Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balintjoe_

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Emlékeztek még a világrekord budapesti panorámaképre, amelyen 70 milliárd pixeles felbontásban lehetett böngészni a fővárost a János-hegyi Erzsébet-kilátóból? Most ugyanez a csapat (360world) a tájképzoomolgatás mellett valami mással rukkolt elő: húsz híres magyar…..
balintjoe_ 2012.07.01 20:57:19
@bestpixel: Húú hát hol kezdjem!
Magyarok vagyunk, nem hogy örülnénk egy jó kezdeményezésnek kicsit azért fikázzuk! Köszi!

Nem hogy örülnénk annak hogy vannak tehetséges emberek, és tudnak már meglévőt dolgokat összeszerkeszteni egy újjá, leköpjük őket!

Én ott voltam, megjegyzem a nénik akik jöttek nagyobb csodálattal voltak mint a gyerekek, de ez a projekt az eljövendő generációnak készült, aki a gép előtt ül és szocializálódik akiket egyébként máshogy nem lehet bevonni a művészetbe. Érintettségem nyomán nem haza beszélek, hanem ez egy jó kezdeményezés és gondolat, így tovább adni a művészetet, a fiataloknak. Igen kicsit "csodákpalotás", de pl a nagy tesó (google) is mögé állt, tehát szerintem nem semmi.

Legyünk büszkék arra amink van és amiket csinálunk.
  Nincs mese, a fővárosunk hálás fotó- és videótéma. A legnagyobb képmegosztó oldalon ismét Budapest : a Szabadság híd címlapszerepe után most a Széll Kálmán téri mozgólépcsőn mutat be egy új szolgáltatást a Flickr. Csak még a közterület neve maradt a régi... ..
balintjoe_ 2012.05.04 09:31:00
  Nem vagyok feltétlen híve a HDR-nek, de vannak témák, amelyeknek kifejezetten jól áll. Ilyen például a mostoha sorsú Óbudai Gázgyár, amelyből valóságos steampunk palotát varázsolt Nagy Dániel. Pár képet ízelítőül elküldött az Urbanistának, a többit a honlapján…..