még az utazás előtt, így onnan is értesültünk a brutális rablásokról, gyilkosságokról…..
update: a téma népszerűségére való tekintettel a ma esti granturizmó!-ban is tárgyaljuk a témát, hallgatható BP+60km-es körzetben a radiocafé 98.6-on 21-22h-ig, mindenhol máshol online! A Mercer csoport minden évben kiadja a toplistáját a világ legélhetőbb városairól. Az…..
Ezek a labancok nem normálisak. Abszolút képtelenek jó europerhez méltó módon viselkedni. Most például örjöngő tömegek vonultak fel a mocskos buzikkal együtt, csak úgy szimpátiából. Undorító. Egyáltalán nem méltó egy egykoron oly büszke királysághoz, az országhoz, amely…..
leynhac 2009.07.06 01:09:59
@trollkotze:
A házasság az állam szemében nem valami romantikus kis esemény, meg szeretetközösség, hanem 1894-től egy állami jogintézmény. A házasságot az állam azért részesíti alkotmányos védelemben, hogy elősegítse a család alapítását, azaz az állampolgárok következő generációjának megszületését, aki majd adót fizet, hont véd stb... Két azonos nemű egymással soha nem fogja tudni ilyen módon gyarapítani az országot.
Ilyen felvonulásnak kb. akkor lenne értelme, ha tényleg nem lennének egyenjogúak, de maga az, hogy felvonulhatnak, is megmutatja, hogy ugyanolyan alepvető jogaik vannak.
Mellesleg Alkotmány 70/A §. :A Magyar Köztársaság biztosítja a területén tartózkodó minden személy számára az emberi, illetve az állampolgári jogokat...bármely megkülönböztetés nélkül. vagy Ptk. 8. § (1) A Magyar Köztársaságban minden ember jogképes: jogai és kötelességei lehetnek.
(2) A jogképesség ... egyenlő.
És bármily meglepő, gyakorlatilag minden joguk megvan, ami egy heterot megillet, például ma is örökölhet egy buzi egy másik után, ha ír egy végrendeletet. Törvényes öröklésben is elég szar helyzetben van a túlélő házastárs, ott is a leszármazó, azaz a gyerek az elsődleges, magyarul az alapkoncepció ott is az, hogy a házasság a gyereken alapul.

Az a baj, hogy ezeken a felvonulásokon a buzik vannak ott, nem a normális melegek, hanem az ő szélsőséges részük