Regisztráció Blogot indítok
Adatok
effatti

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
àlabeck Sós vizes uborka télre 2010.07.26 14:13:00
Ez az uborka majdnem olyan nagy kedvencem, mint a kovászos. Sokkal jobban szeretem étel mellé savanyúságként is, mint akár az ecetes, akár a csemege uborkát. Salátákba pedig – mint például az orosz hússaláta vagy a majonézes krumplisaláta – szerintem összehasonlíthatatlanul jobb. (Persze ez az én…..
  Tudom ez nem kicsomagolós téma, de nem akartam új blogot indítani. Rákattantam a magyar kézműves bicskákra. Még nem volt ilyenem és szeretnék egy igazán jót, amit gyermekem megörökölhet. Gyűjtögettem az infót a netről egy txt-be. Azt osztanám meg itt, hátha másnak is a…..
A kezembe akadt egy régesrégen ajándékba kapott svájci bicska (éppen a nyúl torkát vágtam el), innen az ötlet, hogy egy gyors poszt keretein belül terjesszek egy kis ismeretet. Reméljük, hogy a mostani húsvéti ünnepekre nagyon sok fiúgyerek, apa, férj, nagyapa, homo-, hetero-,…..
effatti 2009.06.14 20:11:20
@kovacs.akos32:
Mind a kettő ugyan azt tudja, csak a Wengerben nincs fogpiszkáló és csipesz. Persze erdei kiránduláskor mind könnyen előállítható, így ez nem is fontos. Nekem mind a kettőből van; a Wengernek nagyobb a pengéje és a markolata, jobban bele lehet kapaszkodni ha muszáj. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy mikor milyen kedvem van, azt használom. Meg kell venni mind a kettőt, és hajrá!