Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyarszürke

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kerékagy Bike the Strike, Budapest 2010.01.11 14:12:00
Komolyan megszívatta a budapesti utazóközönséget a BKV, azzal hogy rossz időben sztrájkol. A hideg miatt a legtöbben valószínűleg autóval próbálják majd helyettesíteni a tömegközlekedést, amitől nemcsak hogy büdösebb lesz a város, hanem idegtépő dugókat okoz. A…..
Magyarszürke 2010.01.11 18:19:01
@dezso.ma.iszik: jaja, ebben én is benne vagyok:)
Amúgy jó dolog a bringával suliba, de ha vki mondjuk izzadósabb emberke, mint pl én, akkor vagy át kell öltöznie benn, vagy le kell zuhanyoznia:)Nálunk az egyetemen az Állatorvosi Klinika wc-je a legkulturáltabb, utána meg az, ahova mi, hallgatók járunk.Persze átöltözni nem lehet itt sem, csak ha az egyik lábad a WC-kagylóban van, a másikkal meg a WC-kefét próbálod arrébb rugdalni, hogy ne kenje össze kaksival a kabátodat.Így marad a hallgatók számára fenntartott kis szobácska, ahol a szekrények vannak. Itt jó esetben a szekrénysor és a fal közötti kis résben megbújva talán át tudsz öltözni:) Igazi reggeli móka, pláne,ha az ember a nagy igyekezetében még a tiszta ruhájába is beleizzad:)
  Az Urbanista már többet foglalkozott a kocsmabezárásokkal és nyitvatartás-korlátozásokkal, mint a chicagói rendőrség a 20-as években. Azt hittem, már nem is kerül többet elő a téma, erre tessék, mit talált Zöld Citrom olvasónk: Michelle Wild népszerűsíti a terézvárosi…..
Ha van olyan reklám, amit nem szerettél volna soha az életben látni, az garantáltan ez a szpot, amiben nagymamák pornósztárokat megszégyenítő nyelvcsapásokkal és tinilányokat idéző hevülettel nyalogatnak egy adag vanília fagyit. És hogy ezzel mi a fenét lehet reklámozni? Ez a…..
Annyira közhelyes, hogy "nagy az Isten állatkertje", de erre nem tudunk jobbat kitalálni: egy csávó fogta magát, és egyhuzamban véginézte a Jóbarátok című sorozatot. Steve Misiura azért vállalkozott az embert próbáló feladatra, mert így akarta felhívni magára a…..
Enneagram Az Ötösök jellemzése 2007.12.17 17:00:00
Világkép:A világ tolakodó. Idõ kell, hogy gondolkodjak és feltöltődjek.Típusszerkezet: Fukarság és patologikus elválasztottság Jellemzõk szerkezete: Visszatartás Nem ad Patologikus elválasztottság Félelem az elnyeletéstől Függetlenség Érzéktelenség Cselekvés elhalasztása…..
Mai írásunkat Slip bocsátotta rendelkezésünkre, gyaníthatóan rendszeresen forog az említett körökben.Tehát:Miről ismerszik meg a modoroskodó medika/medikus?Ugyan első féléves, de már mindent jobban diagnosztizál a 20 éve praktizáló orvosnál.Ugyanezen orvos orra alá dörgöli…..
Magyarszürke 2009.06.16 10:47:18
Ja, igen, el is felejtettem, csak hogy az orvosisokat se hagyjuk szárazon...
Az elmúlt 3 évben a szilvesztert 2x melóval töltöttem, fenn a várban a SOTE szilveszteri buliján....ruhatáros voltam....őszintén mondom, hogy nem láttam még soha de soha életemben ennyi bunkó
p@raszt fiatalt.Tisztelet a kivételnek!!!
Ha azt mondtuk, ne tedd az asztalra a kabátod míg nem kerülsz sorra, akkor még 4et rápakolt....Ha azt kértük, egy lépést hátra, mindenki sorra kerül,akkor ránk tolták a pultot...egymást taposva próbáltak sorra kerülni...és aki végzett, nem tudott kijutni, mert a tömeg nem engedte ki.
Voltam már Kispál koncerten, ahol nagy volt a tömeg a ruhatárban, mégis képesek voltak még az ittasabbak is sorba állni.
És itt jön a lényeg: ez az orvosisok legalja volt, akik tényleg olyanok,mint a cikk írója szerint.......és valóban, hallottam magam is hogy mint gondolnak másokról az ott elhangzott beszélgetések alapján....szomorú,mert velük szemben meg ott vannak az értelmesebbek, akik szívnak az ilyen idióták miatt
Magyarszürke 2009.06.16 13:12:32
@kenyer: Most már én is értem...valahogy eleve gyanús volt XD ...