Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dmolnar

14 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, azt gondolom mindenki tudja, hogy BrúszVilisznek minimum 28 liter vére van. Azt is hogy Csak Norisz csak csak norisz győzheti le (vagy esetleg Ő), de van egy kérdés ami véleményem szerint még mindig megválaszolatlan....HOVA A FASZBA MEGY A KNIGHT…..
Év vége felé a sajtó, a médiumok(G.K.-figyelmembe ajánlotta azt a nem elhanyagolható infót hogy médiumok nincsenek mert csak médium meg média vannak-gondolom olyan lehet ez mint az eszkimókok amik vagy eszkimó, vagy eszkimók...) meg minden ilyen szar megállás…..
Aki nem ismerné Pedó Macit (továbbiakban PM) annak legyen elég annyi, hogy PM mint olyan, nemsokkal az ezredforduló után kezdte el a világkörüli turnét, de a megjelenésétől számítva már kis idő elteltével belelopta magát a kislányok és kisfiúk szivébe. Napjainkra akkorára…..
Végre teljes mértékben sikerült. Megvan. Ha görög lennék, torkomszakadtából ordítoznám a nagy-körút közepén egy szál alsógatyában (és egy fél szál zokniban) hogy heuréka, de mivel nem vagyok, elég lessz a posztolás is. Ha most felmerült a kérdés, hogy mi a gyerek baja,…..
Erős kritikával sújtottak. Állítólag kurva helytelenül írok, ami egy kultúrblognál nem túl előnyös. (egy kicsit azért leszarom, de ha szituáció van akkor legyen szituáció)Éppen ezért, ha valakiben leledzik egy parányi ambíció arra, hogy javítsa a dolgaimat, jelezze és nagyon…..
dmolnar 2010.07.21 09:34:30
@eMBéé: kösz a gyors választ és a "fasza a blog"-ot:) csak az open office-ot nyomatom, az van ingyen:)de majd valahogy ráopecolom a javítót.
ÉLJEN SOKÁ MINDEN AMI UNIX-szerű.
dmolnar 2010.07.21 15:01:25
dmolnar 2010.07.28 15:08:34
A szolgáltató szféra munkavállalói számára a legnagyobb kihívást talán az jelenti(-heti), hogy mit csináljon akkor, amikor csak imitálja a munkát, magyarul nem csinálnak lófaszt sem. Én is a fent említett nyomorék munkakörben töltöm napi 8 feledhetetlen órámat. Viszont…..
  Senki ne gondolja, hogy az utóbbi időben kurva magas mértéket öltött posztolási kedvem, tulajdonképpen egy titkos projekt, ami az amúgy sem túl sok egyedet számláló olvasói közösségem megnyirbálására szolgál. (azért ez a körmondat jobban odabaszott, mint gyurcsány a…..
 Végre kisütött a nap. A madarak gondtalanul csiripelnek a villanydróton, a kutyusok vidáman szaladgálnak a futtatókon, és az aranyos mókuskák nyüszögve basznak a margitszigeti tölgyfa biztonságot nyújtó árnyékában.  Tudom, tudom, megjelent egy könycsepp a szemed…..
Te mekkora összeget lennél hajlandó feltenni egy fogadáskor arra a forgatókönyvre, hogy a világ (egyik) szuperhatalmának legbefolyásosabb és anyagiakkal bőven eleresztett titkosszolgálata évtizedeken keresztül megpróbál eltenni láb alól egy külföldi politikust, de kísérletei…..
Bátorkodtam összegyűjteni néhány Chuck Norris szólás-mondást igazságot egyetemes tételt. Jó szórakozást.                 Chuck Norris körbepörgönforgon rúg egy ötszázforintost öt darab…..
  Ha jól emlékszem legutoljára annál a nyakban fityegő bizbasznál hagytuk abba. Mivel ezidáig nem sikerült rájönnöm hogy mi a szar a neve, ezért most erre nem is szeretnék külön kitérni (annak ellenére hogy a locsolkodós gyereknél az igazi szépség a részletekben rejlik),…..
Az amerikai polgárháború utolsó napjaiban, amikor a Konföderáció legelvakultabb hívei számára is nyilvánvalóvá vált, hogy a déli államok visszavonhatatlanul vesztésre állnak, a fajelmélet és a rabszolgatartás meggyőződéses harcosainak maroknyi (állítólag mindössze hatfős) csoportja elhatározta, hogy…..
Kereken húsz évvel ezelőtt, 1989. november kilencedikén a már napok óta mozgolódó keletberlini polgárok, akiknek negyven év folyamatos szívás után már teljesen teleszaladt a zsákja a Honecker-féle bagázzsal, egy kommunista pártfunkci (Günter Schabowski) felkészületlenségének (no meg egy olasz…..
Drága kedves tubicáim, (illetve) tisztelt olvashock. A mai irományt az aktualitás (mivelhogy erősen nyakunkon a húsvét) ,és nem utolsó sorban a száraz brutál realitás fogja jellemezni, úgyhogy bogarincáim, rágókat kiköpdösni bugyikat letépkedni: induljon a…..
A hihetetlenül magas népszerűségnek köszönhetően (egészen 6 darab látogató, de lehet hogy ebből öt én magam voltam) úgy érzem hogy ismét be kéne dobni valami finom szaftos húscafatot a "cápák" közé, had csámcsogjon rajta a kedves olvasó halacska (vagy mi az?) A…..
ha szereted a kutyákat ezt nézd meg ...ha nem akkor is...www.malacpuli.freeblog.hu kifejezetten utálom a kutyákat, de ez valami MÁS... kutyus blog Mia tolmácsolásában  ..
Az a jó a 24-es villamosban, hogy soha nem kell aggódni a testszagot illetően. Úgyis lesz aki büdösebb nálad... Van akiben ez bizonyos biztonságérzetet idéz elő. Mármint a fent említett dolog felismerése. Nem kell aggódni felesleges dolgokon. Itt most idézni szeretnem néhai…..