Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PipBoy

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kaland úgy kezdődött, hogy a születésnapom előtt pár héttel kertipartiztunk. Felmerültek technológiai kérdések is, többek között ez az e-book téma. Csűrtük-csavartuk hogy ilyen jó meg olyan drága, de ez a jövő aztán a végén az jött ki, hogy úgyis kölökkorom óta sokat…..
Kindle Blog Whispernet 2009.06.18 19:04:00
Zsoan óvatosan belépett a sötét terembe és gyöngysor fogai közé vette a kis elemlámpát. Szájrex jó fej volt tegnap amikor átadta neki a jelszót. Igaz hogy a söre tele volt pumpálva szintetikus hangulatjavítóval de a cél szentesíti az eszközt, valamiből élni kell. A lány…..
Kindle Blog Első töltés 2009.06.17 16:37:00
Körülbelül félig volt az akku amikor megérkezett, de azért biztos ami biztos alapon pár órát rátöltöttem. Természetesen a hozzá mellékelt hálózati töltőt jó messzire el kell dobni vagy venni hozzá egy USA-EU adaptert mert ott 110V van és egyrészt a magyar szabványos…..
Kindle Blog A Kindle megérkezett 2009.06.15 20:09:00
Először három hete jött meg. Szép nagy doboz, körülbelül 40x40x40 cm. Örültem neki nagyon, hiszen nem volt egyszerű már a rendelés sem, ugyanis Európába a drága Amazon nem szállít Kindlét. Egy amerikában élő ismerősömhöz küldettem a csomagot aki kibontotta, bekapcsolta,…..