Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spalletti

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott sincs semmi. Mostanában sokszol olvasom itt-ott, hogy itt már nem lehet élni, ergo menni kell innen el. De hova? Arra mindenkinek van egy ötlete. De megéri? Szerintem nem.Előre bocsátva, hogy nyilván nem tudok minden ország helyzetéről mindent, de amiket hallok ismerősöktől…..
Íme az élménybeszámoló DePassant a tavaszi low-cost köréről: 9 nap, 7 ország, 10 repülőút. Meglehetősen zsúfolt program, ha újraszervezhetném, hagynék legalább egy pihenőnapot. De nem lehet okom panaszra, lássuk:03. 25. BUD-LTN 12:20-13:55, W6, 5990 HUF (5000-es djuice voucher…..
Whua?!  ..
Spalletti 2011.02.25 00:20:19
@Bumpi: Brit angol, az urge meg a noje vhonnan eszak Angliaba elhetnek, az en tippem Leeds- Sheffield) akcentus alapjan. Telleg nehezebb mint az amerikai angol de meglehet szokni, en mar megszoktam. A csavo telleg kesz van :D
...vagy inkább vér és cicik Jó tíz évvel ezelőtt Ridley Scott Gladiátora volt az első darabja az ókort idéző történelmi filmek új hullámának. Egy-két gyengébb próbálkozás (Trója, Nagy Sándor) mellett szerencsére láttunk más jól sikerült alkotásokat is a témában: a…..
Modorosblog Szárnyakat ad? 2010.07.16 07:00:00
-Ezek a senkiházi dilettánsok, ezt nem hiszem el... betiltották a Redbullt, nem lesz légiparádé, bassza meg. Ezek nem normálisak, komolyan. Azt hittem, az úkettős sztorinál nincs lejjebb, de tessék. Ott volt az ingyenreklám évekig, az Országimázs Központ elmehet utólag is a picsába…..
A mai napon ünnepli 110. születésnapját Lazio tartomány első számú klubja, a következőkben tehát a klub történetének rövid összefoglalóját olvashatjátok. Talán mbemba megbocsátja nekem, hogy a Chievo mellett egy másik csapatra vetül a rivaldafény rövid ideig. :)1900. január…..
Spalletti 2010.01.10 17:13:32
Biztonságosabb lett a budai bicikliforgalom verőere, a rakpartot a Széna térrel összekötő útvonal. A II. kerület 60 milliót költött a Budapesten még teljesen új típusú ajánlott kerékpársáv kialakítására. A festék egy héttel az átadás után már több helyen lekopott. A…..
w Hurrá, buktunk! 2007.04.23 10:00:00
Juhé! Nem lesz Magyarországon foci-eb, se fölösleges stadionok, se huligánok!..
Spalletti 2007.04.23 19:32:26
Sajnálom de nem tudok ezzel egyet érteni és nagyon sajnállom mert ezek szerint TE csak annak tudsz örülni amiböl közvetlen hasznod származik Gratulálok ! :

"Azt értem, hogy a gólt rúgó illető örül, meg a csapattársai is örülnek, de speciel a drukker az égvilágon semmit se tett azért a gólért, neki ahhoz köze nem volt, előnye nem származik belőle."
ezzel az erövel az összes sport eseményt vigyuk a föld alá mert ugysem lesz belőle közvetlen haszna senkinek. ezek a mondatok felháboritottak mert egyszeruen nem csak a foci hanem az összes sport ellen szolt..

az nem jutott eszedbe, hogy sok mindenki szeretett volna focista lenni? És mivel nem lehet mindenkiböl focista ezért köt nagyon sok embert oly sok minden ehhez a sportághoz? mellesleg nem tudsz egyetlen egy sport eseményt se mondani /az olimpián kívül/ ami ennyi embret hozna lázba szerte a világon. Kábeltévé? Szted egy szinelöadás tvn kersztul jön át jobban vagy közvetlenula színházbol? egy film premier otthon jobb dvdn vagy közvetlenul a mozibol? sajnálom de semmivel nem tudok egyetérteni amiket leirtál.
Mellesleg azt sem veszed figyelembe mekora fellendulést okozott volna ez az esemény. Nézd meg majd 8-10 év mulva Ukrajnát vagy lengyelo. lehet elörébb fognak járni mint mi.
Tovább aztse értem h érezheti magát bárki is ujságironak h ha nm képes megörizni objektivitását és nm tudja magának megtartania a sértö sport ellenes véleményét.
Tudod mit végezzuk ki az összes olipikonunkat mert nem származik belöle közvetlen hasznunk és nm leszunk töle boldogabbak.
A legszebb öröm a káröröm mi?