Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krumpliorr (törölt)

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyár előhozza az egészen extrém Naiv Ügyfeleket. Ismerkedjenek meg Negyvenesefeggyessel, aki összesen 340 kilométert utazott egy villányi bortúráért, miközben annyira rühelli a bort, hogy a pincéhez érkezve egy pillantást sem vetett a célpontra, viszont minden áron Forma 1-es…..
Krumpliorr (törölt) 2009.07.13 12:51:16
@_tx_:
én melletted állok cincér ügyben, nem az ő dolga hogy mit és miért csinál az ember, akármekkora tahó is az illető.
Azongyák válság van akkor becsüljük meg az embert, mert ha jól érzi magát lehet legközelebb bort is iszik.

A prosztoló ettől még tahó marad, a Balatonsoundon nem akarok mezzót nézni, mert nem odavaló.És amúgy is Villányban nem iszunk sört, akkor sem ha azt szeretjük.mint ahogy Baján sem kezdünk el halászlevet paszíozni mert prosztóság.
Krumpliorr (törölt) 2009.07.13 13:10:24
@staropramen:

A paszirozáson faszább összeveszni,mert az már tényleg hit dolgna.
És én abban hiszek hogy nem való tészta a halászlébe:)
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
Azt sejteni lehetett, hogy Emesének a Budapest Bank előbb-utóbb valóban megköszöni, hiszen a karakter olyannyira rátelepedett már a bank reklámjaira, hogy szinte nem is hagyott másnak helyet. Emeséhez kapcsolható poénokat szerintem bárki tud mondani, de azt, hogy az adott reklám…..
Aki ismeri a Tarda blogot, annak nem kell bemutatni nathanp-t , aki viszont még nem futott bele, az gyorsan ugorjon át oda, és olvasson bele a tardai hétköznapokat bemutató bejegyzésekbe, amelyek minden alkalommal tele vannak gyöngyszemekkel. Már régóta nyaggatom nathanp-t, hogy folytassa…..
Krumpliorr (törölt) 2009.07.08 16:27:44
@alternaiv:

megteszem, nem tudom a 70es évek közepén volt e , de ha volt is nem hiszem , hogy 1 hónappal a terhesség előtt kellett volna elkezdeni:)
Az ilyen tipusú vitaminokkal szemben eleve elutasító
vagyok,ezek tényleg nem voltak 100 éve, normális táplálkozással szerintem semmi szükség rájuk, ráadásul elhitetik az emberekkel, hgy mindegy mit eszek, mind1 mit csinálok, mind1, hogy nem mozgok a lényeg, hogy szedjek rá valamit, kövérésg ellen fogyitabit, rossz étkezésre multivitamint stb.
A várandósság ráadásul nem betegség,nem kell rászedni semmit.(max ellene)
Persze ez az én véleményem, tőlem lehet elevit, csak ne azt mondják, hogy ettől leszel szupergondoskodó anya már terhesen,és ha nem eszed idegcsőelzáródás nő a gyerekedre a bibircsók mellé ,hanem azt, hogy van benne folsav, és ha nem akarsz májat enni akkor legalabb ezt egyed bakker.

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:
A potenciazavart kihagytad, meg a dohányzásról való leszokást:)
Ez a kettő még tuti pénz:)
Krumpliorr (törölt) 2009.07.08 20:13:00
@Mr.AT: hogy honnan a fenéből kerülnek elő a VÉRANYÁK ha bárhol elhangzik valami szerintük degradáló a terhességgel, anyasággal, gyerekkel kapcsolatos téma.
Igen furcsa Sanyci levele, ilyenről még eddig soha nem hallottam. Az még oké, hogy a rendőrök fényképezgetnek, biztos megvan az okuk rá, bár nem hiszem, hogy ők szoktak matricát ellenőrizgetni, maximum besegítenek, ha teljes, pihenőbe terelős ellenőrzés van. Sebességet meg inkább…..
Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál…..
Bár én 12 óra múlva elutazom 10 napra, kérdeztek tőlem egy olyant, amire nem tudom a választ, ezért az elsősorban budapesti olvasók segítségét szeretném kérni!   Segítsünk Karnamantrának: Hol lehet Budapest Belvárosában igazi parasztkolbászt kapni?   A jogos…..
Krumpliorr (törölt) 2009.07.08 09:56:28
@Elnok ur:
igy van, garantáltan házi:), és a szalonnák is.
A sok politika után végre valami üditően más téma: a Lidl csodálatos zebrája után újabb közlekedési remekmű született, ezúttal a Hajdú-Bihar megyei Püspökladányban, a Kiss Ferenc utcai kereszteződésben. Hogy-hogy nem, a vadiúj közlekedési csomópont egyik sávjában benne…..
Zoltán zenéket szerez, egyszer már szerepelt is nálunk, most viszont klasszikus naív ügyfélként írt. Az E.ON minden előzetes bejelentés nélkül vágta le a nyaralójukat az áramellátásról, egy mozdulattal elintézve a családi nyaralást. A kalandhoz nem kapcsolódó, ám a…..
Nappal a játszótéren nagy pofának levés, naplemente és ágybamenés után aggódni kezdés! Tesóval, tesókkal egy szobában alvás, de ha ők korábban elalvás, menthetetlen parázás kezdődés!Árnyjátékok! Utcáról beszűrődő fény falon formákat rajzolás, ebben azonnal…..
Krumpliorr (törölt) 2009.07.07 15:47:47
@Krunpli: ja, nem is jutok pár sornál tovább.
öreg vagyok és ez egy nagyon hosszú irás.
Edouard François, francia építész és tájépítész munkájának eredményeképp 2006-ban minden tekintetben megújult a párizsi Fouquet’s Barrière Hotel. A szakember feladata a teljes épület újragondolása volt, beleértve a homlokzatok átrajzolását is. Az építészblogok…..
Tegnap egyöntetűen jót derültünk, sőt, nem túlzás azt állítani, hogy bearanyozta a napunkat Hagyó Miklós, és a  remek pontonhidas ötlete. Nos, a hozzáértők kiszámolták, hogy mennyibe is kerülne nekünk. Az ára pedig ... wait for it ... 8 milliárd forint 1 évre... Mivel…..
Vastagbőr Adakozzon a Fidesz is! 2009.06.25 13:01:00
Egyre szánalmasabb ez a krízisalap körüli hercehurca, de az MSZP nem veszi, vagy nem akarja ezt észrevenni. Felcsuti Péter, a Bankszövetség elnöke, a Raiffeisen vezérigazgatója konkrétan azt mondta, hogy ez szép példája a populizmusnak, nagyon nehéz a helyén értékelni. "Azt,…..
B-oldal TOP20 öldöklés EVÖR 2009.06.25 11:30:00
KILL FRENZY - TOP20 body count, vagyis a vásznon meghalt/megölt emberek száma. A szó eredetileg azokat a katonákat jelenti, akik egy-egy ütközet után megszámolták a halottakat a harcmezőn. 1949-ben vezették be a személyi igazolójegyet, azaz a dögcédulát, amiből kettő volt: egy a…..
Krumpliorr (törölt) 2009.06.25 14:37:38
@valamit:

igen, szegény pici ártatlan evokok, de hősként haltak meg:)
Voltam a városban már pár edzőteremben, meglehetősen vegyes tapasztalattal. Amitől leginkább kinyílik a bicska a zsebemben, azok a puccos helyek (ilyen pl Palikék terme), ahova az arcok leginkább pofavizitre, smúzolásra és a részvénypiac szaunában való átbeszélésére járnak le.…..
Vastagbőr Mégis miért? 2009.06.15 11:15:00
                                         Muszáj egymást provokálni? Egyik oldal, másik oldal. Nincs senkinek sem jobb dolga ennél? Menjen mind a két fél a picsába ... Gondolom negyed…..
Pamutmacska régóta keresett egy olyan felsőt, amire végül a soroksári Auchan üzletsorán talált rá, 20 perccel a zárás előtt. Felpróbálni a záróra közelsége miatt már nem engedték neki, amin annyira kiakadt, hogy kérte a vásárlók könyvét. A következő történt velem ezen…..
Krumpliorr (törölt) 2009.06.15 13:08:09
@pamutmacska: Gondolom a felső árát
azért zárás környékén is gond nélkül elfogadták ugye?:)

Mostanában azt figyeltem meg, hogy mindenki utálja amit csinál, a boltos utál boltos lenni, a benzinutas utálja a benzin szagát, de amikor pénz áll a házhoz, az tök természetes.