Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kunkorcsiga

3 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszútáv blog Szabad-e szabadon? 2018.07.26 10:00:00
Ártatlan arccal futottam kifele a biai erdőből a munkanap megérdemelt zárásaként. Péntek volt, napszállta, hőguta, két kilométer a parkolóig, kb. tíz a lábamban. Egy utolsó emelkedő, egy hosszú egyenes. Ritka pillanat, szemből érkezett egy futó, bevártam, hogy köszönjek neki. Akkor realizáltam, hogy…..
Pici babával/gyerekekkel nyaralni indulni sok esetben komoly stresszforrást jelent egy szülő számára, ami már jóval előtte “megkeserítheti” az egyébként izgalmasnak ígérkező környezetváltozást. Ez a néhány nap kétségtelenül nem a pihenésről, koktélok szürcsölgetéséről szól. A gyerekeknek azonban…..
Van ez a videó: ami egy jó ideje nagy népszerűségnek örvend, mindenki buzgón osztogatja a facsén, na én ezt valahányszor meglátom feltűnni, erősen “idegállapotba kerülök”. Nézzük csak: Rögtön az elején közli szegény fickó, hogy bár neki 422 ismerőse van a FB-on, de mégis magányos. Hát ez sz@r…..
kunkorcsiga 2016.08.25 16:57:01
@para_noir: egyezzünk ki döntetlenben:)
kunkorcsiga 2016.08.25 17:54:50
@rozsomák: A hálózat csapdájában c. filmre gondolsz - szerintem. Az egy 21 éves film:)
kunkorcsiga 2016.08.25 19:29:28
@rozsomák: Amit te írsz, az nem teljesen arról szól, amit én feszegettem, de valóban része a virtuális világnak mindaz, amit nehezményezel. Ugyanakkor az rajtad is áll, hogy mi az amit elhiszel, hogy mennyire kezeled fenntartásokkal azokat az információkat, melyek a neten szembejönnek veled. Nekem vannak olyan barátaim, akiket fórumokon ismertem meg, aztán találkoztunk "élőben" is, és működött a dolog. Amúgy meg mindenhol másként viselkedünk. Másként otthon, a munkahelyen, a barátainkkal vagy online. De - egyelőre - senki nem nő fel csak virtuális térben, az csak az életünk egy része, és rajtunk múlik, nem a másokon, hogy mennyit engedünk belőle közel magunkhoz. Ja és szoktam enni, tényleg, bár jobban örülnék, ha a képeken látható kajáktól is jóllaknék:)
Agyas Áj bí bekk 2013.01.15 23:41:31
Most az történt hogy először ittam két sört meg egy unit. Aztán elolvastam a legrégebbi bejegyzést amit idevakartam és...rájöttem valamire. Nem jöttem rá, felismertem. Tökömtudja, jó a sör. Amikor azt írtam, akkor azt hittem kész, ennyi, finish, meg ami ilyenkor jön. Azóta…..
kunkorcsiga 2013.01.23 16:03:27
Ha kihajlik a járdára Pista bácsi almafájának egy ága, ugye nem szedünk róla...Vagy?... Mert engem sikerült úgy nevelni, hogy az nem miénk. Mert már gyerekkoromban mentek az anekdoták arról, hogy a tinédzser apám és a haverjai hogyan húztak nyúlcipőt, ha csentek néhány…..
Napi MaszturbáláSokk Franciabugyi 2011.05.17 14:32:05
 Kélyes nyögések közben kis bébigagyogás...Egyik este úgy 10 óra magasságában egy kis franciabugyira vetkőzve szedtem össze az itt-ott előforduló főzelékbüfis pelenkákat...Teddy figyelme a laptopról egyből a hátsómra szegeződött, és nyomban kért is valami szexi…..
kunkorcsiga 2011.05.29 22:39:12
Ugyan mi nem hallottuk, de a velünk szemben lakók igen...Vasárnap reggel arra ébredtek, hogy az új lakó (azNDK-s pornós) kélyesen ordítozik. Ebből arra következtettek, hogy a pasas éppen a farkát verte...Persze Teddy szerint a szomszéd faszverésére mégis jobb ébredni, mint a…..
kunkorcsiga 2011.03.02 19:16:30
 Minap egy kedves ismerőssel az élet nagybetűs dolgairól bölcselkedni tértünk be egy teljesen átlagos sörözőbe. Lassan a lány feje fölé kerülhet a Harmincas szingli táblácska. Számomra teljesen érthetetlen módon, de évek óta nem sikerült egy épkézláb…..
Szia! Az előbb akadtam a blogodra, s nagyon tetszik, mivel én is szívtam/szívok eleget.   Volt egy érdekes nyaram, amikor megint munkát kerestem. A hirdetés: asszisztens egy logisztikai cégnél. Két és fél egyetemi diplomával meg tanári tapasztalattal gondoltam megpróbálom. Én…..
kunkorcsiga 2010.01.10 13:21:11
@Anál Delon: még!még! :D
Hogyan okozzunk kilences karambolt úgy, hogy bennünket ne büntessenek meg?Így: "1999 január elsején hajnalban autóztunk hazafelé a keleti határszélről. Tükörjégen és sűrű ködben. Látótávolság: anyukát az anyósülésben még láttam. Haladunk, haladunk, kemény…..
Zsé Raffles 2009.12.22 18:48:00
Mutatok pár képet, amelyből jól látszik, hogy év vége felé az ember hogyan is tölti jól megérdemelt, kéthetes pihenését. Az azért jól látszik, hogy arrafelé nem sok hó van, az időjárás kellemes - pláne, november vége felé-, határozottan ki lehet bírni.    …..
kunkorcsiga 2010.01.04 00:01:53
Hehe ... mindenki kiröhögne, meg én is mulatok. De azért abban erősen hiszek, hogy vannak mondatok, amelyek pont akkor bukkannak fel, amikor kell. (Ahogy embereknek is dolguk van egymással, nem a semmiért találkoznak - aztán ha esetleg vége a "dolgozásnak", akkor elválnak…..
Zsé Ó, bakter 2009.10.30 22:45:00
Pasik :S Le vagyok törve, mint a bili füle :(Mégis mikortól számít egy nő kurvának? Hmmm? Olyan szeretetlennek érzem magam, picsába mán.  Na, majd holnap már jobb lesz. De azért egy nagyon ölelés jólesne.(nem, nem publikus!) ..
Holnap 18-kor lesz egy diszkrét társadalmi esemény, amin muszájból meg kell jelennem.Dilemma a toalett. Döntenem kell: melyiket viseljem? (ja, nekem háttérelemnek kéne lennem - nem én vagyok a főszereplő, sőőőőt)Szavazzatok! :D Ez?   Vagy ez?  A…..
kunkorcsiga 2009.10.18 13:17:13
@Zsit (nyújtózós macs; E, _nagyon_ E, aki T :D):
Most ha ezt elfogadnám, akkor a csokoládés hasonlat analógiája okán azt kellene gondolnom rólad, hogy buta vagy; avagy a képek valójában fotoshoppal készültek:)) Ebből hogy' jössz ki? :)
Zsé Rend 2009.10.10 21:59:00
Na, AZ nincs nálam épp most.   Eszembe is jutott, hogy micsoda klasszul nézett ki a lakás a költözés után. Köbö a negyedik-ötödik költözés után elég jó rutinra tesz szert az ember. Amúgy ide legalább három etapban költöztem be.  Első körben - ugye épp a nem…..
Zsé Ambivalencia 2009.10.07 19:25:00
Mert imádnám csinálni. Sosem felejtem el, mikor a volt főnököm egy Pestről való hazajövetel okán a kezembe nyomta a slusszkulcsot azzal, hogy ő fáradt, és én fogom hazavinni a kocsit. Térdből elkezdtek reszketni a lábaim, ugyanis addig a legkomolyabb benzines, fedett gépjármű,…..
Judit és 60 vendége tuti nem mennek többet a Menta Teraszba. Svédasztalos vacsorájuk első körben csak a csapat felére volt elég, a tulaj és a pincérek ugyanazt a pökhendi stílust hozták, a saláta meg homokos volt: Nem vagyok egy kötözködő típus, nem szoktam visszaküldeni az…..
kunkorcsiga 2009.07.28 21:28:49
@mr.guargumi: olyan szépen, okosan és összeszedetten fogalmazol, egészen elandalodtam tőle:)
Zsuzsanna a magyar ipart akarta támogatni, ezért a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt.-nél vette meg a kétlapos asztali villanytűzhelyet. Meg is kapta a méltó büntetését, kár, hogy nem fokossal. A vásárlás a legrosszabb fajta hungarokommunista hangulatban zajlott: nem volt rendes zacskó, az…..
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
kunkorcsiga 2009.03.18 18:15:58
@Môžeš mi pomôcť?: Teljesen egyetértek veled:))))

Elgondolkodtam ezen a halál-dolgon. Konkrétan a mikéntjén. Mert ez is olyan, mint a szokás, ahány ház, annyi. Biztos sokan tűnődtetek már azon, hogy milyen módon is jön el majdan - hangsúlyos rész a majdan - az elmúlás. Van, ki álmában szeretné, van ki úgy, hogy legyen ideje…..
kunkorcsiga 2008.10.27 21:41:09
Para Noir danone metadon 2008.10.09 18:59:00
Folyton eszembe ötlenek mindenféle összeesküvés-elméletek. Aztán legyintek, hogy hülyeség. Aztán meg ismét motoszkál bennem, hogy éppen ezért, éppen így működhetnek a galádságok, hogy az ember úgysem hiszi el, hogy ilyen lehet. Azután pedig eszembe jut, hogy hülye vagyok. De…..
Nemtom ki járt a budai felső rakparton, de a Homár már szombaton akadályokba ütközött a Batthyányi térnél, tehát azt már pénteken beépíthették a Red Bull augusztus 19-20.-i légipíárjához. A nemzeti ünnepre zökkenőmentesen rátelepült verseny miatt szombat óta köröznek a…..
Györggyel értünk egyet és ezentúl magyar forint helyett ázsiai gagyitévében fizetünk adót. Egy árverésen ugyanis az adóhivatal 150 ezer forintra árazta be az újonna 15 és 30, használtan 3 és 7 ezer forint kapható kapható pompás készüléket. Gy. levele alant. Minap…..
Rég nem volt ilyen ijesztő történet a Homáron. XY Naiv Ügyfél egy nap észreveszi, hogy valaki szórakozik a netbankjával, miközben otthon nincs is internetje. Felhívja a bankját és valódi rémdrámáról szerez tudomást. Egy csaló ugyanis az ő hitelesnek tűnő aláírásával és…..
Olvasónk azt gyanítja, hogy a hétfői sztrájk végén, amikor újraindult a metró, az első szerelvényen az úgynevezett csókosok utazhattak. A gyanúját az táplálta, hogy a biztonsági őrök egyes egyenlőbbeket már egy óra előtt beengedtek az állomásra, aztán egy fantomszerelvény…..