Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Christina83

262 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Egy hónap kihagyás után ismét rajthoz álltam. 9 km, az élmény felejthetetlen... vámpír jelmezben, sötétben futótárssal, ez az igazi! 63 perc alatt teljesítettük a távot, a családom ott volt szurkolni, élvezték a kísérőprogramokat, de beszéljenek a fotók helyettem:..
   Versenyen innen és túl: szeptember 25-én álltunk rajthoz Zsófival, természetesen a Bátrakért <3 Zsófi reggel 9-kor startolt a gyerekfutamban, melynek keretein belül 2,5 km volt a táv, terepen. Nagyon izgultam érte, szurkoltunk a családdal, hogy kellemes élménnyel és sikeresen teljesítse a…..
   Újraélesztés folyamatban, már nagyon ráfér a blogomra. Régen írtam. Ennek több oka is van, de mielőtt bárki arra gondolna, hogy hanyagolom a teendőimet, ez éppen fordítva van! Pörgök ezerrel, tele vagyok tervekkel, néhányat már meg is valósítottam, de ezekről később ;)    Íme néhány kép, amikre…..
Ma egy hete egy új helyen próbáltam ki a zumbát, átmozgatott, de a stílus nem az igazi. A többi napokon minimum 1 órát gyalogoltam, ma pedig 1 kilométert futottam. Igyekszem elérni a kitűzött célt, az idő szorít, de erről majd később :)..
Jelentem szerdán is becsületesen végig csináltam az 1 órás zumbát, hőség ide vagy oda, nagyon jól esett. Sajnos utolsó és búcsú óra is volt egyben, mivel az oktatónk elköltözik. Ez persze nem jelenti azt, hogy feladnám a kiegészítő mozgást a futás mellett holnap egy másik helyen, új oktatóval folyt.…..
Újra itt :) Jelentem tegnap már zumbáztam, ismét megcsapott az edzőterem szele, nekem ez kell és nagyon hiányzott már! Holnap ismét zumba, majd futás, mert elkezdem a felkészülést ismét!..
Szégyellem magam... a második antibiotikum kúrát tartom, nem vagyok formában, ha ez sem használ, ismét az orvosnál kötök ki. Hiányzik a zumba, a futás, a mozgás... Remélem hétfőn újra kezdhetem a felkészülést, már nagyon várom :)..
Élménykülönítmény és én :( 2016.06.05 21:28:31
Nem tűntem el, csak sikerült vissza esnem ebbe a betegségbe, ismét leamortizált :( Sejtem az okát, sajnos gyerekkorom óta nem eszek gyümölcsöt, zöldséget is nagyon ritkán, vitaminokkal sem élek... Ez a hátránya, ha húsevő az ember lánya :) Azt hiszem, itt az ideje ezen változtatni, ha bírni akarom a…..
   Ha szerda, akkor zumba! Ma csak félidőben pillantottam először az órára (hurrá!) és kicsit sem haltam bele, most azt érzem, hogy nagyon a helyemen vagyok, pont arra haladok, amerre szeretnék. Amikor haza érek, a csajaim tárt karokkal szaladnak felém, én pedig csak kiterülök a földön és hagyom,…..
Fáj mindenem, olyan, mintha valami belső lázam lenne, de én ezt a meleg időjárásnak tudom be :) Lassan, de biztosan kocogott a 4 fős csapat, pár nap és újra belelendülünk! Köszönöm, ismét egy élmény volt ;)..
A múlt heti "lázadásom" után újra belevetem magam a mozgásba. Tegnap este zumbáztam, megéreztem a kihagyást, negyed óra után éreztem azt, hogy most elég is ennyi, félidőben pedig kicsit belehaltam, de végig csináltam az egy órát! Hiányzott már, minden fáradság és fájdalom megéri :) Ma este futás,…..
Nagyon szeretném azt írni, hogy lázasan készülődök mondjuk egy futóversenyre, de sajnos nem így van. Vasárnap délelőtt óta lázas vagyok, dolgozik bennem valami vírus, próbálom minél hamarabb kiheverni, mert már nagyon hiányzik a mozgás. A zumbát is ki kellett hagynom a héten, de ami késik, nem…..
A tegnap esti lakásavató jól sikerült, bár a zumbázás elmaradt, a barátnőm és én becsületesen gyalog mentünk a buliba, és haza felé sem csábultunk el a taxik láttán, sétára fogtuk a dolgot. Így két részletben ugyan, de kb. 5 km-t sétáltunk összesen. Jelenleg mindenem fáj, remélem csak izomláz, és…..
Tervben volt a futás, de ma egész nap csak hologram vagyok, azt hiszem, ez lesz a pihenőnap. Holnap este lakásavatón van jelenésem, majd összehozunk egy laza zumbát a házigazda segítségével ;) Hoztam viszont egy számomra kedves fotót, ami most áprilisban készült a tavaszi Bátor Tábor találkozón,…..
   Egy porcikám sem kívánta a ma esti futást, mivel már reggel úgy ébredtem, mint akit összevertek, izomláz ezerrel... De csapatban az erő, és futni jó, velük pedig tuti nem is unalmas! Még mozgalmasabbá  tettük egy játékkal, aminek köszönhetően elrepült az a negyed óra és még jól is szórakoztunk,…..
Nem mondom, már kezdem megszokni a szinte állandósult izomlázat, ami főleg a vádlimban szeret tombolni, de a ma esti zumba után még a nadrágomat sem volt kedvem átvenni... Kitartás van, a holnap esti futás után lesz ez még cifrább :) Ma rápillantottam a Bátor Táboros oldalamra, és nagyon kellemes…..
Üdv Mindenkinek! Becs szó nem lógtam, csak sikerült a hosszú hétvégét egy olyan helyen eltöltenünk a családdal, ahol nemhogy internet de térerő sem volt a telefonomon... azért ez is tetszett benne. Vasárnap elindultunk a Pusztafaluból túrázni, a cél a Füzéri vár volt. Az idő nem kedvezett nekünk,…..
Itt vagyok :) A szerda esti zumbának izomlázzal mentem neki, ezért tegnap este pihenőt tartottunk, de ma este hármasban ismét belelendültünk a futásba. Célnak 2 km-t tűztünk ki, jelentem (némi belesétálással) de teljesítve! Köszönöm az élményt ;) ..
Anya, fogytál már? - kérdezte tegnap este eltűnődve nagyobbik lányom, a 7 éves Zsófi (Ő volt Leukémiás 2 hónapos korában). Én meglepődve válaszoltam: Nem, nem fogytam, de miért kérdezed kicsim? Erre Zsófi frappánsan: Mert futsz. Eddig csak zumbáztál, most meg futni is jársz. Biztosan fogyni…..
Ma este összejöttünk egy kis futásra :) 15 percig kerestük a megfelelő helyett, majd a Főnix csarnok körbe futásánál döntöttünk. Kicsit fáj a lábszáram, de lesz ez még jobb is ;) Köszönet a csapatnak!  ..
Élménykülönítmény és én :( 2016.05.09 20:13:23
Sikerült ismét gyomorrontást produkálnom, egy héten belül másodjára (talán vírus?!), ezért a tegnapi futásról le kell mondanom. Ma azért beiktatok egy kis lépcsőzést, mázli, hogy a harmadikon lakunk ;) Szerdán pedig zumba!..
Szombaton délelőtt sikerült 1 órát sétálnom, de igazából az estét vártam, mert kíváncsi voltam arra mennyire fog menni a futás... Kicsiben kezdtem, negyed óra kocogással, de bevallom, ebbe azért séta is becsúszott. Ma folytatás következik, talán nem is egyedül, mivel az egyik barátnőmet sikerült…..
Üdvözöllek kedves Olvasó! A kocka el van vetve, kezdődik! Akik már ismernek, tudják, hogy amit egyszer én a fejembe veszek... Futni fogok. Céllal. Az első lépést már megtettem, tegnap nem tervezetten, de egy órás sétával kezdtem meg a felkészülést, most pedig indulok a következőre! Kövess, biztass,…..
   Az augusztus huszadikai tűzijáték elmaradt ugyan, de a virágkarneválra Apa kivitte Zsót a stadionba. A hercegnő eleinte unatkozott, de amikor végre odaértek a kocsik és a fellépők, nagyon ügyesen nézte a műsort. Több virágkocsiról dobáltak gyümölcsös cukorkát,…..
   Augusztus 16-án voltunk Miskolcon, kontrollon. Minden rendben volt, Zsófi sírt ugyan a vérvételnél, de az eredménynek örülünk. Vittünk kakaós-mazsolás süteményt a vérvételes nővérkének, mivel tavasszal mohón befalták a csajaim a nővérke házi kakaós kalácsát…..