Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zalzan Kavol

3 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tesztelek Lorem ipsum 2013.05.06 21:35:28
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse…..
tesztelek Teszt elem 2 2013.05.06 21:34:58
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse…..
tesztelek Üdvözlünk a blog.hu-n! 2012.11.19 22:08:31
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
testmódosítás Minimál nyúl 2011.02.07 20:14:00
UPDATE: Ha rendelkezel lehetőleg minél nagyobb méretű, vagy érdekesnek mondható tetoválásokkal, és lenne kedved részt venni Városi Gábor festőművész projektjében, akkor írj nekem egy mailt (wyrd13@gmail.com) amiben küldesz magadról, valamint tetoválásaidról néhány képet!…..
Andreas Eschbach könyveit lassan kezdik felfedezni Magyarországon is. Sci-fi-szerzőnek indult, de későbbi könyveiben már csak az alaphelyzet tekinthető fantasztikusnak, a történetszövés alapvetően a krimik és kalandregények szabályai alapján folyik. Ilyen A Jézus-videó is…..
Anikó három videót töltött föl az Indavideóra Diegoról, a kölyökmopszról. Nem tudtunk választani, úgyhogy tessenek parancsolni: az elsőn megcsodálhatjuk, ahogy a 6 hetes kis vakarcs esetlenkedik, a másodikon viszont már kezd belőle előbújni a vadállat. És mivel ezek mind nagyon…..
Vannak, akik újra szeretnének csendőrséget, nekik ajánljuk az alanti szívderítő sztorit arról, hogyan bánik a Tesco az olyan vásárlóval, akit lopással gyanúsít. Anita kozmetikai apróságokat és gyümölcsöt vett a Tescóban, közben alapozókat is nézegetett a pipererészlegnél.…..
Zalzan Kavol 2010.03.01 08:01:46
@Húsevő Rohamcsiga: a legnagyobb hülyeség a félreeső szobába menni. Nálam egyszer bejelzett a biztonsági kapu. Lelkes homár olvasó voltam már akkor is. Sokan írták, hogy ilyenkor jobb hátra menni, mert mégse nézze a sok tahó, ahogy kipakolok. Na szóval jelzett a csipogó, de nem hallottam, mert a zene ordított a fülembe, nyugisan indultam a biciklimhez. Aztán hallom, hogy a troll üvöltve rohan utánam. Visszamentünk, persze, hogy csipog. Na, mondom, akkor el lehetne menni valami nyugodtabb helyre, mert mégsem akarok kipakolni itt a sok ember előtt. Ettől a pillanattól potenciális bűnözőként kezeltek, két embert még rám állítottak, és úgy kísértek hátra. Hátul kipakolás, blokknézés. Kiderült, hogy a kedves pénztárosnő elfelejtette deaktiválni a lopásgátlót a multivitaminban (akkor még fogalmam nem volt róla, hogy a multivitaminban is van lopásgátló, ha tudom, akkor persze már a kapunál szóltam volna, nézzük meg, hogy nem maradt-e benne)

Miután ártatlanságom bebizonyosodott (hogy volt-e valami bocsánatkérés, arra már nem emlékszem) kisomfordáltam a hátsó kapun, és annyira megviselt a dolog, hogy még a biciklimet is a boltnál felejtettem, és a pénztárosnőhöz sem mentem vissza, hogy kicsit elbeszélgessek vele.

Szóval ne menjen senki a hátsó szobába.
Ezen a blogon egy csomó pin-up csajos tetkó megtalálható, de vannak csak simán női portrék, illetve csajos témák is!javítva a link:http://pinuptattoos.blogspot.com/..
Zalzan Kavol 2010.02.23 19:38:34
Két karbantartó érkezik a Jeffersonian Intézet alagsorába, ahol villog és visít a vészjelző. Odafent dől a füst, de mint kiderül nem a figyelmetlen kolléga, vagy egy kéménybe szorult állatok miatt. Sőt, a várttal ellentétben nem is Dr. Addy tegnapi kísérleti malaca került a…..
A The Big Bang Theory (nálunk: Agymenők) végén a készítő Chuck Lorre néha betesz egy ún. vanity card nevű feliratot, amire mindenféle érdekes dolgokat közöl a nézőkkel. A hétfői rész végén ez a szöveg várta az érdeklődőket (klikkre nagyobb): A szövegben azt taglalja…..
Zalzan Kavol 2010.02.10 10:23:15
@hazárdember: vajon miért lett bukás? Gondolom, mert a DVD már fél évvel a sugárzás előtt kijött Spanyolországban, magyar szinkronnal.

@szepi79 - Harciteknős idomár: sajna IT crowdból már nem lesz több :( Mondjuk a TBBT azért kicsit emészthetőbb az átlag humorfogyasztóknak szerintem.

@Csabeeeee+e: most azért, mert már volt ilyen című film, miért lenne baj? Nem egy filmet, könyvet adtak már ki azonos címen.
Subba Hülye piercing 2010.02.02 11:35:00
Na most komolyan, ez jó? A mákostészta (meg ugy általában az evés-ivás) viszont ebben a formában tuti felejtő.                  ..
A Homár Proustja jól ráfaragott, ezúttal nem süteménnyel, hanem füstölt sprotnival. István gyerekkori emlékeket keresett a valóban sorsfordítóan finom szardíniafélében, de helyette riasztó halfejmasszát kapott. Őszinte sajnálatunk, a Homár életében ezres nagyságrendben evett…..
A Homár csak áll és nem érti, hogyan lehet 2010-ben a hívószámkijelzés funkcióért havi 200 forintot felszámolni. Tmobile-ügyfél sem érti, főként azért, mert Dominó-kártyájánál is alap volt. Ennél már csak az smsek után beszedett pénz viccesebb: Én csupán a T-mobile egy…..
Zalzan Kavol 2010.01.28 17:15:07
@mqqq: talán csak az a gáz, hogy odacsábítják az egyszeri embert, azzal, hogy x ft az előfizetési díj. Aztán utána kiderül, hogy az nem x ft, hanem x+200. A hívószámkijelzés annyira alap szolgáltatás már (még a vezetékes telefonnál is), hogy az ember nem is gondol rá, hogy ezért még pluszban fizetni kell. Ráadásul úgy, hogy előtte egy feltöltőkártyája volt, aminél ugye ez alapszolgáltatás.

Na ez a gáz (meg az, hogy kicsit több hogy-ot használtam, mint amennyi egészséges)
A hangszerboltos (vagy egyes helyeken: gitárboltos) csávó, mint olyan. Na jó, lehet srác, ürge, szivar vagy fiú is, de egy valami sosem - a p-vel kezdődő és asi-ra végződő szó, mert a hangszerboltos csávó láthatatlan a pasi szót használó Mayo Chix márkájú ruhákat vagy…..
Zalzan Kavol 2010.01.18 23:44:29
Na végre, egy igazi, a megoldás elolvasása után azonnali homlok- és halántékmasszírozást kiváltó, agyzsibbasztó képvicc. Nem könnyű kitalálni, de ennél speciel érdemes egy kicsit próbálkozni, mielőtt megnéznétek a megoldást, ami uri geller..
Zalzan Kavol 2010.01.14 08:00:29
A túlbuzgó biztonsági őrök hergelése remek szórakozás, de Zoli inkább csak aggódva pislogott az őt mindenhova követő őrre, aki persze kifele menet ki is pakoltatta vele a zsebeit. Zoli nyilván gyanúsan viselkedett, de ez még nem indokolja a címben szereplő mondatot és a tapadást…..
Zalzan Kavol 2010.01.07 15:22:07
@Kheopsz: ha bevezetnék az automata pénztárakat, lehet, hogy csökkennének a bolti lopások, mivel kevesebb bolti alkalmazott lenne... :)

Amúgy az, hogy üres kosárral kijövést gyanúsnak ítélik, jó nagy hülyeség. Aki lopni megy, az tuti vásárol is valamit pont emiatt, és amíg az üres kosarast baszogatják, ő röhögve pakolja az áraut a zsebébe.

Üres kosaras sztorim nekem is van: Intersparból jöttem ki, a vevőszolgálati pult melletti, direkt erre a célra fenntartott ajtón, abban a pillanatban a szekuricsi bemondta a rádiójába, hogy "Kísérés" Gondlom ez a parancsszó jelentette, hogy jól figyeljenek meg engem a kamerákon. Ehh...
Ravenhill beküldése:Én is egy jó ideje olvasom a blogot és rengeteg dolgot tanultam belőle, így tovább!Úgy gondoltam, én is beküldök egy "nem fordítást" a Jetix egyik meséjéből, aminek a címét is sikerült érdekesen lefordítani (Wizards of Waverly Place - erről volt…..
Zalzan Kavol 2009.12.31 08:01:18
@ergerberger:
épp most akartam írni Jakabnak, hogy szóljon be már emiatt az elb@aszott cím miatt. A Waverly place az utca/tér/akármi, ahol laknak, szal vagy le se kellett volna fordítani, esetleg A Waverly téri varázslók még elment volna.
Zalzan Kavol 2009.12.31 08:48:54
@Kulabácsi: ja, látom, közben volt már róla poszt :)
Nem baj, szilveszter van.
Nagyon belejöttünk a játékos panaszokba, úgyhogy most itt egy baba, aki a doboza szerint 9 dolgot tud csinálni, de a szerető apuka sajnos hiába nyomorgatta, a gőgicsélés mégsem ment neki. Amikor visszavitte a boltba, kiderült hogy használati utasítás nélkül  senki nem tudja,…..
A Doktor House főszereplőjéről eddig is tudtuk, hogy nem feltétlenül egydimenziós pali, korábban számos vígjátékban szerepelt Nagy-Britanniában, írt könyvet is, és én meg mernék esküdni arra, hogy a Headway című angol nyelvtankönyv-sorozat első kiadásához mellékelt…..
Egy valami biztos. Ezzel az ökörrel egy albérletbe tuti nem költöznék. Az egy dolog, hogy az összes videojából sül a tipikus visszataszító újgenerációs hácés lazaság, de hogy délben arra ébredjek hogy épp valamelyik zenekarnak veszi fel a hörgős videoit, ami ahogy a post címe…..
Zalzan Kavol 2009.11.14 08:47:34
@értelmetlen_nevű:
A tetováltakat kihagytad (vagy az default?)

Gondolom, te vagy a világ legtökéletesebb ember mind külső, mind zenei ízlés alapján :) Még jó, hogy nem fogsz velem szóba állni, még irigykednék rád :D
Ace05 boldog ügyfélként írta nekünk a lenti levelet, de a történet nem ennyire egyértelmű. A szegedi Cora nem pont azt a gépet adta el, mint amit árult, állítólag a budapest Cora hibájából. És bár a lenti esetben igen korrektül kezelték a panaszt, 7 másik ügyfélnek eddig nem…..
a cenzúra ereje a legártatlanabb dalt is totál mocskossá teszi[via The Klepones @ Twitter]..
HZ megszokott édesítőjét valamivel finoman felütötte a Canderel, ugyanis egyik napról a másikra, minden figyelmeztetés nékül veszített édesítő hatásából. És bár a dobozon szerepel, hogy 5 grammról 4 grammra csökkentették az édesítő hatást, a neten még mindig az eredeti…..