Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hbernadett

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó honpolgárhoz híven engem érdekel, hogy kormányunk szűkebben és tágabban értelmezett tagjai milyen képesítésekkel rendelkeznek, ennek folyományaként pedig mennyire szakemberek a saját területükön. Éppen ezért szoktam alkalomadtán beletúrni az életrajzaikba, úgy…..
hbernadett 2013.03.03 07:13:31
hbernadett 2013.03.03 07:15:53
Úgy tűnik, nem csak a bankok álltak át az éjszakai smsezésre. Már a Telenor is a hajnali 2-4 közötti időszakot látja a legmegfelelőbbnek értesíteni a felhasználókat, pl a digitális számla letölthetőségéről: UPDATE 09/10: Emailben kell kérni az értesítést, akkor nem…..
hbernadett 2012.08.21 20:31:20
@]{udarauszkasz: a poszt toló lúzer, mert nem igaz, hogy 90 oldalt kellett elolvasni ahhoz, hogy kiderüljön hogy egy egyszerű opciót nem tudott normálisan kiválasztani...
Alig egy hónappal azután, hogy megosztottam a biztonsági kamera felvételét nagymamám táskájának ellopásáról most ellopták a biztonsági kamerát. Talán felismeritek az elkövetőt. (Budapest, IX. ker) :DDDDDDDDD Köszi Cecan!…..
HamPLÓ Szeged, építési terület 2011.07.29 17:07:00
Egy időben ha a budapesti villamosbarát budapesti típusokkal akart nosztalgiázni, Szegedre kellett mennie, mert ott voltak Bengálik, 1500-asból kialakított munkakocsik és Füzesi-acélvázas nosztalgia ikerkocsi. Egy ideje azonban már azért járok oda, hogy a tömegközlekedés…..
Carlton Cuse és Damon Lindelof hatalmas üdvrivalgás közepette lépett színpadra a Comic Con-on, egy évvel sorozatuk, a Lost sok vihart kavart fináléját követően. Már maga a belépő sem volt mindennapos - Cuse birodalmi rohamosztagosnak öltözve, Lindelof egy Dharma-kezeslábasban…..
hbernadett 2011.07.25 06:47:13
@Jackni Konzol: mért ne akarhatna valaki más nyelvű filmeket nézni???
Védi a prosztatát, elősegíti a jobb vérkeringést, és kényelemesebb ülést biztosítva a fenékrészre helyezi át a kerékpáros súlyát, mindezeket az előnyöket tudományos orvosi vizsgálatok is alátámasztják. Az orr nélküli nyereg mégsem lett világhódító újítás, mert van…..
hbernadett 2011.07.05 09:47:07
@hefi_: egy kicsit tájékozódhatnál... Armostrong, mire megszületett a 3 gyereke már túl volt egy hererákon, a gyermekei mind mesterséges megtermékenyítés útján születtek az előzőleg levett és félretett ivarsejtjeiből... olvasd el a könyvét mielőtt hülyeségeket írsz...
Már megy egy ideje a magyar csatornákon az a Maggi paradicsomleves-reklám, amiben egy jól szituált család két gyerkőce csúnya szavakat mutogat egymásnak a nyelvükön elrendezett betűtésztákkal. A szpot így is egész kedves, de egy olvasónknak köszönhetően most ráleltünk az…..
hogyvolt VV4 - 4X68 2011.02.23 15:00:00
Szandika úgy ébredt reggel, hogy a háta közepére nem kívánja Évát. Én úgy, hogy még mindig nem kapok levegőt és annyi erőm van, mint egy zacskó hangyának. Ha szemmel ölni lehetett volna, már rég kivégezte volna. Én azt, aki az influenzát kitalálta. Évának sincsenek szebb…..
hbernadett 2011.02.23 23:37:46
hbernadett 2011.02.23 23:38:25
@Doktor Kotász: nevetek rajtad :-D bár alek jobb nálad
Fővárosi Blog Ne bontsátok le! 2010.10.23 07:00:00
Fővárosi emlékműveink egyikét-másikát időnként le akarják bontani. Hol egy turul-szobor kavar indulatokat, hol egy 56-os emlékmű. Ezek az események is mutatják: egy emlékmű állítása nem csak művészeti, történelmi kérdés, hanem politikai is. Időnként túlzottan is...…..
Kedves Terror blog,Angol nyelvtanár vagyok, 15 éves gyakorlatom van, 5 évet dolgoztam közoktatásban, gimnáziumban és szakközépiskolában. Rá kellett jönnöm, hogy a tanárok a mai értelmiségi Magyarország „dolgozó szegény” rétege, az értelmiségi munka legalja,…..
Kedves Terror blog!   Örülök, hogy megtaláltalak titeket, remélem tudtok segíteni. 16 éves lány vagyok,gimnáziumba járok.   Első munkahelyemen töltöm az időmet idén nyáron diákmunka kertében. Persze már tavaly is dolgoztam, de csak kisegítettem egy rokonunknál, szóval…..
A Magyar Televízió információink szerint augusztus elsejétől vezeti be fokozatosan az új műsorrendet, amely hatékonyan tudja képviselni a kétharmados csendes forradalom eszmeiségét. Ennek jegyében információi k szerint megszűnik a Kultúrház, és egy új kulturális műsort kínál…..
hbernadett 2010.07.29 21:59:22
@morrisal_: nem tudom nálad a főkomcsi koncz gábor hogy került a képbe????
Múlt vasárnap Jano látoptt Debrecenben egy csúnya balesetet, ami a leírás alapján érthetetlen, hogy egyáltalán miért következett be. Sajnos sok ilyet látok, a napokban majdnem ugyanezt produkálta az Üllői úton is Pesten egy kopasz twingos, aki cikázott, előzgetett index nélkül…..
Farmville reklám, avagy egy súlyos Facebook paródia. Azok kedvéért, akik nem tudják mi is ez a kattintvakapálós, cyberparaszt őrület, kis segítség a wikipédiáról: FarmVille egy valós idejű, stratégiai farm szimulációs játék, melyet a kaliforniai Zynga vállalkozás…..
hbernadett 2010.05.11 20:32:27
30 éve vagyok orvos. Qrva sok tanulás, Summa cum laude diploma, 2 jeles szakvizsga.1. munkahelyemen 7 évig havi 8 kőkemény ügyelet: több mint 300 óra meló/hó. Amikor 1. gyermekem megszületett, a hónap végén szüleimhez jártunk kajálni- a fizetésből már ezze nem futotta /akkor 1…..
Picurigor a nyíregyházi Media Marktban az előzetesen ígért 10-15 perc alatt szeretett volna áruhitelre vásárolni, de végül az egymást érő szerencsétlenkedések miatt kénytelen volt többszöri úttal, összesen 3 és fél órát eltölteni a dologgal. Vasárnap megláttam egy bazi…..
A Pannonnál a szerződéskötés feltétele a 2 különböző arcképes igazolvány, ám Gézának ilyenje nincs. Hiába próbálkozott mindennel, egyéb igazolványokkal, befizetett közüzemi számlákkal, a Pannon hajthatatlan volt. Így már egy másik szolgáltató ügyfelek, a ki tudja hány…..
hbernadett 2010.04.27 21:50:44
@vazsmegyeigerdezsház: olyan nincs hogy kiborul a pixis...
az a bili
a pixisből meg kiesnek
hülye...
Vállalom, hogy csípem az óvszer reklámok humorát és kreativitását, ezért jutott is belőlük jó néhány a blogra már. De ha megnézitek a következő 3 képet, ti is belátjátok majd, hogy ezeket sem lett volna szabad kihagynom. A képek írott üzenete egyszerű: Légyszi,…..
Levélírónk egy kellemetlen munkahelyi eset kapcsán gondolkodott el azon, hogy az iskolai dolgozók mentalitása megállná-e a helyét, más, profitorientált munkahelyen? Véleménye szerint a tanárok mindenből presztizskérdést csinálnak és személyes ügyként kezelik a munka kapcsán…..
Modorosblog Modoros becenevek 2010.02.26 07:00:00
Sokan kértétek, Józsi megígérte, én megírom :) Többször szóba került már, hogy a becenevek használata modoros-e, minek becézünk egyáltalán bárkit kéretlenül, miért ragaszkodik a viselője valami tök más névhez. Ezzel és a Szlengkönyvvel kapcsolatban is említette Balázs…..
hbernadett 2010.02.26 11:57:12
Tegnapi hír a Joystiq-n (illetve az AppDatán): már több mint 80 millióan játszanak Facebookon a Farmville-el, egészen pontosan 80 920 421 ember. Nagyjából annyi, amennyi Németország lakossága. Vagy két Lengyelországé. Vagy nyolc Magyarországé. Vagy negyvenhét Budapesté. Elég…..
hbernadett 2010.02.21 23:39:57
@epres négercsók: UTFG! :-)
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
AnnaPeti FarmVille 2009.11.07 07:06:00
Az őszi szünetben egy kicsit több időm volt pihenni, ezzel együtt a gép előtt üldögélni és kockulni, hasznosan és haszontalanul töltögetni a szabadidőmet... Összeakadtam egy érdekes játékkal is, aminek a gazdálkodás a lényege, illetve az, hogy saját birtokot alakítsak ki és…..