Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.::GAS::.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghal bennünk valami, mikor előszőr kirúgnak egy munkahelyről? Nem tudom, veled már megtörtént-e, de nekem az első felmondásom lélekölő volt. Egy nyugodt napon behívott a tulaj és közölte ennyi volt… Érdekes, hogy ez két hét után történt. Két hetet voltam a munkahelyen…..
.::GAS::. 2018.02.21 08:23:43
@albibacsi:

Nézzétek gyerekek, ez egy csődtömeg...
A csődtömegeknek nincs jobb dolguk, hogy a szar életük/életvitelük megváltoztatása helyett, másokba állnak bele minden féle faszságért !

Kimaradt egy szóköz basszus ! Te jó ég... Egy tartalmilag és formailag teljesen korrekt cikk, de 1 hiba és írásképtelen suttyó a szerző... értem...
Holokausztot a helyesírás rontóknak !

-.-" Ennyi ésszel szabadlábon...
Az ellenség nyomában Az amerikaiak által a háború első felében követett alapvető harcászati eljárás a "kutasd-és-pusztítsd" volt. Ez a taktika az ellenséges haderő felmorzsolásáról szólt és az Ia Drang-i ütközet után Westmoreland tábornok úgy vélte, reális esély van arra, hogy ezzel a módszerrel…..
.::GAS::. 2016.06.30 15:36:10
@Advanced Flight: Nem, ezt úgy mondták, hogy SZÖRCS END DISZTROJ...
Angolról Magyarra és Magyarról Angolra nem tudsz egy az egyben fordítani ugyanannyi szómennyiséggel az egyszer fix... ezért van ez...
.::GAS::. 2009.06.15 02:22:47
Üdv.Először is közölném hogy lehet hogy felfog idegesíteni az amit írok de mivel engem ez a kis Gameplay felidegesített már csakazért is hozzászólok.
Ez az egész egy nagy Játék fikázás egyéni problémákkal, olyan ostobaságokba kötsz bele amik lényegtelenek, te való életben honnan a rákból tudnád hogy mennyi lőszer van a stukiban amit pont kikaptál egy SWAT kommandós kezéből, eleve miaz hogy kifogyotak a készítők az ötletből... hehe.. nem is tom dúrván 2 évig dolgoztak rajta, szerintem jól áttudták gondolni de mind1, játék élmény feléig jó, hát örülök hogy megfelezted a játékot (igaz nemtom hogy honnan de mind1), de hogy második felétől egy FPS játék és nagyon rossz FPS XD, eleve maga az egész játék FPS, én nemvagyok Mirror's Edge FAN de ezt a játékot nagyképűen lehordtad, nemcsak hogy nemtudsz normálisan fogalmazni (ami rohadtúl irritált hogy 2 mondatot nemtudtál épen összehozni) ha már legalább leszidsz egy játékot baromságokkal mert nem a te szájad ízére lett szabva meg hogy még 12éves fejjel alig érted magát a dolgot akkor legalább valami épkézláb kommentet fűznél mögé, megvallom énse nagyon vágtam hogy mi a francért pattognak agyon tetovált artisták a tetőkön leveleket átadva vagy mi de mind1 mert a játék élvezhető, mert élvezetes, szép a Grafika ami NEM ismétlem NEM megrajzoltnak hanem kidolgozottnak szokták mondani, irányítás is elég tűrhető, de amit te csináltál egy szánalmas lehordás, még csak kisem fejtetted hogy konkrétan mi a baj, csak ien felületes kisgyerekes siralmakat előhozol amik nemtettszenek mert "Jajj hüJe kommandós lelőt, ez szemétség ez szar játék,, hát basszus akkor nejátsz iennel, és mellesleg semmi féleképpen nemondj olyan marhaságot hogy nemajánlod olyanoknak akik csak kiakarják próbálni mert eleve egy játék így kezdődik el hogy "Hűű kiakarom próbálni XY-t,,
Jah és végszónak: Én szerény véleményem szerint ezt a játékot jónak mondom mert élvezhető, igaz eléggé elrugaszkodik az világtól de akkor is jó, meg ezek a problémák hogy nemtudod hogy mennyi lőszer van a tárban ez elég lényegtelen mert nekem mindíg elég volt, én Pl olyan voltam aki állandóan felkapkodta fegyókat és lepucoltam az ellenséget ahol tudtam, hát igen én ien vok xD (Plázában sokkal nyugisabb ha nincsenek "zavaró tényezők,,).
Légszíves necsinálj ilyen ostobaságokat mert szerintem 2-3év múlva te is rájönnél mien marha voltál, és most csakazért se hordalak le a sárga földig mert figyelembe veszem a korodat meg hogy csak egy Pléjer vagy a sok millióból.
Üdv.: .::GAS::.