Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gombóc_Artúr

6 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sorok között Japán buborékok 2013.04.07 14:40:00
Egyszer már feltettem a kérdést, hogy meddig lehet fokozni a lazulást. Japán új jegybankelnöke szerint még lehet, radikális üzemmódba kapcsol, és nem lát kockázatokat. Nem vezet eszközár-buborékhoz a Bank of Japan (BoJ) csütörtökön bejelentett radikális minőségi és…..
Gombóc_Artúr 2013.04.08 10:58:06
@Link elek: Volt arra példa, hogy a hitelminősítők A-ról X-re változtattak 2 nap alatt.
Pont az ilyen történetek szoktak bedőlni. Nem mondom, hogy japán bedől most, de egy pánik elsodorhatja.
Európai uniós támogatással olyan készüléket fejlesztett a ThalesNano Zrt., amelynek segítségével gyorsan és biztonságosan valósíthatók meg különböző halmazállapotú anyagok veszélyes vagy nehezen kivitelezhető reakciói; a 400 millió forint összköltségű projekt a Nemzeti…..
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Üdv mindenkinek!   A történet velem esett meg, nem is olyan régen. Találtam az interneten egy otthonról végezhető munkalehetőséget. Egy jól hangzó cég,…..
Gombóc_Artúr 2012.06.12 12:43:52
ha szeretnéd visszaszopatni őket, akkor az e-beszamolo.kim.gov.hu/aktualis-04-20100802-apeh.aspx oldalról a nemmegfelelotartalom@kim.gov.hu emailre jelezheted, hogy a VIP ÜGYFELEK KFT 2011-es beszámolóját nem találod, pedig nagy szükséged lenne rá :))

Kapnak kedves pici büntetést, automatikusan. Hogy ők is tanuljanak.
Zéro tolerancia, na ja....... A nemi visszaéléssel gyanúsított papokkal szembeni eljárást és a civil hatóságokkal való együttműködést szabályozza az olasz püspöki konferencia (CEI) dokumentuma, mely nem kötelezi feljelentésre a püspököt.     A…..
Gombóc_Artúr 2012.05.25 10:30:25
@imperial:
Rossz hírem van. Ha tudod, hogy történt: "alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása, az alkotmányos rend elleni szervezkedés, lázadás, rombolás, hazaárulás, hűtlenség, ellenség támogatása, kémkedés", és nem jelentetted, akkor te követsz el vétséget, és neked van a sitten a helyed... :)

Nem fogod érteni, ne rugózz rajta....
Gombóc_Artúr 2012.05.25 14:41:17
@Kutchek:
"Így kb. annyira tűnnek megbízhatónak, mint a polgárőr testület, amelyik falaz a tagjainak...."

Szerintem a polgárőrök tisztességesebbek. Az egyház a pedofil papok védelmezésével nem tér el normáitól. Ne feledjük, a katolikusok máglyán égettek el bárkit, akit akartak, kimodva rá, hogy az ördöggel cimborál, vagy boszorkány. Az is elég volt a máglyahalálhoz, hogy eltért a véleményed a föld laposságát/kerekségét illetően. Mostanában nagyon visszafogottak, csak a gyerekeket baszogatják, meg abortusztabletta ügyben szakértenek.

Nem az egyházzal van baj, ők ilyenek, mert megtehetik. Azokkal a faszokkal van a baj, akik odaviszik hozzájuk a gyerekeiket iskolába, meg adnak az adójukból 1%-ot.
Ingyenes időutazást ajánlok a Poldi-blog olvasóinak. Az alábbi tudósítás a Duna Televízió és a Magyar Televízió híradójának péntek esti (2012.04.27-i) adásaiban volt látható. A harminc másodperces anyag mindennél jobban szemlélteti, milyen volt a híradó akkor, amikor még…..
„Hálátlan feladatot osztott ránk a sors. A ma nemzedékének, nekünk, mai magyaroknak jutott a kijózanító felismerés, milyen nagy ára is van az életnek, s ki mindenkivel kell megküzdenünk önállóságunkért.” – mondta Schmitt Pál újévi köszöntőjében. Milyen…..
Gombóc_Artúr 2012.03.29 21:20:33
@al kotmány aláiro álamfö - alias másolo gépp:

Ez a post nem irónia akart lenni? Annak jó lenne, de ha komoly, akkor betegek lakják a kastélyt.
Mindig is kíváncsi voltam, hogy egy olyan takarékos-zamatos, gondos-okos-megfontolt gazda, mint a Magyar Állam mihez kezd, ha egyszer az életben rászakad a világ legnagyobb lottófőnyereménye, 3000 milliárd forint.Ehhez még nyugodtan tegyük hozzá a nyugdíjvédelmi nagyasszony, Selmeczi…..
Gombóc_Artúr 2012.03.26 14:21:02
A KARD Minden kényszer nélkül 2012.03.12 19:41:00
A mai nap megszólalása nálam Hoffmann Rózsáé. A hallgatói szerződéssel kapcsolatban annyit közölt, hogy az "szabad döntés alapján megkötött polgári jogi szerződés, amelynek az aláírásáról a fiatal mindenféle kényszer nélkül dönt".Azt azért még hozzáteszi,…..
Gombóc_Artúr 2012.03.12 20:42:26
@ROBERTO: Talán nem kellene olyan országot csinálni, ahonnan menekülnek a diplomások, meg mások is.
Esetleg.
Reckl Amál blogja Ki ő? 2012.01.26 11:45:36
Innen..
Alig használt mosogatógépünk garanciaidő után két hónappal bedöglött. Míg a szerelőt, vártuk, volt időnk elmélkedni azon, hogy vajon mi éri meg jobban: kézzel mosogatni vagy mosogatógéppel? A kellemetlen mosogatós napokból így lettek féltudományos, kézzel mosogatós…..
Folyton azt szajkózzák körülöttünk, hogy a házasság válságban van. Nem csak a sajátunk, hanem úgy általában, az intézmény maga. Mert hogy régen milyen más volt. Persze ez a régen nagyon tág fogalom, ilyenkor kedvem lenne megkérdezni, hogy mikor volt az a régen, amelyre a…..
Hat hetes gyerekemet egyiptomi nyaralásra cserélném.....
Napi MaszturbáláSokk Kurva cumi 2011.01.19 11:24:03
 ...és ilyen könnyen zombivá válhat az ember...Gyerek hajnali négykor rákívánt a cicimre, húsz perc szopás után be is aludt. Állóképet meghazudtoló lassúsággal helyeztem rá a mérlegre, de a Gyereknek valahogy kiváló érzéke van ahhoz, hogy az efféle cseleket Freud-féle…..
Gombóc_Artúr 2011.01.19 12:00:55
Napi MaszturbáláSokk Beszarás! 2011.01.06 17:26:49
Rájöttem, hogy a gyerekkel kicsit foglalkozni kell, hogy lehetőleg a pelenkában végezze el a dolgait...Ez mindjárt az első itthoni napon tudatosult bennem, amikor is Babó telibekakálta a pelenkázóasztalt, miután én nagy lelkesen lefejtettem róla a használt - és amúgy szintén szaros…..
Gombóc_Artúr 2011.01.07 16:06:29
@ITteddy: Ez mindenhol így kezdődik. Aztán először pisis pelenkát fogsz büszkén cserélni, később szarosat is ....

Az utóbbit megúsztam, sőt feneket sem kellett törölnöm a porontynak eddig, egyetlen esetet kivéve, amikor az ikeában ketten voltunk és bekakált.

A jövőd determinált, csak nem tudsz még róla...
Sziasztok!   Még nyáron történt az alábbi eset, remélem azért érdemesnek találjátok arra, hogy közkincs legyen belőle. Magamról annyit, hogy 19 éves vagyok, másodéves vagyok egy budapesti egyetemen, a suli mellett pedig rendszeresen dolgozok, főként diákmunkákat szoktam…..
CsZ-t mérhetetlenül felbosszantotta, hogy a 168E sorfőrje nem egyszerűen rágyújtott, de a vezetőfülke ajtaját sem volt hajlandó becsukni, majd olvasónkat - füstös - levegőnek nézte. Az eset CsZ-ből szenvedélyes szóáradatot váltott ki. Humán interakcióval megspékelt kirohanás…..
Gombóc_Artúr 2010.06.04 01:43:01
Van form-generátor a www.dohanyzobuszsoforok.hu oldalon. Csak beírod hogy honnan-hová mentél és csinálja a levelet a bkvnek :)

A sofőr sem gyújthat rá, mivel a busz a munkahelye:
Mivel az 1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről 38. § (2) szerint a nemdohányzók védelme érdekében gondoskodni kell dohányzóhelyek, dohányzóhelyiségek kijelöléséről, de az 1999. évi XLII. törvény 2. § (2) f) alapján nem jelölhető ki dohányzóhely ... menetrend alapján belföldi helyközi közforgalomban közlekedő autóbuszon, így az Önök gépkocsivezetője dohányzásával szabálysértést követett el....

üdv
de Sade márki hulyepicsa.blog.hu 2010.05.15 11:19:00
Heloosziiia :$ Édi vagy hogy benézegettél hozzám  : ] Ez az én blogom. Leírom, hogy mi az érdekes velem, oksi? :$ Nagy Rib Rebeka vagyok. Más néven Nyuszicica. Úgy híwnak. Mármint szemtől szembe. 16 éves édibébi vagyok, kedves és aranyos. Nem hiszed? AKKOR NYASGEM, TE…..
Ezt még ebédnél láttuk a Mekinél. Egy sárga Volvo V70 (S80?) Höglandet felépítménnyel. Bámultuk bambán, mondanám, hogy az állunkat a pincér hozta utánunk, amikor az Insigniához indultunk utána, de mindenki tudná, hogy hazudok, mert a McDonald'snál köztudottan nincsenek pincérek. Nézzék ezt a dögöt.…..
Gombóc_Artúr 2010.03.03 23:36:59
MedIQ Google Docs a klinikán! 2010.02.24 20:49:54
Vegyünk egy átlag klinikát, ahol egynél több orvos rendel egyszerre. Valljuk be, nagyon nehéz átlátni az adminisztrációnak, mikor ki merre megy és melyik orvos éppen hány betegnél tart, miközben a várakozási idő egyre csak nő. Az amerikai Southeast Health Center klinikán a Google…..
Azt utálom a legjobban, amikor a gyerekeket használják fel a kereskedelmi görénykedéshez. Hangsúlyozom, hogy a lenti történetben nincsen semmi törvénysértő, a Mester kiadó, amennyire innen meg tudom ítélni, mindent szabályosan csinált. Csak éppen alattomosan, hiszen a szándéka a…..
L.N. Peters kolléga visszatérő főszereplője Czipó főtörzs, akinek alakján (mint a Magyar Néphadsereg állatorvosi lován) keresztül azok is megismerkedhetnek a letűnt korok hangulatával, akik elkövették azt a hibát, hogy 1985 után születtek és elkerülték a kötelező sorkatonai…..