Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esmein

7 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- magyar rémmese - Ha megmondanám, honnan tudom, meg kellene öljem a kedves olvasót. Egészségesebb tehát, ha enélkül is elhiszi: a mese létező önkormányzaton alapul, bármilyen hasonlóság a valósággal hihetetlen, de sajnos igaz. A kedves olvasó még így sincs…..
esmein 2012.02.01 20:08:29
@mibajunklehet: koszi! Szeretek rakerdezni. Sose tudni. Szerzoi jogok meg ilyenek. :)
esmein 2012.02.02 02:36:03
Eloszor is Boldog Uj Evet volt es leendo olvasoimnak:) Uj ev, uj remenyek:) Sajnos a  mult ev vegen tobb betegseg is volt a csaladban, odahaza. Edesapamnak volt egy nagyobb mutetje, es parom edesapja is korhazba kerult december vegen.  Mivel a csaladot igy jobban tamogatni kell majd, arra az…..
esmein 2012.01.30 19:40:46
@tizennegy: Ha egyszer erre jarsz, nyugodtan ugorj be egy sorre, megbeszeljuk a dolgokat :)

En ugy gondolom, van olyan, hogy megeri nem kidobni, hatrahagyni, mint egy ballasztot azt az embert akivel harom eve kuzdotok a boldogulasert.

Aztan megbeszeljuk azt is, mi a kulonbseg a picsajat mereszto kitartott haztartasbeli, meg a vallalkozo kozt. Igazan nem a te hibad, hogy a magyar modellt veszed alapnak. Remelem egyszer majd neked is osszejon az elet es egy olyan helyzetbe kerulsz, ahol nem csak a masik hatba szurasaval lehet elorebb kerulni. :)
Szilasligetnél tűnt el a Volánbusz járata vasárnap hajnali két órakor. A szemtanúk csak egy villanást láttak. Szakértők szerint a Gödöllőről Budapestre tartó járat az abroncsok rossz állapota miatt sodródhatott bele egy féreglyukba, ami az óraátállításkor keletkezett.…..
Ki tudja, az viszont tuti, hogy Gy. borítékben, viccből egy mini zacskó gumimacit is kapott a képeslap mellé, vagyis kapott volna, ha nem "sérülten kapja" a Magyar Posta a küldeményt, ami annyit tesz, hogy felvágták a borítékot és a macis zacskót is, és egy darab…..
A T-Mobile elismerte, hogy cenzúrázza a forgalmazott szöveges üzeneteket a hálózatában. Az ügyben egy marketinggel foglalkozó EZ Text cég indított keresetet a New Yorki szövetségi bíróságon. Mint kiderült, mindenféle külön értesítés, jelzés nélkül törölhetnek a…..
esmein 2010.09.25 01:50:43
@[megmondoember]: nem az erdekelt amit mondasz, hanem amennyire jellemzo. Szaladj irj blogot, ha te jobb vagy mint o, aztan majd meglatjuk azt ki olvassa.

Felteszek egy jelentektelen osszeget ra, hogy egy gizda kis billentyuszorfos vagy, aki meg a takinenitol is elnezest ker, es az otthon maganyaban retteg hogy a nagy szajaert ne verjek nyakon. Fikazas az megy. (a masodregek meg mar 2002-ben is uncsik voltak.)
Meglepő, vagy sem, a Travelodge szállodalánc felmérése szerint a férfiak egynegyede visz magával valamilyen plüssállatot az utazásaira. Az elmúlt évben a szállodalánc szobáiban 75 000 ottfelejtett plüssállatkát találtak és adtak vissza jogos tulajdonosaiknak. A hatalmas szám…..
Zseniális, pofonegyszerű ötlet: nem kell hozzá pénz, grafika, trükkös elhelyezés, vicces szlogen, bevállalós vírusfilm, és mégis végigsöpör az interneten.Szinte nyomasztó kihívással kell szembenéznie annak, aki ismertté szeretné tenni a Magyar Könyvvizsgáló Kamara…..
esmein 2010.09.15 02:09:44
@fakoffer: Baaazzz... "you'll shit brix when you see it" tipikus esete... Ugyes. Nagyon ugyes. Tenyleg egy zseni az alkoto.
Az emberi százlábú (The Human Centipede) horrorban egy őrült orvos meg akarja alkotni az emberi százlábút, ezért három embert sebészileg összevarr. Az alkotás megmozgatta a pornóvilág fantáziáját és úgy gondolták, hogy miért is ne lehetne elkészíteni ennek az erotikusabb…..
Újra megjelentette a szabadalmi hivatal az először 2008-ban felbukkant dokumentumot, ami egy különös, egyfolytában reklámokkal bombázó Mac OS X operációs rendszert ír le. A hirdetések megjelenése alatt a felhasználó alavető funkciókat sem ér el, meg kell várnia egy bizonyos…..
esmein 2010.07.22 22:47:27
@agyramegy: Ha ennyi eleg hogy eltantoritson, akkor inkabb el se kezdj ra gyujteni.
Pozsi & Basic ft. Bonkáló Éva - Tulipán [mp3] mindenki emlékszik DJ Pozsi és legfoglalt laptopjának történetére Pozsi többszörös DMC bajnokként nyilván nem ilyen hirnévre vágyott és nagyon megviselték a történtek azonban igazi zenészként a kutyaharapást…..
Tisztelt munkahelyi terror! Nekem is van egy storym számotokra. Bevezetően annyit, hogy It-menedzser vagyok, egy jó nevű egyetemen tanultam 5 éves képzésben. Pályakezdő, ezért ilyen pozíciókat is pályázok meg. Egyetemi éveim alatt azért dolgoztam kisebb nagyobb IT munkáknál, így…..
esmein 2010.05.24 13:48:21
@the droid: nabazmeg, jol tokonlottem magam :D Itt nincs, milyen konnyu elfelejteni ...
Az új csatornarendszer megdolgoztatja a Ferrari és a Mercedes pilótáit, a spanyol többször alig fogja a kormányt, Michael Schumacher végig könyököl a célegyenesben. A McLaren után a Sauber, a Ferrari és a Mercedes is megcsinálta saját csatornarendszerét, amivel hasznosítja az…..
esmein 2010.05.09 00:04:21
@pasztasutta: csakugy mondom mar akkor megkapja a fizeteset ha ide kattintasz. Nem az a lenyeg hogy a vilag legjobb cikkjet irja meg, hanem hogy elolvasd. Sot, el se olvasd, kattints tovabb a reklamra. Ha nem tetszik, amit latsz akkor azzal tiltakozhatsz, hogy nem jossz ide legkozelebb, ha tetszik, akkor linkelsz ra a sajat blogodbol.
Piroslap Az anyját a cipőspamnek 2010.05.07 20:25:00
Először azt hitem valami groteszk tréfa, valami elborult agyú blogger társamtól. Miután láttam, hogy szinte minden főoldali posztra be lett kommentelve a képen látható, gagyi, szaros cipőnek a reklám linkje, felment bennem a sárgarigófütty.(a kép alatt a poszt folytatodik)Azt már…..
 A bejegyzés aktualitását az adja hogy napra pontosan 1 hónap van még a választások első fordulójáig. Mielőtt  írásomba belekezdenék fontos kifejteni egy tényt: én mindenkit arra buzdítok hogy menjen el szavazni és érvényes szavazatot adjon le arra a pártra…..
A múltkor már volt szó a Dog water nevű termékről, a kifejezetten a négylábú kedvencek számára kifejlesztett ásványvízről. Ezúttal egy kutyakajagyártó cég kedveskedik az ebeknek különleges hirdetésekkel. A brit Wagg Foods cég térdmagasságban helyezte ki kifejezetten…..
Azok most nincsenek. Szegény gazdámék felém se néznek, mert egész nap rohangálnak, meg hívogatják őket mindenféle testrészek. Gazdasszonyt valami Szem keresi. Hiába mondom nekik, hogy teknőcúr szpík king, velem nem akarnak telefonozni :( Olyankor tapptarapp, gazdasszonynak telefont…..
Nem tudom, hogy T-csoport anyaországbeli tagjai is ilyen virtuózak kommunikáció terén, mint a magyar leányvállalat, de minden esetre most biztos nagyon büszkék a magyar T-Mobile kríziskezelési módszereire. Az egy dolog, hogy lehal az egész hálózat fél napra, kétségtelenül kínos…..
 - Hello, Ur Teknoc speaking....- IT Job? NO. I want eating job!...- Yes, I'm from hungry....- Okay, bai...
Gazdam mutatta ezt a dinka teknoct, meg egy paradicsomot se tud megenni. Mit csinalna egy egesz sajtburgarrel. Majd elgurultam a pancelomon...
IDDQD Korea és a Starcraft istenei 2009.11.12 18:29:00
Aki tudja, mi az az IDDQD, annak valószínűleg az sem különösebb újdonság, hogy Koreában a Starcraft nemzeti sport és olyan sztárkultusz van körülötte, amit mi itthon elképzelni sem nagyon tudunk, a gosuk (így mondják koreaiul, hogy pro) gyakorlatilag rocksztárnak számítanak, az…..
 De szerintem vissza kellene vinnie a boltba, mert atlatszo a kijelzoje.Kiprobaltam.Aslo Mr. Turtoese repotring in fom Dondon!  ..
 Ma egész nap figyeltem, mit csinál a gazdám, de nem jöttem rá. Valami klinkorászósat nyomkorászott a számítógépen. Azt hiszem holnap én is kipróbálom. illusztráció:..
esmein 2009.10.31 17:08:26
@tildy:): hát, klinkorászik, meg nyomkorászik közben. nem tudom mit csinál, de nem teknőcöket simogat
 A gazdám utánoz, hogy ő is volt ozorán, de szerintem ő nem is volt csak azért utánoz mert jó arc vagyok, ő meg annyira nem és akkor hogy ha együtt vagyunk lássák hogy velem van. Ezek a gazdámék...Szerk.: (A gazda) Beleszerkesztek itt ott, meg a helyesírást átnézem, mert ezek…..
 Ma azt mondta a gazdám, hogy ki van a massza az egésszel. Fene érti ezeket az embereket, úgyhogy itt egy kép szerénységemről.  ..