Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gegerio88

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szűk két hét telt el a harkovi hejehuja óta, most csütörtökön pedig Budapesten fogyaszthatja el a páneurópai focipiknik utolsó fogását a Debrecen. Szerencsére az elmúlt napok nem teltek eseménytelenül, kiderült például, hogy Herczeg maestro a csütörtöki szeánsz után nyújtja…..
gegerio88 2010.12.16 14:59:12
Kicsit elméláztunk a mai sportnapilap és benne a Bodor Boldi hollandiai életéről szóló kétoldalas hozsannázás fölött, így majdnem elfeledkeztünk róla, hogy derék debreceni vitézeink ismét mennek blokkolni az európai kupafutball gyártósorára, méghozzá csütörtök helyett…..
gegerio88 2010.11.30 16:45:16
Vasárnap véget ért az őszi idény, de nyugalom, a megnevezés csupán technikai, a könnyebb tájékozódás végett. Hívhatnánk egyébként első félidénynek, vagy az odavágók körének is, de jobb egy évszakról elnevezni, mert az mindenkinek nyilvánvaló, hogy júliusban már ősz…..
Mit meg nem tesz az ember barátságból, vagy csak szimplán egy jó poénért, hogy jól szórakozzon egy szerda este. Tegnap (ítéljetek el, de akkor is) a válogatott mérkőzés nyálcsorgatós bambulása helyett egy sci-fi meetupon töltöttem az estémet. Megtudtam, hogy a Marson is vannak…..
Képzeljünk el egy világbajnoki selejtezőt, amelyen hat gólt tudunk rúgni idegenben. Szegény Fehér Miki mesterhármasa még csak-csak kiszedhető a fantazmagória kategóriából, de a válogatottban inkább csak az Ausztria ellen barátságos mérkőzések császárának titulusára…..
Peterdi Pál legalább akkora héroszisten, mint Hegyi Iván, csak őt azért kedveljük, mert pályafutása során mindvégig frappáns és vicces tudott maradni, míg kollegáját a mozifilm-címek remek tollú magyarítóin is túlmutató fejléceiért, valamint Farkas Jancsi bármikori…..
Magyarország társadalma, mint ahogy egy fejlett sportkultúrájú európai középhatalomtól elvárás, nyomokban sportstatisztikusokat tartalmaz. Ugyan a bohócligában valamiért nem mérik az egy négyzetméterre jutó becsúszások arányát, ahogy Ferenczi Pista lesen maradásainak…..
Itt az EL, itt van újra, megint Európában pompázhat a Debrecen. A magunk mögött hagyott napok kiemelt jelentőségű eseménye volt, hogy az éppen hazalátogató Dzsudzsák meglátogatta a debreceniek edzését, amelyet jobb helyeken szemrebbenés nélkül kémkedésnek tituláltak. Bevallom,…..
gegerio88 2010.11.03 14:51:54
Szeretjük a Pápát. Személyes kedvencünk ugyan az öregfiúkból is évtizedekkel kiöregedett kapus, II. János Pál volt, de amikor egy napsütéses tavaszi délutánon Kovács László helyére kinevezték Véber Gyurit, újra képes volt megdobbanni a szívünk. Azóta eltelt két év, a…..
A hét eleji másodosztályos kitekintő, és a hétközepi nemzetközi kupajósolgatások után vissza a hazai pályára. Csőre töltünk, kibiztosítunk, a Bohócliga visszavár. A magyar futball sajátossága, hogy a pályán történő dolgok csak kísérőjelenségei a lényegnek. Tartalommal…..
Magyar csapat ellen még nem vesztettek pontot – igaz, alkalmuk sem sokszor nyílt rá. A PSV fennállása alatt európai kupákban egyszer kapott magyar ellenfelet. 1983 őszét mutatta a naptár, a Philips-holding dédelgetett kedvencei az UEFA-kupa első körében akadtak össze a…..
gegerio88 2010.10.20 20:11:32
Megdőlt a futball egyik, legalább évszázada hangoztatott alapigazsága! Rutinos nagypapák és sokat megélt apukák kezdték valahogy úgy a kisgyerekek futballra szoktatását, taktikai nevelését: végy egy jó kapust. Tartotta magát meglehetősen sokáig, mint a geocentrikus világkép, de…..
Egy hónap pergett le az idő rokkáján a svéd-moldáv mérkőzések, illetve az U21 olimpiai álmainak szertefoszlása óta. Unatkozásra a holtidőben sem volt okunk: még ki sem töröltük a moldávok legyőzése után a csipát a szemünkből, máris szembesülhettünk Huszti Szabi…..
- Adjon Isten, Hansi bátyám! - Grüss Gott, kedves Palikám! Mi járatban? - Semmi különös, épp az Unser Bildschirmet néztem felvételről, aztán kerülök egyet a szőlő felé, hogy ha leesik az eső, egyből neki tudjunk esni a szüretnek. Bár így is ez lesz az egyik leggyengébb…..
Van egy félmondatom, amivel bármelyik barátomat ki tudom kergetni a nagyvilágból, kihozom belőle az állatot, és nagy hatékonysággal kockáztatom meg, hogy töröljön a mobilja kontaktjai közül, megszakítsa velem a kapcsolatot facebookon, netán valami súlyos fémtárggyal tegyen kárt…..
gegerio88 2010.09.29 15:25:19
Kezd egyre cinkesebb lenni, amit művelünk. Elmaradt sorozatban két összefoglaló, valamint az elmúlt kör tisztességes beharangozója. Továbbra is sajnáljuk, de van olyan, amikor így alakulnak a dolgok. Ugyanitt jelezném, hogy szívesen vesszük, ha esetleg saját kezetekbe veszitek a…..
Az miként lehet, hogy az NB1-es szerepléshez klublicenc kell és mégis elmaradt két mérkőzés az esőzések miatt (Kecskemét, Paks), miközben ugyanazokon a napokon az NB2-ben és az NB3-ban egy sem? EDIT: csúnyán benéztem azzal, hogy botor mód a tabellákból indultam ki. Valóban,…..
Szánjuk-bánjuk, de nincs mit tenni ellene, a szerkesztő-posztíró is csak ember, még ha ezt könnyedén megkérdőjelezik egyesesek a tömegesen közzétett magyarfocis kontent alapján. Lotus megérdemelt szabadságát tölti valami futballal nálunk jobban fertőzött helyen, hanta pedig…..
Nehéz lenne vitatkozni azzal az állítással, hogy az eurokupák lebonyolítási rendszerének 2009 nyári megvariálásából a magyar klubcsapatok közül eddig főleg a Debrecen profitált. A Hajdúság fenoménjai tavaly a BL díszvacsoráján ügyeskedtek össze egy asztalfoglalást, idén…..
gegerio88 2010.09.15 03:06:18
Csütörtök van, holnap kezdődik a hétvégi forduló, írnám, hogy vissza a dolgos hétköznapokhoz, de nem tehetem, mert Huszti Szabolcs megszólalt. Röviden reagálunk, hiszen egy magyarfoci irtánt elkötelezett orgánumtól ez a legkevesebb, ami elvárható.Az esküvői tanúskodásért is…..
A napokban a szülői házban időzve akadt kezembe megboldogult gyermekkorom egyik nagy kedvence, a Kaland-Játék-Kockázat széria néhány darabja. Elsőként a Bajnokok Próbája c. műbe lapoztam bele és (nyilván kezdődő agylágyulásomnak is betudhatóan) óhatatlanul felvetődött a…..
A héten újabb veretes nevekben bővelkedő kontingenssel gyarapodott az állás nélküli pro-licences edzők amúgy is népesnek mondható tábora. Átvehette jól megérdemelt képesítését Herczeg András és Véber György a Bohócligából, valamint többen a különböző szintű és…..
 Holnap véget ér a lázas ifjúság, elmúlnak a színes éjszakák. Kevésbé fennkölten fogalmazva: befejeződnek az eurokupák végeérhetetlennek tűnő selejtezői és kiderül, mely szakvezetőknek okozhat egész ősszel konstans fejfájást a rotáció kérdésköre. Tavaly a Loki…..
gegerio88 2010.08.25 20:36:07
Ritka ihletett állapotba került kedvenc Bohócligánk. Estván király ünnepén és a hozzá kapcsolódó hosszú hétvégén szotyihéjjal beborítandó nyolc stadionból hatban is rangadót rendeznek, vagy legalább valamilyen okból pikáns mérkőzést. Fogalommagyarázat következik.Rangadó…..
Estván király, alkotmány előtt egy nappal megkezdődik az Európa Liga selejtezőinek utolsó fordulója. Két állva maradt reprezentánsunk esetében immáron így tehető fel a kérdés: győzelem és egész őszt átfogó mennybe menetel vagy kiesés és szeptembertől csak bohócliga?…..
gegerio88 2010.08.18 12:24:26