Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hatto

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Avagy: hogyan NE hozd magad kellemetlen helyzetbe.  Az év eleje a nagy elhatározások, váltások/változtatások kedvenc időpontja. Még akkor is érdemes egy vonalat húzni magunkban, ha nem vagyunk a "január 1.-i fogadalmak" nagy hívei :) (kép innen)A…..
Gondolkodtak már azon, vajon hogyan szól egy görögdinnye? Vagy egy nagyköbcentis női mell? És egy kisköbcentis? A műanyag lavór vagy a kerti asztal lapja? Az ablaküveg? Csupa-csupa fontos és örök kérdés. A jó hír az, hogy kis szerencsével ez az - emberi tudás közepén…..
Ennél szebb formát ma sem kívánhat senki Van egy múzeum a múzeum mellett, egy félig nyilvános kiállítás, amit csak a beavatottak és meghívottak csodálhatnak meg. Mi is ott tébláboltunk a BMW müncheni épületében, – nem a híres tornyokban, hanem valami régi…..
Hatto 2011.07.21 19:30:52
@1kutya: Inkább R11 lesz az, a laprugóból ítélve.
Subba Orbán Cicc 2011.06.16 11:12:00
/lazacz/..
Jelenlegi állapot. Nem rossz, de még jobb lesz. „A kivégzés előtt egy utolsót hadd menjek vele!” – kérte el a Belsőség-találkozón a bogarat Csiki, én pedig boldogan adtam oda. Tudtam, hogy Zsolt tudja, mikor jó egy autó és azt is tudtam, hogy a Bogár nagyon jó. Van…..
Legutóbb a TOP50 rock-metál dobost idéztük meg nektek, most pedig közösen nyálazzuk át a brit Rhythm magazin online szavazásának eredményét az utóbbi 25 év legjobb dobosával kapcsolatban. Szokás szerint vannak érdekességek, de egy biztos: a 18 karikás…..
Subba Vasárnapina: Csobb 2010.01.10 12:02:00
Csobb!..
Hatto 2010.01.10 14:40:52
@Tamas.D: Húúúúúzzzzzmárapicsába!
Kritikám alanya a The Mars Volta gitárosa, zeneszerzője, egy kortárs művész: Omar Rodriguez-Lopez. Róla érdemes tudni, hogy munkaholista, a Mars Voltán kívül otthonosan mozog John Frusciante dolgaiban, és nem utolsósorban csak úgy szarja a szólólemezeket, melyeket saját…..
Hatto 2010.01.05 13:57:17
@Theodor Hermann Claus: Remek "kis" gyűjtemény, van benne egy-kettő, ami még nincs meg nekem, köszönet érte!
Ha minden jól megy, akkor 3 órán belül jelentős sebességnövekedést fognak tapasztalni a letöltők :)
A sebesség oltára Megy az Agusta! 2009.11.03 18:23:00
Nem az idei, hanem még a tavalyi imolai börzén MV Agusta-tulajdonos lettem. Ez, mint mindannyian tudjuk, Agostini óta a legmagasabb szintje a motortulajdonlásnak. Szétvetett a büszkeség, ezért még azon a börzén gyorsan vettem is magamnak egy agustás pólót és egy agustás kitűzőt.…..
Hatto 2009.11.06 15:04:21
@Csikós Zsolt: ˙Volna egy tippem a lendkerék menetének " megfésülésére" : én ilyen esetekben azt szoktam csinálni, hogy keverek egy kevés autójavító kittet és egy kis részen belekenem a menetbe. Persze fújok alá szilikon, vagy bármilyen más vékony olajat, hogy ne ragadjon bele megkötés után. Aztán, miután megkötött a kitt, kiveszed, kapsz egy szép lenyomatot a menetről, azon már könnyedén meg lehet mérni az emelkedést. Innentől egy jó esztergályos a menet belső átmérője alapján el tudja készíteni a lehúzót.
Hatto 2009.11.06 15:19:36
@Psziho: pont az olyan esetekre írtam, ahol nem fér be a menetfésű, de így a lenyomaton viszont már használható
A megértés nagykövete mostanság néhányszor tiszteletét tette egy-egy levéllel itt a blogon és ennek megfelelően sokszor el lett küldve még a mostaninál is melegebb éghajlatokra, ennek ellenére még mindig nem adta fel és ismét jelentkezett, ezúttal a parkoló autót lezúzós és…..
Hatto 2009.07.18 13:54:11
@huncut_kata: értő olvasásnak az értésével hogy állunk? :)
Sok helyen leütődött a festék, lassan megérdemelne egy új, matt fényezéstBokámig ért a tyúkhúr, kezemben balta volt. A megzavart szúnyogok nem késlekedtek, csípéseikkel is sürgettek, hogy mihamarabb túl legyek az egész bontáson. Hiába állt megroggyanva a majd' száz éves…..