Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mind:in:rewind

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki kibírja könnyek nélkül, ahogy Ryan Hurst, a Sons of Anarchy Opie-ja búcsúzik a sorozattól és színésztársaitól, kőből van a szíve. Mi az első perc végéig bírtuk száraz szemmel. ..
20 nappal az első Rage Against the Machine lemez megjelenése után, két nappal Csehszlovákia felbontásának törvénybe foglalása előtt, 1992. november 23-án*, hétfőn az IBM a Las Vegas-i COMDEX kiállításon bejelentette a világ első okostelefonját, az IBM Simon Personal…..
mind:in:rewind 2012.11.27 10:59:34
@Zabaalint: az a hihetetlen, hogy az utána következő első tömegcikknek szánt érintőképernyős telefonok kb. 15 évre rá jelentek meg.
A tipikus hippitúra egyik fontos állomása Pushkar, ahol echte originálische gulyás paprikás sivatagi tevevásárt tud a fényes tekintetű effendi megtekinteni. Nekünk a lelkendező leírás alapján az volt a véleményünk, hogy itt csak rengeteg tevét lehet látni, miközben…..
mind:in:rewind 2012.09.19 10:58:59
Folytatjuk sorozatunkat A szürke ötven árnyalatáról, alias KANF-ról (a Könyv, Amelyikben Nincs Félrefordítás). Egyébként kb. ezzel a poszttal érkezünk el a könyv negyedéig. Jó mulatást. „…I leave her a groveling message to tell her I am alive and have not succumbed to…..
Nehéz bármit is mondani akkor, amikor az emberrel közlik: mivel egy lövöldözésben ártatlanul megsebesült, jelenleg mesterséges kómában fekvő párjának nincsen biztosítása, a kórházi költségek várhatóan 2 millió dollárra rúgnak majd. Amit neki kell kifizetni. Ez is…..
mind:in:rewind 2012.07.25 13:23:32
Biztosan emlékeztek a múlt heti Google I/O bejelentés egyik elemére, a Google Now szolgáltatásra, mely a hangvezérlést kombinálja a Google igen hatékony adatkeresési képességeivel. A Google Now a Jelly Beannel érkezik, és jó ideig velünk lesz. Az ilyen konferenciás bejelentéseken…..
mind:in:rewind 2012.07.04 11:14:01
@spontan: a hangvezérlés nem fogja lenyomni a szöveges bevitelt. Ha egynél több ember mellett kell dolgoznod, már nem életszerű. Ugyanez van a videohívással - technikailag már rég lehetséges, mégis csupán az emberek töredéke használja. Sőt, az SMS egyre népszerűbb, holott ugyanazt hangosbeszéddel is el lehetne mondani.
Amikor találékonyságról van szó, a finneknek is van mit a tejbe aprítaniuk.  Egy vállalkozó kedvű hazafi arra szánta el magát, hogy kicselezve a hatóságokat, a törvényben meghatározott minimális  alapterület azaz 12 m2 alatti házikót eszkábál össze egymaga. Mindössze…..
mind:in:rewind 2012.07.03 20:05:15
A Totalcar stábjának két tagja Dani és Hal Bandi. Nem nőttek fel együtt, csak most sodorta össze őket az élet. Mindketten fotóznak és operatőrködnek, de a szakmai érdeklődésen kívül a napszemüveg-preferencia is összeköti őket: mindketten oakleysok. És mindketten…..
mind:in:rewind 2012.07.03 14:18:12
@phranxinatra: kösz, ez megnyugtat. A tisztítást amúgy mivel végzitek? Szappanos langyos víz, majd mikrotörlő megfelelő?
Subba A karaoke bulik réme 2011.09.24 10:00:00
Bazmeg ez a Freddy Freddie!!! (jogos a picsogás)  ..
mind:in:rewind 2011.09.24 13:53:16
Lesley a 8kerből a szememre vetette, hogy nem nagyon írok semmi városhoz kötődő művészeti projektről (ami bizony igaz), de hogy nehogy nagyon lelkiismeret-furdalásom legyen, rögtön ajánlott is egyet. Szabó-Lencz Péter saját bevallása szerint napszemüvegfejű - festő. Július…..
Vannak páran, akik általában az ésszerűség és az önbizalom furcsa esszenciájaként megváltoztatják születési nevüket és olyan azonosítóval élik életüket, melyek már végérvényesen rájuk ragadnak. Mert tudjuk, hogy Nomen Est Omen, azaz a név végzet. Ezt egyébként…..
mind:in:rewind 2009.06.30 12:15:51
Már évek óta megegyeztek a legnagyobb mobilgyártók, hogy egységesítik a töltőket. Nem kell majd minden mobilhoz új töltőt venni, ráadásul rögtön kettőt, hogy a munkahelyen is legyen. Elég lesz egy, mellyel bármely mobilt rádughatunk az áramra.Az első hír még két éve jött,…..
Ha korábban valaki nem tudta, a blogot olvasva annak is egyértelmű, hogy bazinagy autóban igen gyakran ülnek teltkarcsú és egyben hajatlan sofőrök, akik igyekeznek vezetés közben is méretükből adódó fizikai előnyüket fitogtatni. Richelieu ennek egy új fokozatát mutatja be, amikor…..
mind:in:rewind 2009.06.27 14:15:49
A Saatchi Galériával közönsen hirdetett nemrégiben fotópályázatot a Google. A közönségszavazás eredményeként 36 fotós képeiből készül majd iGoogle téma. A versenyt egy magyar diák, Halász Dániel nyerte: a zsűri 3600 nevezésből válogatta be a 36 legjobbnak gondolt közé,…..
mind:in:rewind 2009.06.25 02:18:00
@flugi_: "Jó realista minimál ez, az utóbbi évek hádéerezettfelhős-agyonszaturált-fotózzhus divatjához képest egészen emberi."

Dáháh. Azért remélem levágod hogy fotosoppolt.
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
Amint azt az előző cikk végén is jeleztem, még nem ért véget az iPhone 3.0 tesztelése, nem volt időm végigmenni minden újításon. Ezúton is köszönöm az észrevételeket!Nagyon várt újítás a tethering megjelenése, ami magyarul annyit tesz, hogy modemként is használható az…..
Ron English képzőművész, együttműködésben a Garageworks elmebeteg csapatával végre betöltötte azt a tátongó űrt, melynek hiányát oly rég óta sínylették a művészetre éhes tömegek: megalkották a Mikiegér Csöcsű Marilyn Monroe Vinly Mellszobrot!!! Gyűjtők, figyelem:…..