Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Special Delivery

0 bejegyzést írt és 170 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány gondolat, hogy hol is tartunk most. A lánnyal kapcsolatban semmi változás, ezért nem is született új poszt. Szeretnék valami nagyon fontosat kérni tőletek, kedves Szcientológusok. Ha lecsupaszítjátok a rémálom történetet, mindenféle tanult szci ideológia nélkül mit…..
Rémálom blog találkozásaim 2007.05.07 20:47:00
Nézzétek el nekem, hogy a bloghoz elég ritkán írok új bejegyzést. Van egy olyan érzésem, hogy hosszúra nyúlik a történet, nem akarok senkit fárasztani az új bejegyzéssel, ami esetleg nem szól semmiről. A lánnyal kapcsolatban nincs semmi új dolog, az érzéseinket, gondolatainkat…..
Nemzetközi hírnévre teszünk szert lassan, most hallottam, hogy Koppenhágában is olvassák a blogot. Micsoda dolog ez, nektek szabad? Ez nem mókuskodás? De ha már itt tartunk, esetleg megmutathatnátok M-nek is. Nem csak elmesélni neki, hogy a fiam most micsoda C típusú bajforrás lett.…..
Special Delivery 2007.05.11 17:31:07
:Mister47 2007.05.10. 19:40:06

:A leminősítés helyett inkább azt mondanám, hogy igyekszem rávilágítani a csúsztatásokra és a hazugságokra, valamint igyekszem megindokolni hogy mit miért gondolok úgy ahogy.

A csúsztatás az, ha valakinek tulajdonítasz olyan mondanivalót, amit nem mondott, nem gondolt, sőt még csak eszébe sem jutott. Azt el tudom fogadni, hogy sokmindenben félreérthetjük egymást, mert más a hátterünk és a mindennapi életünk. Ilyen olykor e-mailezgetve jóbaráttal is előfordul. Itt belátom a saját korlátaimat. Lehet jóhiszeműen tiltakozni, de lehet álságosan is. Ha azt gondolod, álságosan teszem, szíved joga - de akkor nincs miről beszélni.

Azt belátom, hogy szerinted a blog megszüntetése a CoS malmára hajtaná a vizet, azt is belátom, hogy emiatt burkolt rosszfiúsággal gyanúsítasz. Belátom, hogy - számomra mindenképpen pozitívan - a küzdelem emberi mivoltára teszed a hangsúlyt (amivel nagyon egyetértek), és azt is belátom, hogy nehezményezed az álláspontomat, miszerint nem éri meg a kapálódzás. Igazából nagyon nehéz személyes (és végképp nem egyházi) álláspontot képviselni, és belátom, majdnem lehetetlen. Te nem vagy egyedül azzal a véleménnyel, hogy a blogot folytatni és a CoS-t nyírni kell, ahol lehet, én sem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy ha egy nő bármilyen indokkal azt mondja, hogy vége, akkor szinte értelmetlen azon túráztatni magunkat, hogy agymosva mondta. Ezekről egymást meggyőzni sohasem fogjuk.


:itt a blogban megtalálható minden bejegyzésünk, és aki esetleg úgy érzi, hogy olyasmit adtam a szádba amit nem írtál, az könnyen visszaolvashat és ellenőrizheti

Ezért korrekt, ha minden le van írva. Nekem mindenképpen újszerű volt ez a kommunikációs menet, mert rádöbbentett, ma is micsoda indulatok - igen, érvek helyett indulatok - feszítenek egyes hozzászólókat.

:A nehéz helyzetben nyújtott segítség az mindig jól jön. Mindegy, hogy kitől kapod.

Nem vagyok jövőbelátó, még azt is el tudom képzelni, hogy ebből lesz egy királylányszabadítás. Bár - mint valaki írta - itt rég nem arról van szó. Csak kevés esélyt adok neki. Mint ahogy annak is, hogy egy ezerkarú multinacionális pénznyelőgépet itt és ezzel meg lehet szívatni, miközben amerikában az állam próbálta számtalan módon megfojtani, sikertelenül. A vitamintémától az agymosásig bármilyen indokolással. Alighanem azért nem sikerült, mert a vallás- és gondolati szabadság eszméjébe sajnos az is belefér, hogy azzal visszaélve valaki extrém durva szektát hoz létre. Mint a Guayanai Jim Jones, a svájci Naptemplom rendje, és a Hit Gyülekezete, a Jehova tanúi. Ezek mindegyikénél megfigyelhető egy családokat dezintegráló stratégia, amit elsősorban a keresztény neveltetésem miatt is elvetek. De még ezek sem könnyen levadászhatók.

A CoS problematikája SZERINTEM kétoldalú. Ezzel nem érdemes vitatkozni, mert évek óta így gondolom. és attól, hogy valaki valamit mond, a véleményem nem változik. Csak saját tapasztalatoktól. Szóval: egyrészt, nem csupán fekete dolgok fordulnak elő - így szerintem igenis hasznos tanfolyamok, önfejlesztő tréningek - (ez az, ami miatt sokan nekem estek itt), bár én már a tapasztalt agydarálás és droidizáció miatt is elvetem, és nem csatlakozom hozzájuk. Másrészt, mert szerintem a saját (akár sci-fi, akár filozófia) gondolati alapelveiknek ellentmondva az embereket nem szuverén életükben és családi prosperálásukban igyekeznek mindenek fölött támogatni, hanem a világ jobbá tételének címén hihetetlen pénzeket próbálnak harácsolni. Itt nem a tanfolyamdíjakra gondolok (mert az emberek egyrészt hihetetlen pénzeket képesek fizetni azért, hogy valaki érdemben foglalkozzon velük, másrészt magam is elvárom, hogy bármilyen időbeli ráfordításomat az ügyfelem bőséggel ellentételezze). Na persze nem mindegy, hogy az ügyfeleket lenézve, droidként kezelik, vagy megbecsült értékként, ami a hármas számú problémám az egésszel. Ugyanakkor tény, hogy számos LRH-féle felvetés (attól függetlenül, hogy ki volt ő, és miket csinált) nekem rokonszenves.
Rémálom blog feljelentés 2007.02.23 08:47:00
Feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen, aki 2007 január vége óta Budapest, Erzsébet krt. Dianetika központban engem és barátnőmet pszichés módon családunk, iskolánk elhagyására kényszerített személyes beszélgetések útján. Ennek során személyes adatokat kellett átadni,…..
Special Delivery 2007.04.25 13:41:46
: IGe · www.p-dox.hu/ 2007.04.18. 09:33:09
Talán érdemes tudnotok, hogy az emberiség 90% hipnábilis, tehát pszichés trükökkel manipulálható a szabad akarata. Ezekkel a technikákkal a szientobigyók tisztában vannak. Erre lehet hivatkozni különféle eljárásokban, mert különben nevetséges, az, hogy alá kellett írni, be kellett lépni. stb. Miért kellett volna?

Ezt aláírom, velem konkrétan próbálták már. H.P. Lovecraft egy horrorjára emlékeztetett a történés, mert a szciós vezérnek még a hangja is valami ciripelésfélévé halkult közben. Mintha nem is maga lett volna. De csak néztem rá csodálkozve, és visszakérdeztem: már miért kellene, amikor én nem látom be, hogy kell... :-)
Rémálom blog Koppenhága 2007.03.19 16:02:00
Sziasztok! Anafeb fia vagyok.   A hétvégén megjártuk Koppenhágát. Elég hideg van ott északon. Nagyon fúj a szél, esik a havaseső, meg minden. Látogattunk kastélyt, néztünk Carlsberg-gyárat...meg persze meglestük a helyi szcientológusokat is. Pénteken repültünk, ma…..