Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kilt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miben? / Ki? Baloldali szavazó Jobboldali szavazó Vallás terén Igazi keresztény, de nem bigott. Legbelül, külsőségek nélkül, szerényen, nagyon mélyen éli meg hitét, és nem teszi ki a plénum elé.  A Bibliát kívülről fújja, kiválóan érvel hitvitákban. Imádja Ferenc pápát. Az első pápa,…..
Gerzson a tegnapi CIB-es posztjaink után küldte el nekünk válogatott panaszait. Hibás PIN kódok, pénz nélküli pénzfelvétel és lefagyó netbank. Sőt, szerinte a kérés nélkül lecserélt bankkártyájával sem stimmel valami, mert mindenhol olyan furcsán méregetik. Első olvasásra…..
Mónika gyorsjelenti shoppingolásból, hogy aki csak amiatt menne be az üzletbe, inkább menjen az Árkádba, mert 10 ezer forint lett a vásárlási limit az ingyenes parkoláshoz: Szeretném figyelmeztetni a gyanútlanul az Örs Vezér téri IKEA-ba betévedő és netán nézelődni kívánó…..
kilt 2009.11.01 11:36:41
Miután a Lukács szekrénéyből ellopták Drew cuccait, sokáig azt hitte, csak egy boldog ügyfél poszt jön ki a sztoriból: kártérítést kapott az uszodától és később a banktól is. Ám ekkor úgy döntött, hogy az Arena boltjában vásárol úszószemüveget, ezzel kiérdemelve a…..
kilt 2009.10.17 23:27:07
@ergerberger: DDDDDDDDDD
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..