Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skycap

87 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                               Szalagfűrészt vagy hozzá való kelléket szeretne…..
Voltak bulik, voltak nők, olcsóbb volt az élet, és lehetett dolgozni.. A lényegtelen lényeges pedig, hogy természetesek voltak a jó zenék.. ..
Megvan az új Pope.. A földi mesterek megérdemelt pihenésüket töltik, füsttel.. ..
Aztán meg is születik a csoda. Létrejön ugyanaz az unásig ismételt állapot, amiben mindeketten tökéletesen elrugaszkodtok a világtól. Egymásnak lettetek teremtve.DE Ajtócsukódás, lámpafényben árnyék, utolsó illat magadba szívása, és megint egyedül.. Egy tovatűnő élménnyel…..
Ennek a számnak véletlenül maradt az alapjában a természet lágy ölén egykedvűen dalolászó madársereg sokasága.. Mennyire imádom az ilyen véletleneket, amik örökre azt hordozzák magukban, hogy hiába kezdünk el valamit, mert menetközben ugyanaz a kiszámíthatatlanság formálja…..
  Imádtam azt a helyet.. Valahogy mindig vonzott a magasból körültekinteni az alant zajló világ szüntelenül megújuló eseményeire. Ez a mai is ilyennek ígérkezett. A nap még utoljára ráncolja össze tekintetét, és ad támpontot a tovaszökő gondolataimnak, hogy aztán az éji…..
Kedves Eleanor!   Igen; azt hiszem van benne valami.. Mármint a levelemben. Kíváncsiságból én is visszaolvastam, és jónak találtam. Szeretek ilyen levelet írni, szeretem ha valaki meg tud inspirálni, mert múzsa kell ahhoz, hogy azt érezd, alkottál valamit. A világ már csak…..
Fürdőszoba webáruház, kádak, zuhanykabinok, zuhanytálcák, csaptelepek, fürdőszoba bútorok, fürdőszobai szaniterek - webáruház, webshop ..
Goldsaniter - Mindenünk a fürdőszoba ..
..
Nincs is semmi magyarázat erre a csodás dallamokba fűzött, időtálló megállapításokkal tarkított erkölcstanfüzetre.. Ha klasszikusok nem lennének, esküszöm dobbantanék_ ..
Erre szavak annyira nincsenek. Nagy klsszikusa ez, egy öt évig élő legendás együttesnek. Miért nem lehet manapság is ilyen öt éves üstökösöket találni, akik kiontják magukból fényük melegét, és nyomukban megannyi reménysugár születik, amiken keresztül még az égbe is…..
Gondolatfoszlányok dolgokról. JH 2013.01.08 01:42:00
..
Gondolatfoszlányok dolgokról. JH 2013.01.07 04:13:00
..
Tényleg ritkán, hihetetlenül rövid ideig, egyre távolságtartóbban, de eszembe szokott jutni. Persze hogy tudnom az okát. Mert ő az, akiért a minden, aki a levegőm, akivel bárhová. Azt hiszem ez most már talán számára is tudatosul, de talán még magának sem meri bevallani. Vagy…..
Komolyan! Nézd meg a két matuzsálemet. Az örök őskövületek, akik újjainak begyében mint ráncokba benőtt szakmai tudás, és alázat, úgy van ott a tehteség. Mekkora alázat kell ahhoz, hogy elviseld, hogy egy porszemjankó így elhányja a seggedet? És elviselik, mindezt olyan…..
A világ egyik legerotikusabb dala.. Szóval mihez hasonlítható? Nos amikor már két hete nem dugtál, és tudod, hogy minden vágyad teljesedik be néhány perc múlva. Olyannyira, hogy már csak nadrág van rajtad, és fetrengtek az ágyban, de nem olyan sima fetrengés ez. Hiszen ebben benne…..
Ezerszer elgondolokdtam már azon, mi lenne, ha csábításba esnék.. Mennyire mehet el az ember a saját önbecsülését, és hitelességét kockáztatva? Mindegy, hogy a külvilág mit gondol rólad, mert úgyis magadra robbantod csernobilt akkor, ha olyat teszel ami már nem fér bele a…..
Igazából nem most. Csak olyan szinten el vagyok veszve, hogy már szinte meghaltam itt belül a blogban. Szóval ezt figyeld: Mekkora arc, mekkora hang, mekkora szív, és mekkora tüdő.. 1:50-től úgy fújja, hogy a harmonika lamellái kijönnek a helyükről, és virtuálisan kezet…..
"Előfordul, hogy írok egy marha jó szöveget... vagy hallok itt belül egy eszméletlen jó zenét... Hú, gondolom, ez jobb mint a Led Zeppelin! Aztán hazamegyek, felteszek egy lemezt, és akkor veszem észre: a francba, ez Led Zeppelin." Axl ..
A divat változik, a stílus örök. C.C. ..