Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rocsok

5 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szomorú a tény, hogy egy ilyen vidám, kellemes szeptembert ilyen vérlázító kussban kell megélnie a jó kis zenekari blognak, de nincs mit tenni. ami igaz, az igaz. szeretném megállítani a homokórát és visszatömködni a komisz homokszemcséket annak felső részébe, hogy…..
CICISTRIGULA! 2011.07.12 12:09:56
hatalmas tömeg előtt játszunk egy kör alakú színpadon. fel vagyunk készülve mindenre. a beállás pillanatában még amolyan össze-vissza katyvasz rendeződik át kisvártatva egy harmonikus egésszé, megtörve az addig oly' meghatározó kakofóniát. kellemes trombitaszólam harsan fel,…..
Íme az első csodával határos, féligigazi, félhivatalos, ám nagyon őszinte és kedves zenekari vizuális gyönyör tőlünk, nektek. Fogyasszátok felelősséggel! ..
Aki a korábban kimaradt az antonkoncertes nyereményekből annak most itt az új lehetőség, hogy valami elképesztő hülyeséget nyerjen! Válaszolj helyesen a kérdésre és a holnapi koncerten átvehetsz egy olyan ajándékot ami hasonlóan idióta mint a múltkor kiosztott csipkatonák vhs…..
CICISTRIGULA! Csehül állunk! 2011.06.18 21:54:00
Hogy kerül a zenekar közép-Európa egyik legnagyobb fesztiváljára? Hát röviden némi rámenősséggel és egy jó adag szerencsével. Történt ugyanis, hogy néhány héttel ezelőtt valahogy a látókörömbe került egy cseh fesztivál magyar nyelvű facebook oldala, aminek elsőre nem…..
..mert amikor az ember vizsgatételeket tanul, bármire hajlandó, hogy végül mégse kelljen.    madárzaj.szellemi leépülésem további zabigyerekei a katt…..
rocsok 2011.06.18 10:27:52
CICISTRIGULA! Lájkolj minket! 2011.06.13 14:22:00
Jelenleg 199-en kedvelik a zenekar Facebook oldalát, legyél te a 200. szerencsés! Igazold egy screenshottal és tedd ki az oldalunkra, hogy a következő koncerten elképesztő nyereményt vehess át!http://www.facebook.com/antonzenekar..
Korábban már írtam, milyen nagy élmény volt nekem az első magyar mesemondó fesztivál, amin új ismerősöket, barátokat szereztem. Az egyik ezek közül Wayqui volt, a perui vándor mesemondó.Így amikor a fesztivál után megtudtam, hogy Budapesten marad még néhány napra, rögtön…..
CICISTRIGULA! reggel 2 óra 2011.03.02 14:17:00
mindnyájunk legnagyobb szerencsétlenségére megtaláltam a gépemen az első - ELSŐ - (azaz 1.) passpartou koncert felvételét.kevésbé elvakult olvasók kedvéért: "A Passpartou zenekar a szépreményű Legyen így! zenekar elődjeként vált ismertté. Tagjai - jórészt - napjainkban…..
CICISTRIGULA! Vasárnapi Antonova 2011.02.20 13:24:00
Eljött a vasárnap, így eljött a vasárnapi Antonova ideje is. Reményeim szerint ő jobban létezik, mint a korábbi Antonovánk. E heti nyertesünkben, valljuk meg van egy kis Pittné Jolika, de oroszos bája talán kevesebb plasztikai sebészet árán jutott el idáig.Képek és bio a katt…..
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..
A Kolin idén is a Legjobb Magyar Előadó kategória jelöltjei között van. Ráadásul az új lemezük anyagával is elkészültek. Most Linczényi Márk énekes-billentyűs kommentálja négy részben a stúdiózást itt a Lángoló Gitárokon: Ezzel már ne is szenvedjünk, ezzel a Topi macis…..
Subba Facepalm: MSZP.Tetszik. 2010.09.13 08:30:00
Ez a Szanyi tényleg nagy mágus, csak azt felejtette el, hogy a szavazóbázisukat nagy részét kitevő nyugdíjasok nem facebookoznak. (Az MSZP székház péntek reggel, köszi a képet Jamonserranonak!) ..
     Már hosszabb ideje gondolkozom olyasmin, hogy a blog tematikusságának erősítése érdekében indítok egy sorozatot olyan elfelejtett politikusokról, akiket a világ szörnyűségességére vonatkozó egészséges feledés okán, méltatlanul és igaztalanul negligáltunk.…..
Mighty Mike - Imagine a jump [mp3] Van Halen - Jump John Lennon - Imagine elképzelni, vigyázz, ugrás!..
A rocker éppen New Orleans utcáin sétálgatott egy haverjával, amikor meghallotta, hogy egy kórus mintha a Fly Away című nótáját nyomná az utca végén, hát megszaporázta lépteit, s lőn: egy texasi templomi kórus valóban ott szórakoztatta a jónépet egy téren. Kravitz egy ideig…..
rocsok 2010.06.30 16:54:46
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
Hogy az NBSZ olvasói nehogy kimaradjanak a választások óta egy rakás helyről megkapott aktuális viccből, jöjjön az amúgy borzasztó rossz szóviccre termett nevű Vona Gábor: Mi lesz Vona Gáboron, ha a parlament felé haladva lefröcsköli sárral egy elhaladó autó?…..
Most már eltelt két egész hónap a 2010-es évből, így bőven volt idejük a világ sörfogyasztóinak kiválasztani a 2009-es év legjobb söreit.  Hozzá kell tennünk mindjárt az elején, hogy természetesen nem ez az egy lista létezik 2009 legjobb söreiről, de mi az egyik…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Réteges válogatás télire!ÉnBabykeKommentPucsítsFotosop művészBA ZRT - Rohamosan csökkenő ismerős számmalBKVValahol Európa szélénUram for prezident!Csá Anya!Mi kell a nőknek?PATRÍÍÍÍÍCIIIIIIAAAAAAA..