Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darthmaul

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én például nem gondolom magamat régimódinak, de a vizespóló-versenyt én is rettentő cikinek tartom. Végigkattingattam ezt a galériát, ez valami szörnyűségesen torz műfaj, ez tényleg tetszik valakinek? (A fotót Huszti István készítette, köszönjük neki. ) A sok…..
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
Mintha egy katolikus leányiskola évfolyamelsőjét belöknék a peepshow-ba, hogy táncoljon már picit a rúdon. Félénk toporgás, amin még az sem segít, ha a többi lány nagyon megértő, és tanácsokat adnak, hogy akkor most kicsit kijjebb a popsit, meg dülleszd ki a cicit, nagyon jó,…..
Egy újabb érdekes anomáliára hívta fel a Homár figyelmét Indy, aki mindössze a hamarosan kezdődő angol bajnokságot szerette volna nézni. Igenám, de azt idén kizárólag az Eurosport 2 közvetíti, azt meg sajnos nem lehet fogni sehol kábelen, vagy ha mégis, kiderül, hogy az nem az…..
Igazi uborkaszerzonátvészelő csemegét talált Mária a mágikus fröccsöntött termékek egyik disztribútoránál. A szándék a fontos persze, de azért elég nehéz meghatározni a rendeltetésszerű funkcióját ennek az eszköznek. Légbefúvós orrvakaró talán? Optikailag megtévesztő…..
darthmaul 2007.08.07 08:42:09
comment:com Vezekel az RTL Klub 2007.07.04 18:12:00
Sötét az RTL Klub, vagy legaábbis fél öttől egészen fél hétig így volt, na jó, azért voltak képernyőt kiöltő fehér betűk, hogy megtudjuk miért nincs éppen adás. Ezek szerint tavaly március 2-án a Mónika show-ban azt állították, hogy a prostitúció és a pornófilmezés…..
A tegnapi szembesítés után a Zsanett-ügy továbbra is ködös, hiszen az összes ügyvéd fújja ugyanúgy a magáét, mint eddig, és cáfolgatja egymás állítását, mint eddig. Ilyen helyzetben a legszánalmasabb az a riporter, aki eljátssza azt a szerepet, hogy ő már átlátja a…..
Egy tisztességes, jól nevelt nő (angolkisasszony) ugyebár mindig pontosan tudja, hogy éppen ki dugja meg hátulról, mert ha nem, akkor nincsenek mentő körülmények, úgymint sárban fetrengés, befogott száj, halálfélelem, vagy kavargó rendőrségi gyakorlók susogása. Bánó is…..
Garas Dezső nem vette át a Magyar Rádió által alapított Karinthy-gyűrűt, mivel így akar tiltakozni az évtizedek óta a Rádiókabarét készítő Farkasházy elbocsátása ellen. A díj 32 éves történetében először maradt el az átadóünnepség. Részletek itt meg itt...
AZ APEH tájékoztatása szerint elszámolhatják a költségeiket az egyéni vállalkozóként bejelentkezett prostituáltak, írja a Népszabadság. A probléma csak az, hogy a szolgáltatásról számlát is kell adniuk. A Zugügyvéd mindig is elképedt az ilyen eszement ötletek hallatán.…..
A következő cikket megszállott jövőkutatóknak, tudóskodó jósoknak és mindentudó kisokosoknak ajánlom. Milyen könnyű idióta elméleteket gyalulni magabiztosan, és mennyire vicces ezeket 30 év múlva visszaolvasni.1977 őszén Tomka Miklós ragyogó cikkében bebizonyította,…..
Közel egymilliárd forintot költöttek rá, mégis megverte a Dumb és Dumber. A Tv2 most mégis sikerként értékeli a Sztárok a jégent, sőt folytatásról beszél. Mitől jöhet be üzletileg egy nem túl nagy nézettségű, viszont drága showműsor? A szponzorok és az emelt díjas sms a…..
Valóságshowjának stábja szerint Beckhamné egy igazi dög: arrogáns, bunkó, önző és hisztis. A producereknek pedig főhet a feje, mert mindezek mellett unalmas is. Az egyik stábtag az angol Star magazinnak úgy fogalmazott: "Teljesen el van telve magával, és egyáltalán nem kedves.…..
Ez tényleg pletyka, ráadásul az igazán rémisztő, hideglelést és verejtékben tapicskoló halálfélelmet okozó fajtából. Mintha az terjedne, hogy a Texasi Láncfűrészes barkácsboltot nyit a Lehel téren, vagy mondjuk, hogy Jakupcsek Gabriella újból feltűnik majd a főműsoridőben.…..
darthmaul 2007.04.25 13:39:10
Emlékeznek még, hogy mekkora botrány volt a korhatár-karikákból? Tüntetés, meg internetes petíciók, nézők hőbörgése? És, hogy mekkora ügy kerekedett abból, hogy egy Oscar-díjas holokausztfilmre (Igen, a Schindler listájára) sárga karikát pecsételnek? Nos, A zongorista is…..