Regisztráció Blogot indítok
Adatok
itsa

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikk úgy tudja, hogy a transzszexuális énekesnő szerepet kapott a TV2 napi sorozatában, amiben kvázi saját magát kell alakítania. Szecsődi Kari szerepe szerint Gábor albérlőjének jelentkezik, és olyan férfi lakótársra vágyik, aki  „legalább olyan nyitott és szabad…..
Megjelent az iOS-en nagy sikerrel hódító, hat másodperces videók készítésére és megosztására alkalmas, Twitter által felvásárolt Vine androidos verziója. Miután a Facebook nagyjából 1 milliárd dollárért vásárolt magának egy Instagram nevű képmegosztót, sokan felültek az…..
Régen szerepelt már Enikő itt a blogon, úgyhogy ezt most gyorsan pótolva itt egy fotósorozat a frissen megjelent brazil Elle magazin júniusi számából "Fall In Love" címmel. A képeket Gui Paganini készítette. Ennek a számnak egyébként a címlapján is Mihalik Enikő látható :) ..
Barczi "Blumi" Imre, Bellay Szilvi, valamint Gazda Albert és Uj Péter munkájának révén az Origo végre szakít az Index dizájn majmolásával (btw, érdekes, hogy ezt pont exindexesek lépik meg), és egy szerintem nagyon klassz és jól felépített, friss site-tal értelmezik újra a…..
Random Petárda fail 2013.01.08 13:58:20
Lehet, hogy nem igazi a videó, mindenesetre a petárdázás rossz. Értem? ..
Megérkezett a legfrissebb, menetrendszerinti értelmetlen törésteszt SquareTrade reklámvideó. Ezúttal a Nexus 7 végre megkapta a testhezálló ellenfelet az iPad Mini személyében, de az alkotók nem tudtak lemondani egy nem a legújabb iPad tönkretételéről sem. Íme: ..
Úgy tűnik, nem csak a bankok álltak át az éjszakai smsezésre. Már a Telenor is a hajnali 2-4 közötti időszakot látja a legmegfelelőbbnek értesíteni a felhasználókat, pl a digitális számla letölthetőségéről: UPDATE 09/10: Emailben kell kérni az értesítést, akkor nem…..
itsa 2012.08.21 17:34:38
@gentry:
Te tényleg ennyire nem érted...
Nem a posztoló utal a számlájáról te szerencsételen hanem lehúzzák a kártyáját éjszaka amiről normális embernek jön sms értesítés, na most ha azt nem kapja meg mert lenémítottak akkor nehezen értesíti időben a bankot és tiltja le a kártyát...
itsa 2012.08.21 17:38:02
@gentry:
Retteg a faszom, csak felfoghatatlan számomra amikor a sok tudatlan elkezdni osztani az észt mert valaki felhívja valamire a figyelmet egy poszt keretén belül hogy valami nem normális a világban, erre jön a netcsőcselék és osztja az észt hogy hülye a posztoló ...
itsa 2012.08.22 13:12:20
@Martian:
"A mentők az illetékesek, majd reggel megnézem, mit tehetek."

"Ne ezen múljon a visszaélés megakadályozása - ha egyáltalán életszerű."

"Riassza az ügyeletes műszaki elhárítókat, ha már ilyesminek realitása van ebben az össze-vissza parázó társadalomban... ide tartozik a meteortalálat, a repülőgép rázuhanása, stb."

"Riasszon a megfelelő védelmi szervek ügyeleténél, az adminisztratív teendők majd a reggeli ébredés után jöhetnek."

Istenem, te nem ezen a földön élsz az tuti, életképes egyed vagy :)))
Nem ma hallunk először olyan pletykát, hogy az Android a mobilkommunikációs eszközök, a tévék, számítógépek, robotok, egyebek után újabb területekre, mint például a fotózás, is beteszi a lábát. A NikonRumors most viszont már az első androidos készülék nevét és…..
Megdöbbenéssel olvastam a fantasztikusnak beállított akcióról a híreket. Felkutattak, felderítettek, felgöngyölítettek, szuperül működött minden. Négy főt őrizetbe vett, 39 főt előállított és kábítószergyanús anyagokat, valamint kábítószer…..
itsa 2012.08.12 12:58:21
@cukorrépa:
"az sem kérdés, hogy a dílereket agyon kéne lőni. Magyarországon sokkal hamarabb elfogynának, mint azt a liberális dogmatikus kisegerek cincogják.
"
Értem, a felhasználókat meg internálótáborba csukjuk gondolom.
Azon miért nem gondolkodsz el hogy normális dolog-e ha 12-13 évesek cigiznek és isznak mint az állatok, mi lesz belőlük? Iyen alapon a cigiárust meg az alkoholimportőröket kellene elsőkörben agyonlőni nem?
A lassú HALÁL az számdra elfogadható?
itsa 2012.08.12 13:14:48
@itsa:
Épül a rendőr állam, drog ugyanúgy lesz, aki másképp gondolja az végtelenül naív, itt a kérdés csak arról szol hogy a fekete pénzek kihez kerülnek, ennyi semmi több...

Ti meg azon csámcsogtok hogy tiltsuk be meg lőjük le meg. SOHA nem fog sikerülni! Azzal a gondolattal kellene megbarátkozni hogy a legtöbb LEGÁLIS állami bevételt hogy lehet kihozni úgy hogy szabályozott kererekt közt folyhat a drogozás, mindenki jobban járna, főleg a sok hőzöngő leendő gyereke aki fasz tudja mit vesz az utcán.
Ha komolyan gondoljuk, hogy Ozora egy a társadalomra veszélyes fesztivál (mi nem gondoljuk azt, lásd a cikk végén), amit fel kell számolni a jog és az állami erőszakmonopólium eszközével, számos kérdés merül fel. Tudott-e Pintér Sándor és a rendőri vezetés az elmúlt…..
Naiv ügyfél úgy gondolta, hogy retúrjegye jó lesz visszafelé, ha odafele nem használta. Tévedett. A törölt jegy árát nem térítették vissza, sőt egy újat vetettek vele 500 fontért.Szeretném megosztani az óvatlan és becsületes, leendő utazóval az alábbi kis történetet. Igen…..
itsa 2012.01.12 16:14:12
@bean:
Te olyan foskeverő jogásztanonc lehet azért írsz ilyeneket...
itsa 2012.01.12 16:17:20
@atpijkamo:
"@itsa: Értsd már meg, hogy nem érted! "
Megértettem, szerinted ez az eljárás korrekt... :D
itsa 2012.01.12 16:18:58
@Ducasse:
Te amikor pl vonattal utazol és a jegypénztárban jegyet veszel akkor órákig olvasod a kifüggesztett ÁSZF-t?
Ha igen akkor nincs több kérdésem...
 Fizessenek a gazdagok? Társadalmi szolidaritás? Megbukott a matolcsyzmus? Majd mi elmondjuk, valójában hogy van ez.A 16%-os, egykulcsos adóval már idén is havi 52 ezer forintom maradt a borítékban; a szuperbruttó kivezetésével pedig további 25 ezernyi többletbevételem fog…..
itsa 2011.09.20 12:50:26
@IGe:
Esetleg leköpni nem akarod aki kevesebbet keres nálad és most még kevesebbet fog?
Nyomorult buta, egoista, szarháziak vagytok...
itsa 2011.09.20 13:03:42
@midnight coder:
Elég elvagy tévedve... Akkor mondom, köszi szépen van cégem, nem is egy, amit nem sikerült megértened a kommentből (ezekszerint te tényleg 1bites vagy) az az hogy az átlagkeresetűek, akiknek NINCS és nem is lesz
felhalmozott tőkéjük/tartalékuk azok miből vállalkozzanak?
itsa 2011.09.20 13:22:29
@ergemex:

"@itsa: az, hogy te lúzer vagy, esetleg vacak a végzettséged és nem találsz melót, az a te bajod. Ezért nem kell hőzöngeni és irigykedni."

Lemaradtam valamiről úgy látszik... Itt nem rólam volt szó, úgy tűnik a szövegértelmezéssel komoly poltroblémáid vannak neked is, de nembaj, legalább sokat keresel és elmondhatod hogy aki nálad kevesebbet keres az fasz mert nem keres egy jobb munnkahelyet...
Na léptem ebédelni, ez itt egy totál meddő vita amit mellékesen mesterségesen gerjesztenek...
további jó hőzöngést és szájtépést...
Jó étvégyat mindenkinek!

Na gazdgag [:)] barátom, befehezem a komm

A végén még megmagyarázod hogy

Na elmentem ebédelni

Ha normális, eladható végzettségggel rendelkezel, akkor van. Esetleg meg lehet nézni az országhatárokon túl is. Nem kényszermunkatábor egyik munkahely se.
Ja, hogy könnyebb a kormányt, a "gazdagokat", a holland tulipántermesztőket, vagy akárkit szidni?
Az iPad másik konkurensét is kitiltaná Európából a kaliforniai cég. Tegnap óta ugye 250 ezer dollárjába kerül a Samsungnak, ha akárcsak egyetlen Galaxy Tabot is elad az Európai Unió területén egy düsseldorfi bíróság ítélete alapján. Ha kettőt ad el, már félmillió a…..
A Bloomberg összegyűjtötte a pletykákat, ezek alapján megtippelte, hogy milyen hardverelemek kerülnek majd az iPhone 5-be, amit várhatóan szeptemberben, esetleg októberben dobnak majd piacra, kikereste a hardverelemeknek az árát, majd ezeket összeadva meghatározta a gyártási…..
itsa 2011.08.09 09:40:24
@kovi1970:
1db-os árak? Picit nézz köröl hogy az alkatrészek mennyibe kerülnek, aztán megfogsz lepődni...
itsa 2011.08.09 09:42:10
@Irwine*:
Ezt a baromságot honann veszed hogy filléres..
eszem megáll.. Az nem zavar hogy csak a gyártósor amit vagy sikerül átállítani az új technológiákra vagy nem az több milliárd dollár?
A gépet nem szerepel az online üzletben, ugyanis csak a diákoknak szóló store-ban található meg. Az ára viszont eszméletlen, a legkisebb Air áráért (átszámítva 192 ezer forint) egy 21,5 colos asztali iMacet kapnak az amerikai iskolások. A paraméterek: 3.1GHz Intel Core i3 Dual-Core…..
itsa 2011.08.08 20:28:11
@version:
Áruld már el hogy az ÁTLAGfelhasznáónak minek 27"-os monitor?
Mi a lófaszt néz rajta?
TV-nek kicsi, excel/word/browser/email/facebook-nak kurva nagy...
itsa 2011.08.08 20:29:22
@ittakary:
Mire nem elég 2GB ram?
Bocs a Johnny Goldos kezdésért, térjünk inkább a lényegre: az elmúlt másfél hétben azt éreztem, hogy rohadtul égeti a laptop a lábamat munka közben. Nem nagyon töprengtem az eseten, vagy ha mégis, hát arra gondoltam, hogy a hideg miatt melegebb nadrágokat hordok, ezért tűnik…..
itsa 2011.08.02 13:18:07
@foldip:
"Ez vegulis 20k HUF-os oraber, ami emlekeim szerint kb sztenderd a szakszervizekben."

mutass már nekem egy ilyen szervízt ahol ekkora az óradíj?
Nemrég megtudtuk - persze nem az Apple-től -, hogy az új Airek egy részébe gyorsabb, a másikba lassabb SSD került, most pedig azt derítették az AnandTech szerzői, hogy méretben kisebb, lebutított Thunderbolt chip került a gépekbe.Az Eagle Ridge nevű chip került a vékonyabb…..
itsa 2011.07.31 15:45:35
@version:
Mér megint baromságot beszélsz....
ej nem tanulsz...
Nem fogok nagy titkot elérulni, de rajtam kívül elég sokan használnak 2 monitort intel gpu-val, fejlesztéshez (nem játék! "sima" sw fejlesztés) mi a tökömnek kellene erősebb gpu?
Van itt egy szám, amit talán nem hangsúlyoztunk eléggé, pedig óriási hatással lehet a kaliforniai cég jövőjére: 3,8 milliárd dollár. Ekkora volt a teljes 28 milliárdos forgalom Kínára eső része. Egyetlen országból összeszedni a bevétel 13 százalékát nem rossz eredmény,…..
Múlt héten megszopattak minket a hipermegbízható források, most viszont tényleg itt vannak a frissített gépek, szépek, gyorsan, kétszerolyanamazonok.Nézzük csak a MacBook Airt. Itt egy ilyen volt/ilyen lett kép:Ahogy az látszik, az árak nem változtak, egy rakás más viszont igen.…..
Az nem egy nagy állítás, hogy a vásárlási listák élére került a OS X 10.7-es a Mac App Store-ban: szétreklámozták, mindenki várta, ráadásul 24 euró, azaz körülbelül 6,5 ezer forint egy operációs rendszerért viccesen alacsony ár.Főleg, ha az ilyen jól sikerült: az amerikai…..
Tévedni emberi dolog, előfordulhat, hogy valaki figyelmetlenségből nem fizet autópályadíjat. Még a fatia-negra által megírt helyzet sem ritka, láttam már példát rá, hogy valaki rosszul tudta, van-e érvényes matrica az autón, amit használ. Mi van, ha valaki egyszer téved, de…..
itsa 2011.07.20 14:05:31
@bnyuszi:
Ilyenek... milyenek?
Miért is kellene elmennem?
itsa 2011.07.20 14:09:43
@pfekete101:
Totál el vagy tévedve, a "szolgálatótnak" pont ez ellenkezője az érdeke, szarrá bírságoljon, nem fog neked smst- küldeni hogy paraszt elfelejtettél matricát venni...
Szerinted miért nincs lekérdezési lehetőség sms-ben hogy van-e érvényes matricád vagy sem?
bizonyára kurva nehéz informatikai problémával állunk szemben....
itsa 2011.07.20 14:42:04
@TheElf:
Azt a kurva, levegőt vehetünk még ingyen?
Főleg, hogy eddig sem követett. Csak jött velünk, és rögzített néhány pozíciót, meg wifi-routert, az Apple azonban kiadta az iOS 4.3.3-as verzióját, ami pontosan ezt a bugot javítja. A készülék ugyan továbbra is jegyzetel, miközben sétálunk, ám csak egy hétig, és az adatokat…..
itsa 2011.05.05 10:10:33
@Kentauró7:
Európai Únió... ugyan már... semmit nem fog tenni... megfingatni az USA-t? hol élsz Te?

Most csettint egyet az USA és már ugrik is az EU. Nézd meg, gyakorlatilag szó nélkül tolja ki a légiforgalmi adatokat az USA-nak! Miért is, miért nem keménykednek?
Az Apple bemutatta a profi laptopok új generációját. Ez volt eddig:És ez lesz mostantól (13, 15 és 17 col):Ahogy a képeken is látszik, mindegyik gépbe Core i-processzor került, méghozzá a második generáció, tehát az összes konfigurációnál jelentős az előrelépés. Az eddig…..
itsa 2011.02.25 11:40:45
@itsa:
Persze tudom van tethering... és amikor nem vagyok otthon és más használni szeretné a notebookot akkor mi van megáll az élet?
tudom vegyek wifi-3g adaptert...
Beszélünk róla már egy ideje, a Light Peak optikai adatátviteli technológia már tavalyelőtt szóba került. Meglepetés volt, hogy az Intel egy Macen mutatta be a csatolót, aztán kiderült, hogy a Light Peak alapjait a cupertinóiak dolgozták ki.Ezzel köthetnék a gépekhez a…..
itsa 2011.02.21 20:35:00
@norbi2k:
Ne vegyél rá mérget....

"Érdekesség, hogy a cnet.com – egy Intelhez közel álló forrásra hivatkozva – úgy tudja, hogy a Light Peak első verziója nem optikai alapokon nyugszik, vagyis a rendszer rézalapú vezetékeket használ. Az Intel nem erősítette meg az értesülést, így az igazságot csak az érintettek tudhatják. Annyi viszont biztos, hogy a Sony és az Apple érdeklődik az új technológia iránt, és elsőként szeretnék implementálni termékeikbe."