Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az Utálatos Lény

9 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba Records: Nicolae Guta 2010.08.23 15:31:00
Fülbemászó dallam, ütleg, pulcsi, erő, férfi, izom, melegítő, bajusz.   ..
Az Utálatos Lény 2010.08.25 13:29:30
Subba Mindeközben Montrealban 2010.06.28 13:45:00
Majdnem 500 embert tartóztattak le a torontói G20-as csúcstalálkozó ellen tüntető emberek közül, a legtöbben azonban erre a vidám fickóra figyeltek fel, aki társaival később fel is gyújtotta a rendőrautót, miután nem tudták felfordítani. Itt a facebook oldala is, ha valaki akar…..
Subba A Fekete Lyuk 2010.01.11 13:00:00
Páratlan és gazdag galériát találtam a legendás Fekete Lyukról, ami olyan zenekarok törzshelye volt, mint a Sex Action, a Kispál és a Borz, a Tankcsapda, vagy a VHK. De a valaha létezett (hál' istennek helyel-közzel ma is aktív) legjobb BPHC bandák, az AMD és a Leukémia is lépett…..
A reklámokban rendszeresen kihasználjuk, hogy az embernek rövid az agya, vagyis konkrétan nem emlékszik régi dolgokra. Pontosabban ez így nem igaz: emlékezni emlékszik, csak máshogy.Ahogy a mondás tartja: az idő megszépíti az emlékeket! És igen, ez így van, valójában. Igaz, a…..
Az Utálatos Lény 2009.08.08 03:16:35
@Szaffi21: Nem, sajnos nem vitte vissza, mert lusta a fiú és van egy olyan érzésem, hogy a garanciával sem törődött sokat. :)

Hogy kicsit témába illőt is írjak: mi annak idején nagyon csórók voltunk, és ha jó & tartós cipőt akartunk venni, akkor NDK-ból hozattunk ismerősökkel ócsóér' jó minőségű lábbeliket. Na, azok jók voltak (...meg megfizethetőek...), kitartottak évekig is, csak még a Tisza cipőnél is rondábbra sikerültek. Vajon van ma kint Németországban DDR retrocipő?
Igen, mindannyian dr. Stig Helmert akarjuk miniszterelnöknek! Ő az ideális ember erre a posztra...
 Az elmúlt években sajnálatos módon a permanens budapesti éjszakai fesztivál egyik "melléktermékeként" a "biciklis kultúra" is divatossá vált hazánk öntudatos bunkói között. A kerékpár, mint a környezettudatos gondolkodó ember (egyik nevetséges)…..
hahó, ez mostan überfontos. te hallottál vmit arról,h. újbuda rendeletet hozott,h.május végétől minden (!) nem melegkonyhás kocsmának és minden (!) élelmiszerboltnak 10-kor be kell zárnia?! baszki, világvárost építünk, mi?! de tényleg: épeszű helyeken nyáron tízkor kezdődik…..
Nem akarjuk, hogy a bemondócsaj pulóvere elvegye a videó további fontos pontjáról a figyelmet, de azoknak, akiknek felgyorsult a szívverésük a rettenet pulóver láttán: mondjatok le! Aki ilyet felvenne most, az biztos hogy sehol nem volt amikor ez nem divat volt, hanem az egyetlen…..
Már megint egy vetkőzős tanárnő, hát mi van ezekkel az emberekkel? Aki tanárnak megy az már nem is szerepelhet két vibrátorral egy lyukban egy képen? Vagy nem tömetheti tele a testnyílásait gombás talpú emberekkel? Vajon a képről szándékosan lehagyott fiatalemberek milyen…..
Subba Körömpörki cigizik 2009.01.28 11:58:00
Szerintetek Körömpörki üti Hajdú Petit szórakoztatási faktorban? Mi nem tudjuk eldönteni. Ásóka meg tényleg leköszönhet, hit it Körömpörki! ..
Az Utálatos Lény 2009.01.28 11:59:49
Subba Reggeli ital 2008.12.10 07:01:00
Azokra gondoltunk a videó publikálásakor, akik kényelmesen - gecy módon - a korai munkaórák alatt internetezgetve fogyasztják el reggelijüket. A videón egy szőrös férfi mellből feji tulajdonosa a reggeli italt. Ezeket is letudjuk gyorsan: Photoshop! Első! FAKE! ..
Az Utálatos Lény 2008.12.10 07:29:28
Megmutatjuk nektek mivel foglalkozott ezen a héten mindenki aki jelentős a Magyar Internetben, és az összes nagymenő - beleértve bennünket is. Most még biztosan úgy érzitek, hogy ez fellengzős szöveg tőlünk, pedig ezúttal ti vagytok a lazábbak, álljatok le a…..
 Érthetetlen módon van, akinek tetszik, amiket én eddig ideírtam. Nem értem az ilyeneket. Én például utálnám magamat, ha én nem én lennék. Furcsa, de igaz: minél nagyobb sértéseket vet az ember papírra, annál érdekesebbek lesznek a gondolatai a nagyközönség számára, de…..
Borzasztó kellemetlenül érezzük magunkat az alábbi videó láttán, pedig minden megvan ami egy szuperprodukcióhoz kell. A kellemesen csilingelő zene, kedves kisfiú, és egy aranyos krumpliforma bácsi. Csak ez a bácsika valahogyan hibádzik, valaki összekeverte a szereplőket!…..
Kedves nőismerősünk megkapta a hét szpemjét: (Nagyban itt élvezhető.) Az ellenállhatatlan fogalmazásmód lehengerlő stílussal keveredik. Ha nem lennénk ilyen kis görbedt hátú, pattanános képű, gátlásos, bithergelő posztolódroidok, azonnal megpróbálnánk bejutni ebbe a vonzó…..
Subba Bojler Gyula bekészült 2008.03.27 11:22:00
Mindenki ide gyűjjön, megtaláltuk a legjobb és legviccesebb magyar Harvey Keitel-hasonmást (na jó, közelről azért annyira nem hasonlít, de vannak jó pillanatai)! Gyula megnézte Budapestet és nem jött hiába: ..
Subba Megvan a Subba himnusza! 2008.03.27 14:34:00
Emlékeztek még, amikor pár éve az Anima Sound System remixelte (irtó pocsékul) a Himnuszt, mekkora politikai botrány és társadalmi felzúdulás volt belőle (persze a reklám jól jött az épp szétesőfélben és leszállóágban lévő popcsapatnak). Na de ez mindegy is, mert hála a…..
Az Utálatos Lény 2008.03.28 16:26:40
Subba Subba szív iWiW: Topmodell 2008.03.07 12:57:00
Egyszerűen nem mertük vállalni a kockázatát annak, hogy ma sem lesz esetleg válogatás. Ugye hogy már alig bírtátok? - Top-Modell- Kedves beküldőnk érdekes hasonlóságot vélt felfedezni a képek között, hopsz!- A három Szigli- Szivárvány alatt- Jó buli után megesik az ilyesmi-…..
Subba Cuki csöpp gengszter 2008.03.06 11:44:56
Hölgyek, urak, fogyasszák szeretettel a Gangsta Boyz-Da Boss: Fiatal Gangsta nevű lakossági gangxszxkta hipphopp alkotást. Nemcsak tehetséges, de szimpatikus fiatalok verselnek remek zenei alapokra, amit nyilván ők maguk szereztek. Az Öt utcaiak felköthetik a gatyájukat. ..
Nem tudtuk eldönteni, pedig erősen rágtuk a radírt a ceruzánk végén, hogy valóban komoly popszámnak tekintsük-e a Soape és Rempine Raemons nevével fémjelzett, a világhálón mostanában felbukkant videóklipet, amiből az alábbi figyelemreméltó mozzanatokat szemezgettük ki. Magunk…..
Mi már tudjuk, hogy hol buliztok majd május harmadikán. Felveszitek legszebb fehér ruhátokat és kezetekben a 15 ezer forintos (kicsit tehetősebbek 25 ezer forintos) jeggyel és a személyi igazolványotokkal, szép tömött sorokban elindultok a Papp László Budapest Sportarénába, a világ…..
Az Utálatos Lény 2008.01.07 15:07:22
Az Utálatos Lény 2008.01.07 15:11:28
Subba Darth Vader unplugged 2007.10.16 16:58:00
Amit mindig is tudtunk, de végre valaki megcsinálta: az igazi ok, amiért a Nagyúr fején légmentesen záró rohambili van. A videót a Kultplayen láttuk...
Magasröptű verbális armageddon van kialakulóban a Nevaran Jeans farmerszépségversenyének oldalán, gondoltuk szólunk, hátha valaki beszállna. A "biztonsági cégben érdekelt" webmester egyre lendületesebben osztja az oldalára beszabadult "bunkókat",…..
Az Utálatos Lény 2007.10.04 11:45:53