Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wacak

41 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sötét szoba.Vibráló monitor. Elnyúló percek amelyekben azon gondolkodom hogyan is kéne leírni mindazt ami éppen a fejemben jár. Nem segít a láz se, amely lüktető vörös fájdalomként tódul be a látóterem határába. Nem hiába, nem éri meg egész este az esőben sétálgatni.De…..
Ma rám tört az egész élet hiábavalósága.Másnaposan.Izzadva.Villamoson zötykölődve.Lassan megint egy évvel öregebb leszek, és ilyenkor fizikai fájdalommal tölt el az elpazarolt életem összes másodperce. Üvöltenék, futnék, tapasztalnék, fájnék, élveznék, meghalnék…..
A kezdet és a vég. Az okozattal járó ok.Avagy újra itt vagyok. Dühből írok mint egy dacos kisgyerek, mert elárulva érzem magam.De hát ez legyen mind az én bajom:Hagytam elringatni az éberségemet, a jó, és az elégedettség látszataival.S most jött el a fájdalmas ébredés.…..
Isten utál minket Ars Moriendi 2011.04.09 19:47:32
Avagy a halál művészete.Mert hát az élet előbb-utóbb úgyis visszaköveteli tőlem amit mohó hajszolással önmagamtól rabolok el.Űzött fiatalságom a végéhez közelít, s a figyelmeztető jelek úgy gyülekeznek körülöttem mint haldokló körül a köröző dögmadarak.Eközben azt…..
Bocsássa meg az élet, hogy színtiszta érzelem vagyok.Gyűlölök, szeretek, remélek, fájok, s ha megvágnak ugyan úgy vérzek. Ember vagyok én, csak egy kicsit furcsán össze rakva.Tegnap mindenki meg akart vigasztalni. Nem mondom, jól esett, de minek? Nem azért vagyok bánatos mert…..
Isten utál minket Merengések... 2011.02.24 19:59:00
A tegnap esti részeg kinyilatkoztatásomat inkább letöröltem. Úgyis csak számomra volt értelme. A mocskos, ittas, fáradt, kis agyam számára. Most viszont, hogy kezdek estefelé újra jobban lenni, most hogy érzem megint hogy az este húzna magával, most újra gondoltam az egészet.Tegnap…..
Végre vége lett a vizsga időszaknak. Végre haza utazhattam.Útközben varjút gázoltunk. Iszonytató mennyiségbe gyülekeztek a szántásba ezek a fekete katonák. Egy felrebbent.A többi pedig rögtön követte.Fekete felhőben úsztunk. A busz fékezett, három ütemes koppanás törte meg…..
Fáradt vagyok. Elfáradtam az elmúlt napok tivornyáiba. Belefáradtam abba, hogy alkohollal csillapítom elmém dúlásait. Vihar dúl idebent, és csak úgy tudom csillapítani magam, ha még nagyobbat kavarok az előző helyére. Másnap pedig kereshetem a parttalan szigeteket melyek e folyton…..
Sose értettem az embereket. Talán azért mert teljesen más elvek szerint gondolkodom. Ezért furcsán ellentmondásos nekem a mai ünnep is. De lássuk csak mire is gondolok pontosan: A szeretet ünnepén miért vesznek a gazdag emberek drága ajándékot? Azért, mert nem ismerik a szeretett…..
Wacak 2010.12.25 11:40:07
@Twisp: Idén voltam éjféli misén :)
@Ingvar: Pont te beszélsz? :D

Egyébként reméltem is hogy megint összerúgjuk a patkót, ez is engem igazol.
Egy ideje nehezen kezdek neki minden egyes posztnak. Kevés dolog történik velem, és ha történik is valami, az nem igazán üti meg a mércét. Mesélhetnék arról hogy ez már maga a kiégettség, meg hogy sivár és üres, sötétbe és szürrealitásba burkolózik ...   ... a…..
Wacak 2010.12.23 17:37:07
@Ingvar:
@James Alecto:

Ez a sör nem a Fácánba fog lecsúszni.
És nem is egy lesz. Ahol és amikor akarod te háromszemű szörnyeteg ;)
Aki ismer az tudja hogy manapság kénytelen vagyok kora reggeli sétákat tenni. Hozzá tartozik az egyetemhez, meg ahhoz hogy egyáltalán diplomám legyen.Persze meg vannak a maga szépségei is a dolognak: reggel 7kor kelés, napkelte nézés kávéval a kézben. Aztán futva szaladás, mert…..
Isten utál minket Epe és méreg 2010.11.27 23:30:00
Degenerált, korcs generáció vagyunk. Ezen a kiégett velejéig romlott fekte Földön élünk, és azt várjuk hogy történjen velünk valami. Mindegy hogy mi, csak történjen már. Csak ugyebár nem történik. A saját ingerküszöbünket már vagy harmadjára léptük át és az se érdekel…..
Mindig inni kell.Mindig jó társaságba kell keveredni.Mindig mocskos részegnek kell lenni.Mindig üvölteni kell a jókedvtől.Mindig vonyítani kell a másnaptól.És kell annyi szerencse, hogy találj egy bontatlan 2 literes Pepsi kólát hazaúton mert így még van esélyed összeszedni…..
Tegnap nagyon sokáig lógtam kint az utcákon. Sétáltam a környékünkön. Vártam valakit, s közben néztem a Holdat amint hátára fekve két véres szarvát döfi a saját fényében fürdő gomolyfelhők testébe.Néztem a sápadt csillogásba bújt füvek fagyott dérleplét, amely ott…..
Wacak 2010.11.01 20:46:36
@Ingvar: finomítottam rajta, hátha így megfelel kényes ízlésednek
Isten utál minket Memento Mori 2010.10.15 01:54:43
Megígértem pár embernek hogy magyarázatot adok a legutóbbi posztomra. Elmesélem miről is szól ez a bizonyos péntek.Hát legyen:Bármennyire is klisészerűen hangzik, elég komoly bajom van. Persze ha az ember minden alkalommal farkast kiállt akkor már nem fognak odafigyelni rá,…..
Wacak 2010.10.15 22:13:21
@Ingvar: irónia öreg, irónia!
Wacak 2010.10.17 15:41:10
@Ingvar: kösz kösz :) hova lennék én nélküled?
Péntekig az élet csodaszép.Péntekig az élet kibaszott szar.Péntekig az élet mindennél többet ér.Péntekig az élet már nem is igazán jelent semmit.Sose gondoltam volna hogy ennyire közel kerülök ahoz a bizonyos: "úgyis minden mindegy érzéshez."Minden attól a kibaszott…..
Dobpergést kérek!A porondon látható úriember halált megvető bátorsággal ugrik fejest a semmibe.Viszont ezért lányért simán bevállalom akár ezt is.Túl sokat jelent most ez.Túl sokat sem hogy elszalasszam a lehetőséget.Nem tudok betelni a szemeivel: látom bennük saját hibáimat,…..
A keddi buli fura volt. Eleve olyan hangulatban mentem le, hogy számítottam rá, bármikor kedvem támadhat lelépni és hazamenni. Végül csak maradtam a haverjaimmal, de kaptam egy pofont az élettől, meg egy embertől is, a Kikötőben, ami ráébresztett arra, hogy itt az ideje kicsit…..
Isten utál minket Isteni fricskák 2010.09.03 21:46:19
Haldoklik a nyár, megfojtja az ősz. Tetemét hideg szelekkel és lehullott levelekkel teríti be. Percről perce nézhetjük ezt a haláltusát, búcsúztatjuk az utolsó meleg napsugarakat, tűrjük a könnyeket melyeket a felhők hullatnak és várjuk az elkerülhetetlent.De ami halál az…..
Isten utál minket Black Metal 2010.08.24 14:38:00
Néhány hete Wacakkal egy kocsmázás után hazafelé menet szóba jött, hogy már régen posztoltam ide. Mondtam neki, hogy meg vagyok elégedve a dolgokkal, bár nincs melóm, ennek ellenére minden rendben van, szóval nincs miért ide írnom, meg szidni a Legfelsőbb Alkotóművészt.…..
Wacak 2010.08.24 15:32:40
Isten utál minket Földrengés 2010.08.19 13:13:10
Reggel földrengés volt nálunk. Nem tévedés!Az anyaföld megmozdult végtelen álmába. Megborzongott a hidegben, s mi az eleven irháján végigfutó remegést éreztük.Gyenge kis semmiség.Alig várom hogy másként legyen. Istennek csak egy szavába kerül hogy ez a Föld lerázzon minket…..
Isten utál minket Égi tünemény 2010.07.23 12:21:00
Szeretem a csillagos éjszakákat. Így nyáron az égi takaró egészen eldől. A Sarkcsillag épp csak pislákol valahol a látóhatár környékén, és ilyenkor jó kiülni a hűs éjszakába, egy sörrel és egy rakás gondolattal. Nézni a Perseidák hullócsillagait és várni hátha az egyik…..
Ebben a pillanatban ébredtem fel.Leszakadt a plafonom egy darabja. Vele együtt hullt alá a mélybe egy 10 kilós virágcserép és édesanyám egyik kedvenc szobanövénye. Ez a csodás, függő, halálcsapda pont a fejem fölött himbálózott amíg ki tudja minek a szeszélyeként le nem…..
Wacak 2010.07.13 16:35:43
Végre tudok posztolni, valami nem stimmelt az accountommal, így pár hétig néma voltam. Nem terveztem nagy elmélkedést, meg filozófiai eszmefuttatást, szimplán a Wacak posztjához tartozó körítést írom le. [Amúgy érik egy epés gyűlölködős bejegyzés...]Tibi haverom…..
Wacak 2010.07.04 17:59:08