Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fun-csocso

4 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak futni kell Piros 85 2018.11.09 14:18:27
Írnék az első találkozásomról a Piros 85-el. Soha nem futok terepen, nulla a szint az edzéseimen. Terepcipőm sincs. Van most rajtam 5 kiló plusz, mert beteg voltam és a Béres csepptől csúnyán elhíztam. Ennek ellenére a verseny előtt egy héttel kitaláltam, hogy lefutom. Ez nem tiszteletlenség a…..
Mivel Sárvárról még nem írtam meg az élménybeszámolómat, az UB-val pedig nem szeretnék úgy járni, hogy mire nekiállok, elfelejtek részleteket, és amúgy is igencsak összehasonlításra érdemes a két esemény, most kivételesen egyben írok róluk...
2015, 2016   A 2014 évi hébe-hóba összeszedett 700 kilométer után 2015-ben már rendszeresen edzettem és 1100 km-el zártam az évet. 2016-ban pedig már személyi edző segítségét kértem és ebben az évben tudatos edzéssel 2500 km-t gyűjtöttem össze. A korábbi 100 kilós súlyomból is sikerült apránként…..
Csak futni kell Bemutatkozás 2017.05.07 11:03:20
Sziasztok! Radványi András vagyok. Nagyjából 3 éve futok és mivel valószínűleg még fogok is egy darabig, szeretném megosztani másokkal is, hogy milyen hibákat követek el és milyen sikereket érek el, hátha ezzel tudok segíteni másoknak, akiket ez érdekel. Indító bejegyzésnek szerintem legjobb, amit…..
És egy szép tavaszi napon bekopogtatott az ajtón - a sportforma. Sokan így képzelik az évadot: felkelnek hosszúra nyújtott, sok elodázással és kényelmeskedéssel töltött téli Csipkerózsika-álmukból, aztán nosza, jöjjenek az eredmények, a formába lendülés mondhatni formalitás.  Magam tapasztalatból…..
fun-csocso 2017.04.20 20:10:52
Szilveszter környékén nem sok futóval találkoztam, viszont január 1-je és 3-a közt nagy számban merészkedtek ki. Amerre kavirnyáltam, futókat láttam. Konvojban, triókban, lépcsőkön és parkokban. Este is, mínusz 4-ben. A hajnal  tiszta, lágy szavára kipörögtek a napvilágra... Mivel a jelenség…..
Folytatódik a posztolgatás a "kevés szöveg, több vizuális tartalom" jegyében. (Önök kérték.) Ráakadtam egy szórakoztató futó-szakbarbár kontentra, ami eddig teljesen eldugottan tengődött a YouTube egyik poros szegletében. Két és félórás tömény időutazás, amiben mindenki kiszúrhat ismerős arcokat és…..
"Az Utazónak több kérdése is lett volna, de ahogy a férfira nézett, csak ezt kérdezte: Tudja, hogy mire ítélték?– Nem – mondta a tiszt, és rögtön folytatni akarta magyarázatát, de az Utazó félbeszakította: – Nem tud a saját ítéletéről?– Nem – mondta újra a tiszt, majd egy pillanatra elhallgatott,…..
A frissítőasztalok jellegzetessége egy A-ból B-be tartó hosszú versenyen, hogy pontosan utánozzák egy ember életívét (erejét, kinézetét). Kezdetben dús, mutatós, majd az idő múlásával jön a hanyatlás: a megkopás, szegényesebb felhozatal, leraboltság, kifosztottság,…..
Mostanában megszaporodtak az írországi posztok, a mai is onnan, egészen pontosan Shannonból érkezett és amennyire meg tudom ítélni, egész reális képet fest. Vagy ha nem, majd ti megcáfoltok. „Ugyan született már néhány írás Írországról, de mivel friss tapasztalataimat…..
Helló! A Szent Imre kórházban velem történtekről készült kicsiny összefoglalómat továbbítom:     Tisztelt Orvosigazgató! Tájékoztatom, hogy intézményükben 2012. március 11.-én kifejezett kérésem ellenére részesültem olyan kezelésben, ami nekem kárt okozott,…..
Lehet-e 15 év után parkolási bírságot behajtani? Az elévülések ügyes  megszakításával elképzelhető.Szia Zugügyvéd!A segítséged (segítségeteket) szeretném kérni mit tegyek: avégrehajtótól kaptam egy levelet több mint 100 ezer forintbehajtásáról (munkabérből való…..
fun-csocso 2011.10.12 21:39:17
@gyarló: Gyarló! Te valami BKV fetisiszta vagy? Esetleg még nem hallottál arról a fogalomról, hogy "hatékonyság"? Vagy talán nem magyar országon élsz? Mert itt a BKV nem képes ellátni azt a feladatot, amire te javaslod a használatát!
Szép is lenne, ha a napi 140KM-t, amit megteszek munkába és vissza tömegközlekedve kéne megtennem!
Trendi margitszigeti bringázást szervezett a Budapestre látogató uniós környezetvédelmi miniszterek számára a kormány. A pénteki protokoll eseményre több kerékpáros szervezet vezetője is meghívót kapott. Ők viszont azt mondták: ha már demonstrál velük a kormány, akkor akár…..
Stohl András szombati szereplése után csak a média működéséről semmit nem tudó nézőknek lehetett meglepetés a Fókusz tegnap esti interjúja a színésszel, amit a műsorvezető ugyan úgy harangozott be, hogy most aztán mindenről őszintén, meg minden, de a kérdések csak amolyan…..
fun-csocso 2010.11.23 20:19:58
 "Mert annak a társaságnak, amelyik nem elégszik meg a tisztes profittal, nem muszáj az országban maradnia – mondta a Magyar Nemzetnek a Nemzetgazdasági Minisztérium energiastratégiáért és otthonteremtésért felelős államtitkára."…..
fun-csocso 2010.09.23 17:52:54
@j311: igen, ezeken már túl vagyok, de azért köszönöm!!!
ha mindent lekapcsolok, megáll az óra. Külön külön minden fogyasztómat kimértem és nem volt nagy kiugró eredmény.
Most, hogy már mindenki elfelejtette a válságot, a bankok elkezdhetik szépen adagolni a bankadót a lakosságnak. Keynes legalábbis egy 10 éve rendezett 8000 forintos "tartozása" után a napokban kapott behajtási felszólítást 37 ezer forintról: Kaptam egy levelet az Alpha…..
 Egyik kommentezőm, g.heni mágnesezési történetét már kommentként olvashattuk, de remélhetőleg többen elolvassák külön bejegyzésként."Üdv mindenkinek!Ahogy elnézem sokan járunk ebben a büdös cipőben. A mi történetünk is hasonló, ami tavaly novemberben…..
fun-csocso 2010.06.23 23:53:19
@villanyóra:
"De, hogy írjak bíztatót is, cserélődnek az emberek az Energia Hivatalban és a szolgáltató(k)nál is.
Jön még kutyára úthenger :P"

Úgy legyen!

A kérdésedre:
Ha érdekes lehet, holnap leírom az előző órám történetét. Azzal havi 400-at fogyasztottam, (ha jól emlékszem) és a bejelentésemre kijöttek és a helyszínen megvizsgálták. Visszakaptam már nem tudom hány évre visszamenőleg 25%-ot, 250.000.- t-ot. 25%-al mért túl.
Akkor kicserélték az órát, a magasabb fogyasztást meg én annak tudtam be, hogy az újak híresen többet mérnek, mint a régiek.
Azóta egy elektromos gitárral van a családban több fogyasztó, ami kb. havonta 1 órát sír, hogy ide került...
Illetve volt egy, így utólag elég érdekes ellenőrzéses sztori, ami téged olvasva már gyanús, de akkor nem volt az. de tényleg majd holnap.
köszi!