Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hematoma

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyáltalán nem új app a ZDbox, de egyrészt itt a blogon még nem írtunk róla, és talán akad még, aki nem ismeri, másrészt a közelmúltban néhány új funkcióval is bővült, szóval azt sem mondhatnánk, hogy a fejlesztők csendben ülnek a babérjaikon. A ZDbox egy általános…..
Vastagbőr Gazdasági előzetes 2011.09.02 15:31:00
Tűkön ülve várom a szerdát, hogy kiderüljön, mit főztek ki a kormányzati boszorkánykonyhában Matolcsyék, miből tervezik betömni a vártnál kisebb gazdasági növekedés miatt a 2011-es költségvetésben jelentkezett 100 milliárdos lyukat. Szerencsére a miniszterelnök úr mint egy…..
A Mikulás manóinak igyekezete nudli lehet ahhoz a sürgés-forgáshoz képest, amit ma reggel 8-ig produkálhattak az ország polgármesteri hivatalaiban. 30-án este jelent meg ugyanis a hír a kormany.hu-n, hogy Kövér László aláírásával ellátott "személyre szóló" Alaptörvénye…..
w Mese Nagy Böhöm királyról 2011.07.02 07:15:00
A rövidlátó baloldaliak és liberálisok bizonyára farkast kiáltanak a Népszava elleni határozott fellépés láttán. És velük béget majd a panelprolik csürhéje. Az igényesen gondolkodó, felelős polgárok azonban átlátják a magasabb rendű összefüggéseket, vagy ha eddig nem,…..
Vastagbőr Ki lesz az első? 2011.07.01 11:41:00
Csak a zavarosban lehet igazán jól halászni, az új Médiatörvény pedig tökéletesen alkalmas erre. Itt van mindjárt maga a regisztráció: "A törvény hatályba lépéskor már működő, de sem a Hivatal, sem a KÖH nyilvántartásában korábban nem szereplő internetes…..
Míg 1989 június 16-án egy kócos-borostás fiatalember rövid, de velős beszédével felrázott egy országot, addig ma, 22 évvel később ennek fiatalembernek a kormánya a legsunyibb, legpitiánerebb módszerekkel akadályozza meg, hogy honfitársaink egy csoportja, élve alkotmányos…..
A napokban mindenki megkapta a januári bérét, amire már az Orbán-kormány új adórendszere vonatkozik. A havi bruttó 300ezer alatti keresetűek kevesebb nettót kapnak, mint eddig. Viszont minden drágább lett. Jópár forint megy rá pluszban az élelmiszerekre, 6% a villanyra, a többi…..
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
A TvSquad volt oly bűbáj, hogy összeszedje az amerikai tévévetélkedők legnagyobb égéseit, mi meg annyira megszerettük az összeállítást, hogy le is hozzuk legott, röhögjünk mások kínjain közösen! 1. Az első kérdés a legnehezebb Csóró játékos annyira magabiztosan vágja rá…..
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..
Megmondom őszintén, nem igazán vágom, hogy ki volt az az okos, aki kitalálta, hogy a 20 ezer forint értékhatár alatti lopások ügyét a jegyzők elintézik. Mit gondoltak, hogyan oldják meg a jegyzők? Ha a kedves delikvens egy hét alatt 3 különböző városban, 3 különböző boltban…..
Valamennyire talán túl vagyunk a „fülkeforradalmas” időkön, végre jöhetnek a konkrétumok (azért mindenkinek - aki nem hallotta - ajánlom még a NER-ről szóló mai vitát, nagyon tanulságos volt). A Fidesz többek között benyújtotta az állampolgársági törvény, a…..
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
w 1981 2009.08.06 07:00:00
1981-ben kezdtem meg óvodai tanulmányaimat Budapesten. Akkor még a szuperbabaképzők nem léteztek, sőt az óvodai tanterv is elég laza volt. Hetente egyszer-kétszer voltak kötött foglalkozások, de az etetésünkön és délutáni altatásunkon felül az óvoda főleg úgy működött,…..
w A szomszéd tehene 2009.08.04 04:30:00
Ma szinte minden kormányképes tömegpárt egyik legfőbb mumusa a társadalmi egyenlőtlenség, Magyarországon és azon kívül is. Holott már a probléma megjelölése is az ember aljasabbik énjét szólítja meg. A jövedelemkülönbségek elleni harcnak megvan a története legalább a…..
Hagyó Miklós pontonhidas ötletén ugye mindenki remekül szórakozott? (Poszt itt és itt.) Nos, most fagy le a mosoly az arcunkról: ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy tényleg megcsinálják. Máskor hónapokig meg sem moccan az állami gépezet, de most az "isteni szikra" után 2…..
Vastagbőr Mentőcsónak otthonra?! 2009.06.16 10:01:00
Sok mindent el lehet, meg el is szoktak lopni, de még tudnak meglepetéseket okozni a szemét kis tolvajok. Hétfőre virradó éjjel ismeretlenek ellopták a keszthelyi Libás-strand speciális mentő katamaránját. A Balatoni Fejlesztési Tanács tavaly adta át a katamaránok első…..
Ez talán az év legkülönösebb története. Persze csak idáig. Messze még az évvége. Ja, és persze megint a jó öreg Pécs ... A pécsi buszpark 170 buszból áll. A buszok a  a Pécsi Közlekedési Zrt. tulajdonát képezték, melyet tavaly privatizáltak részlegesen. A vevő, a…..