Regisztráció Blogot indítok
Adatok
preparátorimitátor-lány

3 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi gyöngyszemet talált a zinterneten kedvenc sportblogunk szellemi vezére, aki lassan törzsszerzővé válik itt nálunk, ha nem vigyáz. Következzen az ő szakértő tolmácsolásában két nagyszerű zenés-táncos videófelvétel. 1973-ban, a Dal 73 fesztiválon – az enteriőrből úgy…..
preparátorimitátor-lány 2007.12.27 12:35:51
Tudjuk, hogy iWiWes válogatást akartok, amint meglátjátok a pénteket a naptárban. Nem is szemétkedünk, itt a heti adagotok. - Szerkeszőségi kedvencünk  - Puncika, Punimuni - Apa beállította a fókuszt - VV Sziszi frissítette a bemutatkozását - 116 ismerőssel - Sok bika a…..
Subba A BKV mindig izgi 2007.07.05 17:21:44
Először is: ti tudtátok, hogy a bkv.hu-ról letölthető a cég összes idegesítő szignálja. Mi nem tudtuk, azt pedig továbbra sem, hogy minek.Ennél viszont sokkal érdekesebb, hogy sikerült előbányásznunk a BKV rendszerváltás előtti aranykorának csodálatos mementóját, a…..
Subba A híd alatt 2007.07.05 13:27:00
Fogadjunk, hogy megtaláltuk a legfényesebb csillagot a pornó égboltján! Hajléktalanszex. Amikor hajléktalan mellett sétál az ember valahogy mindig a legótvarabb dolgok jutnak az eszébe, többnyire azért mert ótvarságokat beszélnek, és ótvarul is néznek ki. Na de szegényekből így…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.07.04 12:36:00
Na vajon az alábbi felirat melyik nagy múltú budapesti gimnáziumhoz részben csatlakozó szórakozóhely vécéjének ajtaján jelent meg?UPDATE: A Bartók Béla Zeneművészeti Gimnázium és Szakközépiskola belső udvarán működő szórakozóhelyen. Tehát itt konkrétan arról van…..
preparátorimitátor-lány 2007.07.04 13:04:17
Subba Tessék kézzel dolgozni! 2007.06.20 19:04:00
Kedves fiatalok, előre szeretnénk szólni, hogy az alábbi filmet kötelező végignézni. A Szerelem második vérig című, egyébként borzasztó alkotás ugyanis tele van olyan gyöngyszemekkel, amelyek nekünk eddig egyáltalán nem tűntek fel. Rögtön az elején a szuperlaza Alföldi…..
Subba Igazgatói levél 2007.05.24 11:37:00
Elképesztő, hogy hogyan próbálják meg az ember kedvét elvenni az ivástól. A levél végén említett kis puhapöcs pedig szégyellje magát...
Subba Hét képe vs. Szupercukiság 2007.05.21 17:09:00
A különböző testrészek szellemes felhasználása tetoválásokhoz olyan művészeti ág, amit csak támogatni tudunk. Pláne, ha ilyen kreatív az alkotó...
Ómolnár Miklós irodájába egy szép nap beállított Kiszel Tünde azzal, hogy a következő héten ő mindenképpen a Story címlapján akar lenni. Ómolnár elkezdte magyarázni, hogy már hetekkel előre le van minden zsírozva és valami szenzáció kell, hogy a címlapon változás…..
Subba Subba szív iWiW: A piton 2007.05.10 14:24:00
            - Legszánalmasabb idióták gyűjtőhelye- A lányok nagyon megörülnek ha meglátják!- A metroszexuális külsejére és környezetére igényes intelligens HETEROSZEXUÁLIS FÉRFI- Minden Magyar Klubja- Szilas- Mi az Anyu,…..
Subba Béres Zoo névnaptár 2007.05.10 12:42:00
Képzeljétek el, hogy van a világnak olyan része, ahol Béres Zoo még mindig sikeresnek számít. A 4FClub feloszlása után egészen vidékig futott, most műsort vezet az egyik rádiónál. Stílusában persze sikerül a Boros-Bochkor szint alatt teljesítenie, ami már önmagában…..
Subba Érettségiző nemzedék 3. 2007.05.10 11:52:00
Ahogy azt sejtettük, a magyar tablókultúrára tényleg frenetikus hatással van az internet. A No Thanx-es és MSN-es megoldások mellett vannak még fájdalmasabb megoldások. A debreceni Beregszászi Pál Szakközépiskola és Szakiskola 12/d osztálya a furcsa emberek népszerű…..
Subba Subba karrier: Nyalj! 2007.05.10 11:30:00
Már borzasztó rég nem ajánlottunk életképes munkalehetőségeket olvasóinknak, és mivel feltételezzük, hogy azóta sokan közületek az utcára kerültek, itt van mindjárt kettő.- Érzékszervi bíráló munkatárs. Ez egész jól hangzik, és tényleg az az egyetlen szépséghibája,…..
Elgondolkodtató, hogy míg mások éveken át írnak blogot, én leggyakrabban kitörlöm egy-két nap után, amit írtam. Ugyanis nem bírok szembesülni a vélt múltbéli hülyeségemmel, butaságaimmal. Ez nyilván valami önértékelési probléma, kár. De ezen szeretnék változtatni.…..
elmesélek valamit. én tulajdonképpen közel egy hónapja újfent keveset eszem. néha be-be csúszik egy kis eszevesztés és nassolás, de alapjában véve keveset eszem, igen. ez néha nem jó, néha meg nem jelent különösebb problémát. az a fura, hogy ma még nem is ettem csokit (tegnap…..
Egyszer volt, hol nem volt, mindenesetre nem is olyan régen a HIT gyülekezete rendelt egy műsort az Operettszínháztól. Paradicsomi jelenetet kértek, kígyóval, táncosokkal, és egyetlen apró kikötéssel: buzik ne legyenek a szereplők között...
Múlt héten ugyan azzal fenyegetőztünk, hogy unjuk az iwiwezést, de tekintettel a négynapos ünnepre és a szép időre most még megkegyelmezünk tinéktek. - Az extrákban elég sok minden benne van a gumi nélküli franciától, egészen a popsiig minden - Nálam minden kapható! -…..
szép kezdése egy blognak, ha rögtön elveszítem, amit beírtam. a lényeg körülbelül ennyi: ma ettem heringetelszörnyülködtem azon, hogy a hívők semmit sem kérdőjeleznek megkaptam egy linket, ami heinz sobotára mutateszembe jutott, hogy mindjárt megint megszületekdr. house pedig…..
Subba Tojásos bukkake 2007.04.24 23:11:00
Állítólag az egyik magyar sörgyár hamarosan egy interneten terjedő reklámfilmmel jelentkezik. A főszereplője Kiszel Tünde lesz, akit a filmben tojásokkal dobálnak, és letépik a szemöldökét (micsoda?). Tünde feladata az volt, hogy esernyővel kivédje a tojásokat, de…..
preparátorimitátor-lány 2007.04.25 18:24:36
gargoyle 2007.04.25. 13:40:00
www.hotdog.hu/album/album.hot?id=412426

kábé öt perce azon röhögök, hogy a csaj erőssége a "modellezés" :D (profil lap alja)
elképzelem, ahogy szabadidejében miniatűr mig-eket állítgat össze...
Ismerkedjetek meg Szekeres Jánosnéval és Békefi Gábor Martinnal. Azt még nem tudjuk, miről lehetne velük dumcsizni, szóval most csak a vicces ábrázatukat méregessétek...
A drága jó Pajtás és a punnyadt Bravo nagy űrt hagytak maguk után. Hova írjon egy tanácstalan fiatal, ha problémája van? Egy unatkozó bácsi szívesen válaszol minden kérdésedre, csak nehogy valaki komolyan vegye. ..
Subba Egy süti fiú a Zserbóban 2007.04.24 10:35:00
A városi legenda szerint ugye a Zserbóban ülő fiatal fiúk, akiknek a csészéje mellett két kockacukor van, idősebb férfiakra pecáznak? Vagy az máshol van, és itt öreg nőkre? És nem is két kockacukor kell, hanem három párhuzamosan kirakott kiskanál? Akárhogy is van, ez…..
preparátorimitátor-lány 2007.04.24 12:16:30