Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexandrina

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csörren a telefon. A túloldalon az Igazából apa stáb egy tagja kérdezi, hogy ráérnék-e szerda este 8-tól hajnali háromig egy kis statisztálkodásra. Rövid gondolkodás - a késői időpont miatt -, aztán határozott igen: vágjunk bele! "Laza elegancia", ami a ruházatot…..
Kecskemét Barátok... 2009.07.03 10:29:36
A kutya az ember legjobb barátja, tartja a mondás. Ezt egyre több kecskeméti kutya gazdi támaszthatja alá, hiszen nagy az érdeklődés a különböző kutyás rendezvények iránt. Az elmúlt pár hónapban egymást érték a különböző kutyás találkozók, bemutatók, kutya…..
Bor- és pálinkautca után sörfesztivál Kecskeméten. Kánaánban élnek a város alkoholfogyasztói már két hete. Kecskemét főterét első alkalommal népesítették be az aranyló nedűt kínálgató bódék és a megszomjazott vendégeket váró hangulatos padok és asztalok. Az eső…..
Alexandrina 2009.06.26 21:01:28
Olvasónktól kaptuk a hírt, illetve az alábbi cikket, fogadjátok sok szeretettel.Napjainkban méltatlanul kevés szó esik Kecskemét egyik legrégebbi temetőjéről, a Szentháromság temetőről. Ezt a hiányt próbálom szerény eszközeimmel befoltozni, úgy hogy egy digitális…..