Regisztráció Blogot indítok
Adatok
www.bomon.hu

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Most kezdjem úgy, hogy olvaslak benneteket, de soha nem gondoltam, hogy írni is fogok? :) A történet: adott egy fejvadász/munkaerő kölcsönző cég, és jómagam. A fejvadász cég a munkáltatóm, és kölcsön adott egy másik cégnek, mint munkaerőt.…..
www.bomon.hu 2010.05.23 11:03:44
@Strici:
Ez a CD/nyomtatásvédett .pdf jó, legalább látja a hivatal, hogy nem csak ő tud packázni.
(Azért képernyőfotót egy ilyen levélről is ki lehet nyomtatni...)
Egy-két fotó alapján persze képtelenek vagyunk pontosan megmondani, hogy az elem, vagy a Tiko Time márkájú falióra robbant föl, levéírónk, de ez előbbi valahogy valószínűbbnek tűnik. B. Géza apja mindenestre jól megdöbbent, amikor éles zajra ébredve meglátta, hogy mi történt…..
Nem újkeletű dolog ez, a Dr. House címszereplője már évekkel ezelőtt, ha jól emlékszem, a második évad végefelé kezdett el először arra panaszkodni óvatosan, hogy a töke tele van a bottal és a megjátszott sántítással, és viccesen azt nyilatkozta, hogy veszélyességi…..
A szavaknak lehet hangzása, azonban egészen biztosan nincsen ízük. Hiszen nem esszük meg azokat, hanem halljuk vagy olvassuk. Ha valamit el kell kerülnünk, az éppen az, hogy a húsleveshez, meg a sült oldalashoz hasonlítjuk a nyelvünket. Nem tudni ki találta ki, de…..
Tiltott szavak kari 2009.06.18 09:01:00
Jóval december előtt vagyunk még, úgyhogy bőven van időnk elfelejteni a karácsony "becézését".  Tilos azt mondani, hogy kari. Amellett, hogy igen bután hangzik, igen kártékony hatással van a szép anyanyelvünkre. Az ünnep neve…..
Tiltott szavak Bacon szalonna 2009.06.17 14:35:00
Az sincs igazán rendben, hogy emberek egyáltalán használják. Viszont az, hogy lényegében intézményesült, nos, az több mint kellemetlen. Boltok kirakataiban reklámozzák, pultosok sértődnek meg ha nem így kérjük. A jelenség egyértelmű indikátora annak, amit eszeveszett…..