Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aya.

19 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tehát ugye volt ez a bibi Pattal. szombaton bejelentette hogy nincs kedve jönni, inkább a haverjaival szívogat.. oké, nekem több sem kellett, megkerestem a lehető legalkalmasabb partnert. Legyen ő Fagyi. (nahát micsoda fantázianév, de hát tényleg olyan mint a fagyi..…..
 nagyon régen írtam.. sok minden történt azóta. tudom nem nagyon olvas engem senki, de már az is megkönnyebbít hogy kiírhatom magamat. tehát volt egy TY. akire 22 hónapot fecséreltem el az életemből. megalázott mindenki előtt (barát, haver, ismerős, ismeretlen),…..
ittvana nyar, nincs sulim, es legjobb hogy meloznom sem kell, pasi nincs DD ota, mondjuk most alakul egy, legyen ö P.Sz :) igy hogy lassan 7 honapja tök egyedül, semmi párkapcsolat, semmi érzelem, semmi szenvedély, semmi szex. hát... kezdek kilenni. P.Sz meg eleg huje ahoz hogy akarmi is…..
este 8 es mst ertem haza. programozas veblapszerkesztes felsofok angol emg egyeb finomsagok.. -.-" 5kor vegeztem aztan jottem. tul pesszimista es negativ vagyok, tudom. de mst meg oan jo minden. imadom h nemkell kimenni minden hetvegen bebaszni, mint ahogy DDvel vlt. szval mst egy…..
eleg regen irtam, de nemnagyon vlt se idom, se hangulatom, abbol alltak a napjaim, h 6kor hazaertem, tanultam, olvastam, aludtam. minden egyes nap. Ray kidobott szilveszter utan egy hettel, miutan utoljara irtam, rakovetkezo nap. penteken meg beszeltunk telefonon szeretlek.. persze. masnap dobott.…..
Subba Faszcsempész 2010.01.14 11:00:00
aya. 2010.01.18 20:29:40
Subba Na most akkor hogy is van ez? 2010.01.16 09:00:00
aya. 2010.01.18 20:19:50
Subba Beatboxer gyevocska 2010.01.18 14:00:00
Orosz, és keni az utolsó szusszanásig.   ..
aya. 2010.01.18 20:04:05
░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░▓▓█░░░░██▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓░░░
░░░░░░░▓█░░░░░░█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▓▓████▓▓░░
░░░░░░░▓█░░░█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███░░░░░▓░
░░░░░░░▓▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░█▓░
░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░█▓░░
░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░
░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░
░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░
░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓░░░
░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▓▓░░░
░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓░░░
░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░
░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░█████░░░░█▓▓▓▓▓▓▓░░
░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░████░░░░░▓▓▓▓▓▓▓░░
░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░█░░░░░░█▓▓▓▓▓▓▓░░
░▓░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▒▒▒▒▒▒████▓▓▓▓▓▓▓▓░░
░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░
░░░▓░▓▓░▓▓░▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓█▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓░░▓▓▓░░
░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓█▓▓███▓█▓▓▓▓▓░░░░░░░░░

pedobeaaaaar:D(L) amugy sztem kamu
na hat ahogy sejtettem mar valtozott is a dolog, es teljesen biztos vagyok benne h szeretem ot. azaz egyeduli problema h nem erzem h o is ugyanigy erezne.. de akkor nem lenne velem. tehat azt tudom h szeret. csak.. neha azthiszem h nem. nem fejezi ki az erzeseit, es engem ez nagyon zavar. a masik h…..
  A "daa" kiterjesztés egy image fájlt takar. Olyan, mint az iso, bin, mdf, stb... csak plusz még tömörítve is van, ezért általában kisebb a mérete. A problémádra a megoldás a  PowerISO programocska, amely készíti ezeket a .daa file-okat. Találsz benne egy Image…..
aya. 2009.12.31 02:53:32
csutortok este Guynal dvdztunk Guy, Dawe, Kares, Paszti meg Gina. penteken jottem haza sulibol, hivott Sheila(Raymond novere) h Rayvelem van-e. mondta h nem, most meek haza sulibol. mondta h tegnap este ota nemment haza, telefonja kivan kapcsolva. mondom az fasza. elkapott az idegbaj. vonaton majd…..
aya. 2009.12.30 21:00:42
reg irtam, de nem nagyon vlt idom. az elmult 2 het maga vlt a ferto, szulinapom utan csak ittam ittam ittam mindennap, suliba reszegen mentem be meg ienek. a meglepo az h a jegyeimet nem rontottam le, sot vmibol javitottam is. sok vlt ez igy, kisem jozanodtam mar mentem is inni. vlt egy B betus fiu,…..
most ertem haza Raytol. a tegnapot ugy ahogy vlt at aludtam. reggel suliba menet  abuszon, suliban 6 oran keresztul, es haza a vonaton. 1kor itthon vtam, fel2kor aludtam, este fel11kor keltem. ejfeltol reggel 6ig megint aludtam. ma kiborulas vlt. Ray azt mondta h ahgyjuk egymast pakpak. aztan…..
azthiszem talan hagynom kene ot  apicsaba. szombaton kint vtunk Caféban. tancoltunk is meg minden, aztan besokallt ellokott magatol, azt mondta hogy hagyjam ot, soha tobbe nem akar atjonni hozzam, meg ienek. eleg ittas vlt. utana lenyugodott. aztan megis nalam aludt. most hivott h menjek hozza…..
semmi ujdonsag. szerdan mar bementem suliba de nembirtam, tehat utolsorol lec vlt. ma bent vtam 6 orat, de mar azthittem megorulok. Rayal ma beszeltunk, egesz jo. tegnap kint vtam a meccsen, utana beszeltunk, mondta h remeli nincs koztunk felreertes (arra celzott h szeritne en azthiszem egyutt…..
hat a pentek ugyvlt, h atmentem du. Rayhoz, nala vtam, amig ok nem emntek Andrewhez. en nem mentem egybol veluk, elugrottam meg saliba cigiert, ragoert, meg megkivantam egy sort,ugyh vettem aztis. igy 3 gyogyszerre letoltam a sort, a hangulat mar megis vlt. ahzajottem, gyorban atoltoztem, esmar…..
Elköltöztünk! Napiszar FAIL 2009.11.29 15:16:00
Megszűnik a Napiszar?   Az első poszt pont bozolaci, alias Garas Dávid epicFAIL ihlette.Jó kezdés. Az ország egyik leglátogatottabb fikablogjának - napiszar.com - egyik szerkesztőjéről rántották le a leplet. A teljes kép a blogban!…..
aya. 2009.11.30 02:53:08
total osszeomlas. tegnap beszelgettunk Rayal. szeret, de szerelmes lenni mar nemtud. ezt mondta. az gyogyszereim ranyomtak a pecsetet mindenre. dehat nemis tudom mien attoro valtozasra szamitott egy het utan. az a baj h cask, en veszem eszre magamon hogy nagyban valtozott a hozzallasom es a…..
fuh, eleg reg irtam. a hetvegem ugy alakult, h penteken kimentunk Ray meccsre haverokkal. ott ittunk par sort, aztan le Caféba. Ray nem velunk jott, sot azt mondta h nemis biztos h kijon, nincs kedve. oan 11 korul lehetett  amikor eldontottem h hazajovok. ekkor betoppant Ray(eleg ittas…..
 Ray dobta Ginat. Gina meg szepet ram oltott, a nyugtatok, meg David miatt, de tul jo napom vlt a mai ahoz, hogy ezt elbassza a huje picsogasa, tehat kulonosebben nem hatott meg. en probaltam vele tolerans lenni, es nem azzal foglalkozni h az exem ot fuzi, dehat latom ezzel csak en vagyok igy.…..
az eltelt egy-ket napban sokat olvastam, tegnap atjott Raymond, mert itt vlt meg egyik nadragja. ahoz kepest h csak "beugrott" majdnem 5 oran keresztul itt vlt. eloszor csak  nappaliban tvztunk, aztan bementunk a haloba, levetkoztunk es befekudtunk az agyamba. bugyi-boxer.. dvdztunk.…..
hazaertem sulibol. vasarnapom folytatasa annyi volt, h Guyyal elmentem cigit venni, aztan kicsit kocsikaztunk, meg cigizgettunk, dumaltunk. aztan hiv David ( :O :$ ) h menjek at Jackohoz mert after van nala. mivel nem lakik messze, 5 percen belul ott is vtam. David epp hajtott, Jacko meg kavet…..
az elmult het este, durva vlt. penteken baratnomnel aludtam Beenel, elotte kint vtunk enczben. ottvlt Raymond, mikor kimentem beszelgetni a tobbiekhez, akkor lattam h Ginaval van... vett neki rozsat, hazakiserte, emg alitolag a szajara adott puszit.. tom semmi kozom hozza, megittunk mar 4 uveg…..
mai napom egesz jol telt, igy egy het utan a gyogyzerezestol fuggetlenul. azota mg mindig nem jott meg az etvagyam. erzem h huzodik ossze a gyomrom, hallom h korog, de ehseget nem erzek. egy hete szarokon elek, mint pl napi egy turorudi meg egy banan, vagy joghurt. ledobtam 4 kilot, ami igazabol nem…..
Erre hirtelen lecsaptam amint megláttam, hogy én szeretném postolni, egyrészről mert nagyon tetszik, másrészről meg egy hű olvasónk és kommentelőnk Bachterman asztala érkezett meg immár harmadik alkalommal. Asztali gépe elsőre és másodikra is nagyon jól nézett ki, ám ez…..
aya. 2009.08.05 16:23:19