Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mahabharata

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Fidesz negyven százalékkal vezet az őt követő második helyen lévő párt előtt a legújabb EP választási közvéleménykutatás szerint. Ehhez hasonló különbség egyszerűen nem létezik Európában, de sehol a demokratikus világban. Az eredmény lesújtó.        Képzeljék el, hogy ez a negyven százalék…..
Ha a szocialisták a progresszív adórendszerrel kapcsolatos gondolataikat próbálnák meg plakátkampány keretében megismertetni az emberekkel, Puzsér László Róbert azon borulna ki. Mert Puzsér most a Magyar Nemzetben borult ki arra, hogy a szocik gazdagok fizessenek című plakátkampánya túl populistára…..
A hatalom megint a legvédtelenebbeket szemelte ki magának: a fákat. Azokat a fákat, akik képtelenek megvédeni önmagukat. Jól jellemzi mindez a hatalom gőgjét, hisz mindig az ártatlanokat pécézi ki magának. Azonban ezúttal elszámították magukat! A fáknak is vannak jogaik. Mivel a fák is olyanok mint…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot.   Tisztelt Munkahelyi Terror!   Azért fordulok önökhöz, mert…..
Muszlim fejkendőbe öltözött diáklányok népesítették be a nagyvisnyói Boróka tábort augusztus közepén – számolt be meglepő élményéről egyik olvasónk. Mint leírta, a budapesti Radnóti Gimnázium nemzeti ünnepünk idejére 10 napos tematikus muszlim nyári tábort szervezett…..
mahabharata 2015.08.23 09:51:53
Kedves Praxis blog! A fiam történetét szeretném megosztani Veletek. Szerencsére mára már csak egy nagyon rossz emlék a betegsége, egészséges kis fickó, akinek a születésnapja lesz nemsokára. Nincs egészségügyi végzettségem, az emlékeimből és a zárójelentésekben lévő…..
Büntethetőség már 12 éves kortól, tankötelesség mindössze 15 éves korig, és persze a szavazati jog kiterjesztése: a fiatalok jogi helyzetét valamiért újra akarják szabni. (Fotó: Blikk) A Fidesz az elmúlt hetekben három olyan javaslattal is előállt, melyekből az olvasható ki,…..
mahabharata 2011.03.03 17:24:32
@==T==: Ha értelmi szintje miatt nem szavazhat, akkor ezen okból adható felmentés is a büntethetőség alól.

14 év alatt nem szabad bűntetni.
Nem elég, hogy az idióta sms/telefonos-szavazás miatt az X-Faktor adásai elviselhetetlenül hosszúra és unalmas nyúltak, az egyetlen igazi tehetségétől megfosztott műsor utolsó két kiadásától csak annak nem lesz tele a töke, aki ún. fanatikus rajongó.Szombaton még csak egy…..
mahabharata 2010.12.13 18:06:21
@bájgúnár: Pressernek baromi erős és jó hangja volt fiatal korában. Pl. Hallgasd a Ballada a fegyverkovács fiáról, a 10 ezer lépés dalokat.
Azért tényleg durva kontraszt.
Annyi tehetségkutató van már a tévében, hogy megzavarodik tőlük az ember, ki tudja megjegyezni, hogy melyik, hol látható? Meg eleve, minek megjegyezni ilyen apróságokat? Nem mindegy, hogy X-Faktor vagy Megasztár? Epic fail courtesy of D. Tóth András a Fél kettő című műsorban, ahol…..
mahabharata 2010.09.16 16:26:59
 ..
mahabharata 2010.07.17 17:18:53
Amikor már a földön fetrengett, és a fejét is csak egy Kiszel Tünde-álarccal védte, na akkor jöttek, hogy jól belerúgjanak egy nagyot. Úgy lendületből, kicsit topogva a körömcipőben, de aztán sarokkal nagyot suhintva. A Cosmopolitan szerkesztősége szép sorban, hamis Manolo…..
Ralph tényleg embertelenül nagy. Tavaly májusban elhunyt édesanyja, Amy a halálakor 19 kilót nyomott és 1,2 méter hosszú volt. Ralph őt már túlszárnyalta, de nem lehet tudni a pontos méreteit. Az biztos, hogy napi háromezer forintnyi kaját eszik, és elég ritkán emelik fel, annyira…..
A sport nem más, mint emlékezetes pillanatok tárháza, momentumoké, másodperceké, melyek örökké az ember emlékezetébe vésődnek. A modern technika következtében szinte már nincs olyan esemény, melyet ne követhetne élő egyenes adásban mindenki, aki erre vágyik. A média néha…..
w Akinek nem inge 2009.04.15 06:30:00
Habemus. Bajnai Gordon miniszterelnök. És máris milyen nagy rá a kabát. Mint száraz kóró, úgy zörög a szószéken. Semmi szenvedély, semmi spiritualitás. Nem így képzeljük a miniszterelnököt. A kormányzó legyen operahős, aki boltozatos mellkasát nekidülleszti az…..
Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik, mert több milliárd forint került az állami tulajdonú óriásvállalattól offshore cégekhez az előző menedzsment idején. Az új vezérigazgató, Mártha Imre szerint csontvázak dőltek ki a szekrényből, elődjét, Kocsis Istvánt félrevezethették.…..
Kerékagy Megvert a buszvezető 2009.03.20 10:14:00
Kis híján elütött, majd megvert péntek reggel a 225-ös busz vezetője. Az eset olyan döbbenetes és felháborító, hogy ezúttal tartózkodunk minden lírai és humoros részlettől, és a maga Truman Capote-i szikárságában ismertetjük az egy órája zajlott történetet.    …..
Közel tízmilliárd forint került tavaly az MVM-től egy Kapolyi-cég közbeiktatásával egy offshore hátterű vállalkozáshoz, melyet az FTC angol befektetőjének budapesti helytartója, Szász András képvisel Luxemburgban. Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik az ügyben, Szász András…..
mahabharata 2009.03.11 08:02:55
@banhegyig: Igen, igen, ritka jó. Bodokytól nem ez az első, szóval hajrá! Index is jófej, hogy ennyire kiteszi "szem elé":) !
De aza baj, hogy csak nekünk szúrja a szemünket az ügy. A CO2 kvótás ügyből sem lett semmi.
mahabharata 2009.03.11 08:29:25
@tonchyka: Lehet más a politika!
maybe
Minden valószínűség szerint számos banki ügyfél fog a közeljövőben úgy járni, mint a levélírónk. A Zugügyvéd csak azt nem érti, miért érdeke egyes bankoknak így kezelni az együttműködő kuncsaftjaikat.Tisztelt ZugügyvédKb. három éve 3,5 millió Ft SHF alapú…..
Kikerült a netre az első hivatalos promó a Lost januárban kezdődő új évadáról. Csak azok klikkoljanak, akik a negyedikkel már végeztek, de ők AZONNAL. Hubazmeg, teszem hozzá. A tippért köszönet gabeszka24-nek! ..
mahabharata 2008.10.23 11:11:14
Kétségbeesettnek tűnő tekintet, mindig markolásra kész mancsok és óvatos kíváncsiság jellemzi ezt a megszeppent makimajmot. Takkobell szerint, aki ezt megnézi, többé már nem is találja annyira cukinak a kiscicás videókat. ..
Az életben mindig vannak egyszerű dolgok. Ilyen a vajas kenyér, a százas szög, vagy a bot. Az egyszerű dolgokra jellemző, hogy szinte mindenkinek ugyanazt jelentik, függetlenül a tértől és az időtől. Ezzel szemben vannak olyan elvont fogalmak, melyek egyénenként változó…..