Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milike47

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Moczi esete bár egyáltalán nem tűnik kirívónak, felveti azt az érdekes kérdést, hogy mi a Homárért tart legjobb esetben is másfél (hivatalosan a CIB-nél 4, az OTP-nél pedig 12?!) hónapig az automatában ragadt 25 ezer forint helyzetének elbírálása? Már másnap meg lehetne…..
Május 1-től a négy karikával ellátott kocsik minden olyasmit legálisan megtehetnek, amiről még a kukásautók is csak álmodnak. (Figyelem! Illusztrációnkban termékmegjelenítés található! - Igen, fizetett cikk. Na és?)Kit ne bosszantottak volna már az egyirányú utcában…..
zoli voltam Lakást vegyenek! 2011.03.03 09:20:00
Árulom. Jelenleg 12 ingatlanközvetítővel szerződtem le - söréttel lövök, aki csak felhívott, mindnek aláírtam, pörgessék, hátha elmegy.De gyerekek, ezek között van néha extrán hülye is. Tegnap is csörög a telefonom, felveszem, hallózok, és már hadarja is  számon…..
Tisztelt Blog! Viszonylag sokat gondolkoztam azon, hogy elpanaszoljam-e a párommal történt problémákat, ám úgy gondoltam hogy kell az ügynek némi nyilvánosság, a dolgokat előremozdítandó.A párom most 15 hetes terhes. Az első és második vizsgálatkor a terhestanácsadáson…..
Anyukám kijelentette, hogy ez nem mehet így tovább, és hogy vagy szakítok vele, vagy beszélni fog a pasi a feleségével. Sziasztok Szakitosok! [elnezest, de ekezetek nelkul fogok irni, a billlentyuzetembol kifolyolag.] tegnap talaltam ra az oldalatokra es gondoltam, en is leirom a…..
Noked-Lee (akitől az MSN-es modorosságok gyűjteményét kaptuk egy éve) csinált nekünk egy ilyet. Köszönjük szépen. A csöves, aki igazából nem is csöves- Jó napot, fiatalember!- Jó napot!- Elnézést a zavarásért, hadd mutatkozzam be, Grastyáni Timóteuszné vagyok, és én…..
Kedves Despota! Ami az én tavalyi munkahelyemen folyt, az valódi terror volt. Amolyan besúgókat alkalmazó, rettegésben tartó osztályvezetővel. Bár némi balsejtelem kísért a hirtelen túl sikeres egyfordulós interjú és ezek után másfél hónapig húzódó felvételi procedúra…..
Milyen is volt a napközis paradicsomleves a ’70-es ’80-as években? Finom édes, szerencsés esetben betűtésztával! Mennyi paradicsomot látott, az nem volt érdekes, a kizárólagos kritérium a telített cukoroldathoz közelítő íz és a piros szín. Ennek a két kritériumnak a…..
milike47 2011.01.07 15:28:03
@hirokin: Az aranyfácán, nem kakas :)
Sió ivóléből lehet olyat csinálni mint régen. Betűtészta kötelező, mint nyúl leveshez a kiskocka. :)
  A gyári állásajánlatokat böngészve bárki érdekes információkhoz juthat az autóipar helyzetéről. Az elmúlt évek pangása után százszámra hirdetett betöltetlen állások például azt mutatják, hogy az autógyárak szerint a válságnak valóban vége van, sőt az elmúlt…..
milike47 2010.12.29 15:31:52
@kran72: ugyanaz az eset. VW előtt Seat kereskedés Mendén. Hétköznapian (melós cuccban)öltözve, kp. zsebben, veszünk egy autót. Nyikhaj lekezelően foga közül mormog a feltett kérdésekre. Soha nem tudta meg, hogy elesett a jutaléktól. Innen üzenem : a látszat néha csal. Ők sem mentek át a teszten.
milike47 2010.12.29 15:46:25
@KuKori: Csak nem ott dolgoztál? Akkor értesz a VW-hez. Na már tudom, hova viszem :))
Tiszteletem!   Pár hete egyik délelőtt becsípődött a hátam munka közben. Az egyik kollégám kocsival elvitt a háziorvosomhoz, aki sürgősségi beutalót adott a Péterfy kórházba. Kb. úgy vonszoltam magamat oda, mint Quasimodo, közben iszonyú fájdalmaim voltak, ömlött a…..
milike47 2010.12.29 10:34:07
@Bikli néni: kérdezz, hátha tudok segíteni
Tisztelt Blog!! A következők miatt kérem a segítséget: 2010. aug.2-án munkaviszonyt létesítettem egy építőipari Kft-vel. Aláírt szerződésem van. miszerint alkalmazott vagyok, nettó X bérrel, juttatásokkal. (pl. szgk.) A kocsit 2 hónap késéssel kaptam meg,( állítólag a…..
milike47 2010.12.28 08:37:15
@Mackósajt66: Úgy tudja megnézni,hogy ügyfélkapun bejelenti a dolgozót. Onnantól kezdve nyomon követhető a bejelentés. Mikor, mennyi bér után fizettek ( vagy nem ) járulékot.Megnézheti, hogy érvényes-e a TAJ kártyája...stb. kérdezz! :)
  A családtámogatási rendszer oda-vissza történő alakítgatásait követően több olvasónkat is érdekelte, hogy a gyermekgondozási díj (GYED) lejártát követően ki lehet-e venni az addig felgyülemlett szabadságot.„Két éven keresztül GYED-en voltam a gyermekemmel, a…..
Tipikus laikus gyanúsítotti kérdéseket tesz fel az alábbi levélíró. Jellemző példája, mennyire nincsenek tisztába a büntetőeljárás legelemibb szabályaival sem az átlagemberek. Vajon direkt nincsen alap jogi oktatás a középiskolákban? Tisztelt Zugügyvéd!Ma kaptam egy…..
Kedves blog olvasók!2010.11.27-et írunk, és én csak ma találtam rá erre a blogra.Jó pár történetet, hozzászólást elolvastam a mai nap folyamán! Volt amikor jókat nevettem, és volt amikor sajnos én is csak sajnálni tudtam, amikor olyat olvastam, ami a masszőrökre nézve…..
milike47 2010.11.29 13:48:03
Tízmillió forint kártérítést ítélt meg a vörösiszap-katasztrófa egyik devecseri károsultjának a Fővárosi Bíróság a  pénzt a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt.-nek nyolc napon belül ki kell fizetnie. Az ilyen tartalmú végzés igencsak szokatlan a magyar…..
A nyugdíjjogosultság igazolásához a munkavállalónak kell gyűjtenie a dokumentumokat. Sajnos sok korábbi állami cég jogutód nélkül megszűnt, és lehetetlen utólag beszerezni az igazolásokat. Új műfaj, hogy egy könyvelő iroda tünteti el, vagy túszként magánál tartja a…..
Tisztelt Cím! Egy divatos MLM rendszerű cégnél dolgozom,szép színes felfújt lufi.Kívülről minden szépnek látszik,kitűnő marketing széles mosoly,túlcukrozott amerikai álom magyar módra. A vezetőség felsőbb szintjein semmi sem drága,maguktól semmit sem sajnálnak,lefelé…..
milike47 2010.10.21 09:59:47
@zitoka: Ha kijelölöd a szöveget, nagyon jól lehet látni :)
Az a helyzet, lassan ott tartunk, hogy egy jól időzített faviccben több a humor-potenciál, mint a Showder klubban. Tény, hogy a kezdések mindig gyengére sikerülnek - bár úgy emlékszem a tavalyi ennél jobbra sikerült - de ez most kritikán aluli volt. Nem értem, hogy miért a…..
milike47 2010.10.20 09:16:25
Magyaridióta Kinek a pénze? 2010.10.14 01:05:00
Jól van geci, bazmeg, elveszed azt a nyolc százalékot, amit magamnak gyűjtöttem, pontosabban a megjelölt örökösömnek, mert hogy nem fogom megérni a nyugdíj-korhatárt, az több mint valószínű.De hát ez már régóta egy elfogadott deal közöttünk kisköcsög, hogy én befizetem…..
milike47 2010.10.14 15:16:30
@cartmenhun: Bocs, de hülyeség amit írsz. A nyugdíj 25 %-a lenne a Magánnyugdíjpénztártól a másik 75 %-ot adja az állam. Sajnos a nyugdíjpénztár nem vállal garanciát az ő 25%-áért.A nyugdíjszámítás bonyolulut, 1988-tól veszik figyelembe a jövedelmeket.
milike47 2010.10.14 15:29:15
@Kiss Géza Ilona: Egyelőre nem :)
A korhatárkarika az alant olvasható levél néhány trágár kiszólásának köszönhető, a történet nem horroros vagy szexes, hanem nagyszámos. Viszont parádés. Levélírónk egy középvállalat egykori vezetője, aki regnálása alatt 50 millió forintért eladott egy ingatlant. Most…..
milike47 2010.10.05 10:19:12
@Lúdtalp: Elektronikus bevallásnál nem kell ténylegesen aláírni,csak bepötyögni az "adózó vagy képviselője" nevét.
Az alábbiakban egy megözvegyült férj levelét tesszük közzé, aki a felesége halála után hiába intézkedett, öt év után felszólító levelet küldött az OTP.   „2005 májusában veszítettem el a feleségemet. A halálát bejelentettem az OTP felé, leadtam a…..