Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kopa.

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helyszín: Dreher Sörgyárak Időpont: 2017. szeptember 2. Közeledik a DreherFeszt, hazánk egyetlen sörgyárfesztiválja ismét várja a közönséget. A legkülönfélébb, csak itt megkóstolható sörspecialitásokra lehet számítani, miközben a nagyszínpadon a Cloud 9+, a Punnany Massif és az Intim Torna Illegál…..
Helyszín: Szolnok, Kossuth Lajos út 9.Időpont: 2016. február 25-től 2016. február végén Magyarországon egyedülálló, interaktív sörmúzeum nyílik Szolnok szívében. A kiállítás bemutatja a sörfőzés technikáinak hatezer éves történetét, valamint azt, hogy milyen szokások, szabályok és mítoszok…..
A mai nap beugratós kérdése: vajon a HD-s beltéri egységet kell leadni a Telekomnál, ha a HD-t mondja le az ember? A választ gondolom midneki sejti, de megpróbáljuk megtudni a jelenség okát is. Sziasztok! Korábban már írtam nektek egy posztot a Telekomról, melyben arról írtam,…..
Az lehet, hogy kényelmesebb meg gyorsabb, viszont jó drága mulatság ez így. Állítólag egy ilyen appnak a háttérben nullát kéne fogyasztania, vagy mivel a szolgaltató saját cucca, nem beleszámolódnia a számlába. Rákérdezünk a Telekomnál. Sziasztok, furcsa volt, hogy…..
HamPLÓ Újabb Doctor Who előzetes 2011.03.31 20:36:00
Mivel a váras bejegyzés takaréklángon hozott csak visszajelzéseket, most megint kultúrsokkot fogok okozni azoknak a tömegeknek, akik nem értik, miért doktorhúzok állandóan, amikor Berlinről is írhatnék ;) Tényleg írhatnék arról is, de fáradt vagyok, és perpillanat jobban…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de előfordul, hogy egy-egy számot annyit játszanak a rádióban, hogy egyszerűen nem tudod kikerülni, akármennyire is próbálod. Kikapcsolhatod a rádiót a kocsiban, berakhatsz otthon egy CD-t, de ha lemész az éjjelnappaliba, a pénztáros ezt hallgatja, ha…..
Egy éve, amikor az Apple bejelentette, hogy nem vesz részt több Macworld Expón,  eszembe jutott, milyen lesz akkor a show, mennyire lesz életképes, mennyien fogunk figyelni rá. A választ az utolsó kérdésre akkor kaptam meg, amikor tegnap a hírek böngészése során belebotlottam,…..
kopa. 2010.02.12 21:29:36
@uukk: Nőtt, de pontosabban 0,067%-ra! Azmeg, hogy az az egyes hogyan befolyásolja a továbbtanulásod, te tudhatod...
Mint korábban már említettük, Zalakarosra mentünk egy négy napos stresszkezelésre és feltöltődésre. Az Appleblog ez idő alatt továbbra is üzemel, napi egy posztot mindenképpen ígérhetünk. Azonban még ennél is sokkal jobb hír, hogy a négy nap valamelyikén egy meglepetéssel…..
Pár óra múlva, éjfélkor a nemzet számottevő hányadának gyásza mellett befejezi sugárzását a Sláger és a Danubius, majd néhány másodperc múlva újra feltámadnak a frekvenciák, és megkezdi adását a két új rádió, a Neo FM és a Class FM. De vajon milyen számmal búcsúznak…..
Na kérem, egy újabb keynote következik, ezúttal főszerepben az Apple népszerű médialejátszói és az iTunes. Meg reméljük, hogy Steve Jobs, aki legalább egy hellót magára vállal. Csaba Londonból, a Chiswell Streetről, én pedig Budapestről, a nappalimból jelentkezem. Miközben…..
kopa. 2009.09.09 19:04:36
Bármennyire is szerettük volna azt hinni, hogy a konteóblog független a napi aktualitásoktól, az utcán járva, emberekkel beszélgetve rá kellett döbbennünk, hogy nem tudjuk kivonni magunkat a közvélemény nyomása alól. Megszakítjuk tehát a konteóblog nyári pihenését, s mai…..
kopa. 2009.08.11 14:47:06
Oké, ezt mindenki tudja, itt a T-Mobile hivatalos készletinformációja:Magyarországon is sikeres az új iPhone 3GS, a péntek reggeli startot követően néhány készülék kivételével hétfő délutánra a kezdeti készlet szinte teljesen elfogyott - adta hírül a készülék kizárólagos…..
Ezidőszerint az EU-ban alighanem csak Görögország kreténebb hazánknál, és ez alighanem igaz a nemzeti vasúttársaságokra is. Viszont a görögök elhitették a világgal, hogy ők Homérosz és Periklész népének leszármazottai (pedig antropológiailag sokkal inkább derék délszláv…..
kopa. 2009.07.07 22:24:58
@charlie: Mert
a) nincs annyi pénze a Startnak
b) nem adtak akkora hitelt
c) így többet lehet elsumákolni
A gond persze kellemes, ráadásul, ha kéznél van a blog nyújtotta lehetőség, akkor miért ne használjuk ki?Nem is olyan régen már megpendítettem, hogy az új, 2008-as Knight Rider-sorozat szinkronizálása nem lesz egyszerű. Nem is az új Michael miatt, akinek nyilván könnyedén lehet…..
kopa. 2009.06.16 10:40:00
@S.Szabi: K3RR-nak tényleg logikus végülis az eredetibe is ő volt... Bár azt se értettem mekkora promó volt KARR körül erre szerepelt kb. 5 percet...

Egyébként meg kár hogy a sorozat az első évad után cancelt kapott nekem elment egy jókis eyecandy sorozatnak...
A magyar média ezidáig nem nagyon tudta/akarta tudomásul venni, hogy léteznek más kommunikációs csatornák is, mint saját webes felületei. Úgy tűnik, hogy a - hagyományosan - nem túl nagy érdeklődésre számot tartó EP-választások jelentik azt a médiaeseményt, amikor egy magyar…..
kopa. 2009.06.06 22:08:21
@agyvihar: 'Mer most aza trendi!
T-Mobile-os kapcsolataim megerősítették, hogy május elsejétől új ikon csomagot vezet be a hazai vállalat. Az ikon 200-as díjszabás továbbra is csak iPhone-nal kérhető, és a nevéből következően olcsóbb is lesz, mint a mostani ajánlatok. A 200 a lebeszélető percek számára utal,…..
kopa. 2009.04.28 20:18:22
@trixilw: Hát én fele árat max az iPhone litenak néznék ki, a "rendes" iPhonenál szvsz valószínűbb a "twice as amazing with the same price"
Felpörögtek a hazai események, én meg csak kapkodom a fejem. Pénteken kiderült, hogy rövidesen átveszi a hazai forgalmazás szerepét a HDSystől az Apcom, de hogy most egy tök új cégről beszélünk, vagy egy sima átnevezésről, az nem világos.Bejelentették azt is, hogy az Apcom nem…..
Most kaptuk a hírt, hogy a rengeteg jogsértő tartalom miatt hamarosan betiltják az internetet, úgyhogy addig nézze amíg van! A legnagyobb publikus torrentszájt, a Pirate Bay alapítói első fokon egy év börtönt kaptak " jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való…..
Sokan gondolták úgy, hogy az Apple a Flash alternatívájaként próbálja bevezetni a hazai fejlesztésű CSS animations-t. Jellemző, hogy a funkció már hónapok óta elérhető az iPhone-ra és az iPod Touchra, szemben a Flash-sel, ami az Apple szerint túlságosan leterhelni a kézi…..
Szomorú hírünk van: eldőlt a sok éve folyó "legparasztabb mozi" konteszt, a győztes a Cinema City Aréna és stábja. A rokonszenves mozgóképipari szolgáltatók azzal tudták elhódítani a 12,4 kilogrammos, ezüstözött szalonnát, hogy egy 5 és egy 7 éves gyereket csak…..
MTI Meghibásodott a szlovák vasutak távközlési rendszere, ezért a csütörtök reggeli csúcsforgalomban hat és nyolc óra között országszerte a menetjegyeket a legkülönbözőbb módon adták ki, közölte Milos Cikovsky, a szlovák vasúttársaság kommunikációs igazgatója.Némely…..
kopa. 2009.01.30 19:41:39
@winston01: Mert nincs minek összeomolnia :D
Vasárnap délutánra sötétségbe borult a magyar szerverekről futó szájtok jelentős része. Az adsl-előfizetők százezrei pedig rémülten pillantottak a kihűlt vonalra. No net today.Webmail-szolgáltatásokat, bankok szájtjait, a BKV honlapját vagy például az iWiW-et is érintette a…..
kopa. 2009.01.25 16:27:09
Ezt eddig is tudtuk, de Tim Cook szájából még nem hallottuk. Az Apple ideiglenes vezére ugyanis a konferenciabeszélgetés alatt megosztotta velünk a vállalat hitvallását, de ezzel valójában a székfoglalóját mondta el. Nagyjából így hangzott:Az egyszerűségben hiszünk, nem a…..