Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lárifári a böszme

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicserélni egy nyílászárót, fittyet hányva a homlokzatra, egy újépítésű társasházon is gáz. Egybebontani két szomszédos ablakot pláne. Mindezt műemléki környezetben, világörökség területén, helyi védettségű épületen meg aztán kiváltképp. Ja,hogy ráadásul ez a…..
Törzsükben keresztbe vágott fák csak rosszat jelenthetnek. Márpedig ilyen vannak az Andrássy úton, ahonnan egy kedves olvasónk küldött egy csomó fotót. Úgy tűnik itt azonban nem hozzánemértésről vagy vandalizmusról van szó. Itt elkerülhetetlen volt a csonkolás. Miért…..
Lárifári a böszme 2014.04.14 10:38:53
@egyker:
Engedtessék meg nekem, hogy ne tudjam, melyik fa vagy melyik utcarész melyik szervezet, gazdálkodó egység, párt, frakció fennhatósága alá esik. Általános tapasztalatként írtam, amit írtam. Nevesíthetek utcákat is az elmúlt mondjuk 5-10 évből. Pl. Reitter F. utca, Béke-Lehel út, Rózsa utca lakótelep, Október 23. utca, a Gellért hegy alatti Szabadság-Erzsébet híd közötti szakasz. Ezek közül tényleg van olyan, ahol nagy lehet a sóterhelés, máshol viszont lássuk be semmi sózás sincsen. Az is látható, ahol egy-egy lelkes lakó vagy bolttulajdonos adódik aki a kiültetés után legalább időnként locsol, ott az eredmény nem is marad el. Ebből csupán csak az látszik, hogy a víz még mindig sokat segíthet(ne) a helyzeten. A sós és sótlan helyeken is.
Lárifári a böszme 2014.04.15 08:38:09
@közösperonos átszállás:
Igényességet, kulturáltságot, szépség iránti vonzalmat nem elsősorban a lexikonból szereznek az emberek..... Az a korszak viszont, amikor a lexikont és más könyveket inkább fűtésre használják és helyette Lenin-Sztálin-Aktuálisdiktátor összest adnak ki százezer szám, illetve a mindenkori kőbunkó pártcsinovnyikok vezetik az országot, na ez azért nem igazán segít a dolgon. Természetesen az elszegényedés se feltétlen az javulást segíti..
Lárifári a böszme 2014.04.15 11:12:41
@egyker: Az egyébként nagyon jó, hogy a fák körüli szabad részt önként nagyobbítják. Ha jól rémlik pont az elmúltnégyév kormánya hozott olyan törvényt/rendeletet/jogszabályt, ami tovább csökkentette fák körül megtartandó kötelező minimális szabad földterületet. Ki érti ezt.... valakinek biztos jó a rendelet, de vélhetően nem az élő növények mutyizták ki maguknak.
Vannak bizonyos napok, amikor a nép a helyett, hogy idióták beszédjeivel foglalkozna, inkább kiszabadul a természetbe. Szarik a Birkamenetre, meg a hetven felé húzó nagy ellenállókra, tudja hogy lófasz lesz itt, nem változás. Ki akar kapcsolódni, eltölteni egy napot úgy ember…..
Lárifári a böszme 2013.10.26 13:03:09
Tudjuk, ki voltál. Tudjuk, ki vagy. Tudjuk, hogy ki nem leszel. Ne beszélj méltóságról...
  Madarat tolláról, embert barátjáról. Csupa olyan szót és kifejezést leszek kénytelen használni, melyek gyakorlatilag értelem és tartalom nélkülivé süllyedtek az utóbbi időben. Csak felsorolásszerűen és a teljesség igénye nélkül: „nem illik”, „nem…..
Lárifári a böszme 2012.03.16 14:25:46
@Várúr:
Minden politikai rendszer megvezet több-kevesebb embert, minden diktátornak adódnak tapsolói, akik lelkesednek belső vagy külső kényszerek hatására.

Voltak, akik tapsoltak ugye Hitlernek, tapsoltak Sztálinnak, Rákosinak, Kádárnak, aztán Antallnak, a Hornnak, a Gyurcsányinak, aztán most Orbánnak.

Minden szónokló azt állítja, hogy az általa vezetett rendszer a jó, tisztességes, becsületes, DEMOKRATIKUS!!!, emberbarát, stb., stb. Azt állítja, hogy ő és a csapata csakis a KÖZ-ért cselekszik és áldozza magát..... Azt reméli, hogy az Ő rendszere fog örökké élni!

Hitler, Sztálin, Rákosi, Kádár, Jaruzelski, Antall, Horn, a Gyurcsányi és most Orbán is azt teszi. Hogy csak néhány remek példányt említsünk....

Aztán múlik az idő, kiderül, hogy a király meztelen. Ki így, ki úgy hazudott, lopott, csalt, gyilkolászott, vette el egy ország vagy földrész életlehetőségeit. Kiderül, hogy egy rendszer se él örökké, mind megbuknak. Kiderül az is, kinek több, kinek kevesebb vaj volt a füle mögött.

Tessék tehát tapsolni!! És éljen a megnemszavazott ügynöktörvény.
Lárifári a böszme 2012.03.16 14:42:47
@Kopi3.14:
A KÖZ már rég sehol sincsen, maradtak és virágoznak a kollégiumi szobatársak a sleppjükkel és a felkapaszkodott oligarchák.
Tisztelt MT! Egy rövid történetet írok le, melyhez a segítségüket kérem.2011. május 16.-ig egy 3betűs "magyar" töltőállomáson dolgoztam Fejér megye egy kis városában shop-eladóként, ill. kútkezelőként. Április 19.-én délután 3 óra körül úgymond "aktív…..
Lárifári a böszme 2011.06.18 21:56:55
@Virgo1975: nálunk az irodaépületben most tiltották el végre a sok dohányost a kapuban bagzástól. Némi harc után. Persze mind igen jó és intelligens munkaerő ... természetesen. Van, aki óránként lejár 10-15 percre. És nem értik, a nemdohányost mért zavarja a füstfelhőn való áttörés. Maguktól képtelenek voltak 5 méterrel odébb menni...
A megvan a rendőrségi engedély a rendes tavaszi CM útvonalára. Az április 30-i kerékpáros demonstráció, amely az I. Utolsó Critical Mass nevet kapta, most Budáról indul.A gyülekező délután 16 órakor a Vérmezőn lesz, a vége pedig szokás szerint a Városligetben.A köztes…..
Véget ért az MTV első választási bemutatkozója, a Magyarország választ 2010 interjúsorozata az országos listát állító partok vezetőivel. Azt leszámítva, hogy a köztévé választási igazgatójává kinevezett Dobos Menyhért nagy igyekezetében kétszer akarta szerepeltetni a…..
Lárifári a böszme 2010.04.02 21:25:50
@melchi zadok: Én isz, én isz, szólt a kisz pénisz!!!!
Kedves Despota! Tavaly a nyári szünetben egy cukrászdában dolgoztam majdnem egy hónapon keresztül. Eredetileg két hónapról volt szó, de olyan dolgok történtek, amik miatt hamarabb eljöttem, Sajnos nem voltam bejelentve, egy ismerősöm ajánlotta a helyet, neki is úgy mesélték,…..
Egyik olvasónk szerint botrányos, ahogy a Magyar Posta megkárosítja ügyfeleit. A posta maga is pénzügyi szolgáltató ennek ellenére külön díjat számít fel a bankkártyás fizetések esetén.„A postán nem lehet ingyen a bankkártyával fizetni, ez annyit jelent, hogy amennyiben…..
Lárifári a böszme 2009.10.05 16:24:41
@boogieee: adj fel 5-10 csekket, pecsetelos helyen, es "high -tech" postan. Meg fogsz lepodni, hogy melyik a gyorsabb. Persze nyilvan a leolvasos szamitogepes modszer is lehetne gyors, de ma meg a pecsetelosnel szabadulsz hamarabb...
Lárifári a böszme 2009.10.05 16:51:27
@kispista2: Akkor en rossz postakra jarok mert ennek az ellenkezojet tapasztalom. Es mindig megeszi valaki akit sikerul behuzniuk. Az ember megse jarhat felvilagosito roplappal a postara, amiben mint ugyfel tajekoztatja a gyanutlan ugyfeltarsakat a temarol. Bezzeg a kurva biztositasaikat meg bankjukat mindig tudjak hangos eloszoban ajanlgatni a postas kisasszonyok...
Lárifári a böszme 2009.10.05 17:27:15