Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szakker

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD E3, nulladik nap 2011.06.07 11:46:00
Az utóbbi évek divatjának megfelelően már a show megnyitása előtt külön kis konferenciát tartott az összes nagyobb cég, amin bemutatták, mit lehet majd másnaptól megint megnézni élőben. Önkényes, és jó hosszú válogatás jön friss trailerekből és ingame mozikból, aztán…..
szakker 2011.06.07 15:09:56
A retkes atillás vicc hétfői sikere mutatta, hogy a közönség milyen hálás, ha a politikai változások okozta feszültséget iszonyatosan rossz viccekkel vezetheti le. Az Átmeneti Időszak második napján ezért izgatottan figyeltük, feltűnik-e valami az aranymosó teknőben. A…..
Csoki+sör = csokis sör? Hát igen, jól látjátok, ez minden szempontból egy sörkülönlegesség. Hála a Brooklyn Brewing Co. –nak. Úgyhogy a mai nap ez az amerikai speciális sör kerül terítékre. Cheers!Már a nevéből sok mindent lehet sejteni. A Stout egyfajta speciális sör,…..
Sasvári Plastik Angelday József internetes híresembertől kaptuk 2 perccel ezelőtt ezt az ocsmányságot. Barátunk jellemző módon letagadta, hogy ő találta volna ki a ritka műfajú (rövidítésvicc X parasztvicc) alkotást, amit emberileg amúgy akár meg is lehetne érteni, hiszen: -…..
szakker 2009.12.03 13:51:42
Én kiszálltam... tortenesek 2009.07.17 00:17:00
Helloka! Megint sikerult kicsit beegetnem magam. Azt hiszem, az amerikai lanyoknal elashatom magam, pedig en csak felvilagositottam egy magyar sracot arrol, hogy mi is a valosag. Az esetet a Suss fel nap-os rasztafaris sztorihoz hasonlitanam,(ezt Nusi tudja), csak a reakcio kicsit kemenyebb…..
Sziasztok! Most el fogunk titeket arasztani soksok keppel, figyeljetek csak:Ez itt a Times Square, eleg beteg, de a legjobb szerintem a sok sok taxi-s kep! Amugy latszik a kepeken, hogy legalabb egy trillio ember volt ott, erosen kellett koncentralnunk, hogy ne veszitsuk el egymast!  Nah,…..
Ági nem hagy békén, úgyhogy úgy döntöttem írok valamit. Nem gyõzök magyarázkodni, nem hiszi el, hogy márpedig én fáradt vagyok ehhez. Kezdem az elejérõl. 1988 december huszadikán születtem a hajnali órákban... kihagyás... és akkor megérkeztünk Newyorkba. (az utazás hosszú…..
Tudtam, hogy eljon majd a nap, amikor annyira faradt leszek, hogy csinalok valami hulyeseget. Bar ez a mai nem volt olyan gaz, inkabb vicces:) Eleve mar tegnap kijott rajtam a sertes influenza (Anya! csak viccelek!), de ma reggel mar odaig fajult, hogy elmentem a tabori orvoshoz:) Tenyleg eleg…..
Hello!Nah, nalunk meg ugy van, hogy mivel en laundry/housekeeping vagyok, nekem be van osztva ez a ketfele melo a heten... A mosoda, jo, csak baromi uncsi, a muszakok reggel 8-4:30ig vannak, meg 4:30-tol sokaig, akar hajnali 2ig is eltarthat. Eddig meg csak reggelin voltam, akkor annyira uncsiztunk,…..
Én kiszálltam... tovabb tovabb... 2009.06.21 22:30:20
Na! megvolt az elso melonap:) nekem kevesbe szivas, Tominak eleg nagy, de meg mindig vannak akiknek extramegagiga nagy szivas:) ok a feketemosogatok,Sef bacsi figyelo kezei alatt:) Nekem annyi a dolgom, h vegig megyek minden hazon, vagyis csak a lany hazakon, meg a playhouson,( meg az…..
Szievasztok sziasztok!Agi: egyszerun gyonyoru volt az elmerultunk a globalis mamor tengereben:) hat mi is... kezdem a repcsivel, bevandorlassal:) tom, h gaz:), de en neha majd beszrtam a repcsin. Ferihegyrol Dusseldorfba egy bazi kicsi geppel mentunk, azt hittem szet fog esni. de ezt meg mindig…..
szakker 2009.06.21 17:57:11
Én kiszálltam... Csakamelo... 2009.06.20 04:41:14
Hat, sok ujdonsaggal en nem szolgalhatok. Latastol vakulasig csak a munka van meg az idegeskedes. Holnaptol reggel 6 orai kezdettel lesz szolgalatban a takaritokommando, de cserebe csak delutan fel 4ig kell pucolnunk a kakit.Most egyebkent fel 11 van, es a mai nap nagy szenzacioja a Color Wars volt.…..
szakker 2009.06.20 18:12:53
Én kiszálltam... Itt vagyung 2009.06.14 14:00:58
Koszi a sok aggodast, megvagyunk. Bar kicsit rosszul esik, hogy senki nem valaszolt a csajok kozul, akinek tegnap irtunk, de mind1... Szoval reszletesen: a repules baromi unalmas volt, a Zurich - New York gepen nem ablak melle raktak minket, szoval vmi mammereken keresztul probaltunk…..