Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olcsika

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az epiteszforum.hu-n megjelent egy meghívó, melynek a következő sora ütött szöget a fejembe: “Kérik, hogy - a protokoll szabályait betartva - időben érkezzen. A parkolóhelyek korlátozott száma miatt kérik a vendégeket, hogy a rendezvényre tömegközlekedéssel, vagy taxival…..
Olcsika 2009.09.22 11:48:28
Már egy ideje megjelent az első olyan hivatalos Alice In Chains-kislemez, amin William DuVall énekel. Az A Looking In View című számot akár a zenekar Myspace-oldalán is meghallgathatjuk, és immár klipen is megnézhetjük, igaz ezt hivatalosan egyelőre csak a csapat oldalán...
A Vámház Krt. 9-en találtuk ezt a szpotot, ami tényleg olyan vonzónak mutatja a budapesti életet, amilyennek talán csak a magasból néz ki. Főszerepben a Nyugati tér Ferenciek tere környéke. Update 1. Több kommentelőnek válaszolom egyszerre, hogy a film tényleg nem valami…..
Több forrás is megerősítette, hogy hiteles az AT&T kiszivárgott memója, amiből kiderül, hogy az iPhone GS jobban startolt, mint bármelyik készülék korábban. Az írás szerint az iLaunch day 2009 bekerül a társaság rekordjainak könyvébe, mert soha korábban nem jegyeztek fel…..
Olcsika 2009.07.03 13:11:45
@scs:
Én is gondolkozom rajta erősen. Direkt nem vettem telót most, hogy megvárjam a 3Gs-t, erre tessék...Kár, hogy a Nokia n97-ben meg bohózat a szoftver jelenlegi verziója, így már télleg nem tudom mit vegyek...:((
Minden szolgáltatónak felfelé kerekít a keze, úgyhogy nem csoda, ha a Pannonnál is becsúszott egy pöttömnyi emelés az áfaemelés hozadékaként, pusztán esztétikai okokból. Mennyivel gusztusosabb a 2100 forint, mint a 2062,5, ugye? Meg azt lefelé kellene kerekíteni, vagy nem?…..
best of semmi 2009.06.24 18:51:55
 Apukámmal.A Gajdos család archívumából. ..
Mivel múltkor azt a vádat kaptam, hogy 18-as karikát kell kitenni az általam lefotózott fejtörők mellé, most itt van két ártatlan kis témácska. Már az is érdekes, hogy egyáltalán mit ábrázolnak. A hajtás után megtudod azt is, hogy hol és mennyiért veheted meg, és mik ezek…..
Konspirációs teóriák JFK - 1.0 2009.06.29 08:00:00
Egy politikus erőszakos halála minden esetben beindítja az összeesküvések feltételezésére hajlamos embertársaink fantáziáját. Ha ez a politikus ráadásul a világ vezető nagyhatalmának első embere, az iménti kijelentés axiómává nemesedik; John Fitzgerald Kennedy, az Amerikai…..