Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mazlee

0 bejegyzést írt és 664 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamikor 2017 első felében készítettem egy autós üldözések best-of listát, amelyben igyekeztem a kedvenc jelenteimet, amelyek nem szerepelnek a legtöbb listán, és a mai nethuszárok túl fiatalok ahhoz hogy teljes pompájukban átéljék a nagyképernyőn. Az első listánál lefektettem egy fontos szabályt,…..
Mazlee 2018.08.31 06:54:16
Tombol a nyár. A hőmérő higanyszála az egekben, aki csak teheti valamilyen vízpartra menekül. Nincs is ezzel semmi baj, de ha gyerkőccel indulsz neki, nem árt néhány dologra odafigyelned, hogy valóban problémamentes legyen a pihenés...
Mazlee 2018.08.12 09:08:32
@maxval balcán bircaman: akkor azzal sincs gond hogy ha valaki beköltözik az árnyékba kidobom onnan a cuccát és a helyére költözöm mert az árnyék nekem is jár igaz? és a zavaró gyereket leordíthatom mert az is jár. jár...
a teljes csend meg az embereken átrohangáló kölök két külön kategória. Ráadásul általában van játszótér a srtandokon. Ott lehet zavarni egymást.
Pár hete írtunk róla, hogy a Xiaomi Mi Mix mintájára készülő Doogee készülék is egy pofás darab lesz, az oldalsó keret nélküli, illetve szinte nem is látható kijelzővel kávával ellátott készülékek között. A Banggood-mál már elő is rendelhető a készülék nettó 169.99$-ért, amíg tart a készletük. Az…..
Mazlee 2017.06.06 13:46:03
@nezdmitrendelszblog: Az lesz a Doogee MIX MAX?
Hé, ébresztő! Kövessetek! Legyetek társaim ezen a nagyszerű kalandban. Spirituális utazásra invitállak most titeket, a mesés India kevésbé mesés részeire, ahol megannyi mókában, kacagásban, sírás rívásban, románcban lesz részetek. Mígnem elérjük a végső célunkat, a…..
Imádom, hogy az ilyen ultraolcsó TV boxokat is mindig olyan tévékkel reklámozzák, amilyet átlag ember még csak ismeretterjesztő filmben látott, és a pénztárcája akkor is remegve kucorgott a zsebében. A Nexbox új kütyüje egy már jól ismert hardvercsomagot vonultat fel új kiadásban, és elég olcsón,…..
A mai tesztalany több szempontból is különleges: először is nem kínai, hanem orosz, másrészt pedig a hátlapon nem más, mint egy E Ink technológiát használó érintőkijelző található, aminek köszönhetően a 133 dolláros (kb. 38.500 Ft) masina különlegesség a mobilvilágban...
Nemrég úgy alakult, hogy minden feltétel teljesült egy Európa-túrához. Úgyhogy megkérdeztem Robit, velem tartana-e, mely kérdésre ő igennel felelt, és eképpen most tapasztaltabb lettem. Tippjeim súlyozásaképpen egyetlen élménybeszámolót ideszúrok: a térképet, ami az utunkat jelöli...
Vannak gyerekkori kedvencek, amelyeket nem kellene újranézni, mert iszonyú csalódásban lesz részünk. Legmélyebb bánatomra a Fantasztikus labirintus ebbe a kategóriába tartozik, nagyítóval sem tudtam felfedezni benne azt a hangulatot, amiért egykoron rongyosra néztem. Lehet, hogy időközben felnőttem?…..
Azt mondják, hogy a napszemüveg öltöztet. És ez valóban így van, hiszen bár nagyon fontos a funkciója, főleg így tavasszal és nyáron, azért egyáltalán nem mindegy, milyet választ az ember. A jó napszemüveg ugyanis kultikus darabbá válhat, ahogyan az megtörtént számtalanszor a…..
Most kerül mozikba a Halálos Iramban hetedik része, mely a sors szomorú játéka miatt pont az autóbalesetben elhunyt Paul Walker utolsó főszerepe is egyben. Még mielőtt bevágódnánk a moziszékekbe, hogy Vin Diesel és barátai felbőgethessék a motorokat az orrunk előtt,…..
Belsőség Michelisz Norbi felnőtt 2015.03.24 16:35:44
Na nem, mintha eddig nem tette volna, de számomra külön öröm, hogy ezt a srácot (akit barátomnak nevezhetek talán) végre úgy tolja egy erős szponzor, ahogy eddig is kellett volna mindig. Hogy kinek mi a véleménye a MOL Group-ról, az most pont nem fontos, itt az a lényeg, hogy…..
Mazlee 2015.03.25 09:26:58
Biztos vagyok benne, hogy sokan elképzelték már, milyen lehet a pillanat, amikor kiderül, hogy hat találatunk van a hatoslottón. Az eheti nyeremény 140 M Ft, melyből kényelmesen megvásárolhatjuk az itt bemutatott a 125 M Ft-os luxus családi házat. Zala megyében, Nagyrécsén áll ez a…..
Mazlee 2015.02.23 12:10:41
Ez aztán egy igazán rugalmas, és meglehetősen olcsó ötlet! Bármilyen méretű, és változatos alakú könyvespolcot összedobhatunk, gyakorlatilag zéró kézügyességgel is :) Bármilyen fa, laminált, vagy üvegpolc megteszi, csak az ízlésünk szab határt. Az összetartó erő pedig…..
Mazlee 2015.02.19 09:39:38
Retrofília Nintendo Game Boy 2015.02.18 05:57:55
Ha valamit igazán szerettem, az a régi Game Boy készülékem volt. Mindenhova magammal vittem, bátran mondhatom, elválaszthatatlanok voltunk. Korábban már említettem, hogy igazi videojáték fanatikus vagyok, de a mai napig nem volt annyira imádott kütyüm, mint az én kis drágaságom.…..
Mazlee 2015.02.18 15:01:52
Kétszer is visszakérdeztem, mikor hívtak, hogy tesztelnem kéne a Honor-t. Nem mintha olyan bonyolult lenne, de lévén, hogy sose hallottam még róla, így először ösztönösen azt hittem, valamit félrehallok. Honor? Mindkét telefon masszív dobozban pihen, amihez kis tájékoztató és…..
Mazlee 2015.02.17 13:12:34
@praclee: kijelző méretet én nem láttam.
Mazlee 2015.02.17 15:40:32
@praclee: a kijelző méretének még vastagsága is van? :)

oksi. tehát 5inches :)
Retrofília Commodore 64 2015.02.10 12:41:11
Merem állítani, nincs olyan ember széles e világon, akinek a Commodore 64 név nem mondana semmit. 1982-ben Jack Tramiel úr létrehozta a legendás Commodore Business Machines elektronikai céget és piacra dobták minden idők legjobb személyi számítógépét. Csúcs szuper hang és grafika…..
Ki ne imádná a sorozatokat? Fáradtan meló után sokkal jobban csúszik az étel, ha épp kedvenc sorozatainkat nézzük közben. Általában megbízhatunk bennük, minden héten türelmesen várnak minket a tévében, és amikor a sokadik évad után szomorú búcsút veszünk tőlük, akkor is…..
Mazlee 2015.02.06 13:31:07
Az elmúlt években sokakat elgondolkoztatott a fővárosban élő újságírók és civilek közül, hogy miért ilyen összehasonlíthatatlanul koszos Budapest más európai fővárosokhoz képest. Aki sétált már fővárosunk bármelyik részén, általában olyan utcaképekbe fut, mintha…..
Mazlee 2015.01.20 13:18:11
@Pax Deorum:

abszolút jól szedted össze az okokat. Én is pontosan ezeket a dolgokat látom problémának. No meg a szimpla igénytelenséget. Akár egy korlát, kerítés, villanyoszlop lefestésével renoválásával rengeteget lehetne dobni a környéken.
Mazlee 2015.01.20 13:27:50
@Szelid sunmalac: és a szemét csak úgy odaterem az utcára? :D vagy arra járt egy londoni vagy budapesti? :)
Az idei év talán még durvább lesz minden eddiginél. Beizzítják a nagy stúdiók végre a kurrensgen címeiket, az indie alkotók sorra villantanak. Első körben lássuk mely open world játékokra lesz érdemes odafigyelni ebben az évben! Grand Theft Auto 5 Fejlesztő: Rockstar…..
Ido Yehimovitz, izraeli illusztrátor igazán remek jármű karikatúrái következnek, mely a filmek és a videojátékok világából merít. Ami azt illeti kifogott rajtam... Nem tudom mindről megmondani, hogy mely ikonikus jármű rajza... Van aki tudja mindet? :) Piros háttérrel a filmes,…..
Robert Zemeckisék felvázoltak egy jövőt az 1989-es esztendőben. A Dokinak hála pedig bepillantást is nyerhettünk abba a jövőbe, ami immáron jelenné változott. A Vissza a jövőbe 2. része több kivételes eszközt is tartalmazott, ezeket pedig most mi össze is szedtük, hiszen nem…..
Még jó 20 óráig ingyen megszerezhető a Monument Valley, az optikai illúziók költői atmoszférájú logikai játéka. Kötelező darab, nem véletlen, hogy pl. az új Nokia tablet is ezt a játékot használta a promóképeken, de a Nexus 6 reklámjaikban is…..
Mazlee 2014.12.05 12:48:20
Mazlee 2014.12.05 14:38:57
@Yarner: a koppintás szó nincs meg ezek szerint. semmi baj. a lényege mindkét játéknak a látható térelemekkel való játék. Ezek szerin a Fezzel te nem játszottál.

köszönjük a hozzá nem értést.
Mazlee 2014.12.05 17:43:23
@Yarner: Mivel továbbra is úgy állítasz valamit egy játékról hogy bevallottan nem játszottál vele és nem ismered így a további okfejtés teljesen értelmetlen. Nem akarok ebből flame-et. Én játszottam mindkettővel így szerintem joggal jelethetek ki valamit ezzel kapcsolatban.

Ajánlom inkább hogy játssz vele és belátod majd a hasonlóságot.
Az AVG vírusvadászai még november elején adtak ki egy tanulmányt, amiben igyekeztek fényt deríteni arra, mivel töltik az appjaink üres óráikat, amikor éppen nem a rendszer erőforrásait kellene zabálniuk. A végeredmény egy lista lett, ami megmutatja, mik a legaljasabb telefonrontó,…..
Mazlee 2014.12.05 09:28:25
Mazlee 2014.12.05 12:38:18
@ExÜgynök: mert a főmenü gomb megnyomása nem egyenlő az app-ból való kilépéssel
Alig jött ki a jövőre érkező Star Wars 7. epizódjának előzetese, máris beindult a mémgyár, ami futószalagon nyomja ki magából az egyre elborultabb agymenéseket.    ..
Mazlee 2014.12.03 09:51:53
@Dr.Jones: minek? ott a második meg az utolsó.