Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csodalovacska

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikai “rongyok”, magyar könyvek, furcsa műtárgyak vitrinben - megnéztük a divatoldalakon gyanúsan sokat dicsért, és kizárólag dicsért new yorki metróaluljárónak (is!) álcázott second hand boltot a belvárosi Bank utcában. Verdikt: az imidzs koncepciójának kuszaságától…..
csodalovacska 2012.08.08 17:44:54
@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke: :D mert célcsopinak szól
Igazából mindig is tudtam, hogy Sármán Nóra esküvői ruhában tud igazán csodát művelni, mégis amikor megláttam Johanna ruháját elfogott a libabőr. A ruha tökéletes és mondhatni, hogy a mennyekbe emeli a menyasszonyt. Az első pozitív sokk után, csak pár órával tértem vissza a…..
csodalovacska 2012.07.31 14:59:07
@anna_mari: csak nem savanyu a citrom. Valóban kint ez átlagosnak mondható, de itthon igenis stílusosnak számít. A masnisszékesszvarovszkikontralimuzin eltúlzások átlagosabbak.
Subba Keresd a hibát! 2012.07.30 13:54:52
Ilyen ágyikót kapott az USA kosárcsapata az olimpiai faluban...
Megugrott a gázsprék forgalma Pécsett Bándy Kata tragikus meggyilkolását követően. Számos nő érzi magát az eset óta különösen kiszolgáltatottnak, egy erőszakos támadás lehetősége pedig mindenki számára sokkal valóságosabbá vált. A legnépszerűbb önvédelmi eszköz a…..
A szerző újságíró, az ittlakunk.hu főszerkesztője, a nyomozó újságírást támogató Soma-díj kuratóriumi elnöke   A kétharmad jó lehetett volna néhány dologra. A fiúk megmutathatták volna, hogy kell jól, nyálas és szövevényes kompromisszumok nélkül kormányozni. Nem…..
csodalovacska 2012.02.02 14:58:57
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Most komolyan Pont ez a baj, nem azt mondom, hogy rabláncon el kell vinni őket, de minimum kipaterolni a hivatali tisztségekből(jajj és hagyjuk már, hogy akkor nem marad senki bla bla..). Hogy válogassam meg, hogy kire szavazok, ha mindenhol ott hemzsegnek. Önmagában az elv, hogy a mi országunkban semmi megtorlás nem éri a bűnös embert, véleményem szerint a következő generációt is lefertőzi. Ilyen dolgokat nem lenne, szabad csak a szőnyeg alá söpörni, mert hosszútávon iszonyat károkhoz vezet pl. jelenleg a jobb és bal oldal kellemes viszonya, és nem a politikusokra értem ezt, (mert véleményem szerint az egy csodálatos színjáték)hanem az átlagpolgárra, hogy nálunk a baloldali egyenlő kommunistával,besúgóval.Summa ssummárum, te lehet, hogy békésen tovébb tudsz élni ezzel, de sokan nem.
Andráson egyre több havi, állítólag elmaradt díjat szeretne behajtani a Holmes Place luxuskonditerem. Minthogy sokat utazik, a tagsági szüneteltetése alapfeltétel volt, mielőtt szerződött velük. Később mégis megpróbálták beszedni a külföldön tartózkodása alatt…..
csodalovacska 2011.09.06 20:00:12
Én is voltam ott tag hozzátenném havi 16ropi volt, a fizetésemmel ez megengedhető összeg volt, csak aztán jöttek élethelyzetek és elkezdtem nem eljárogatni.
Előszőr felfüggesztettem, amihez személyesen bementem és ki kellett töltenem egy formanyomtatványt, hogy milyen okból nem járok el edzeni....ez már nagyon furcsa volt mert mégis mi a phasz közük hozzá. Augusztus hónap elején szintén lementem, de mostmár azzal az okkal, hogy végleg felmondjam a szerződést.
A nagyon inteligens recepciós ( az egész helyben talán a legvérlázítóbbak a műkörmös recepciósok, utána a vendégek, ez volt az oka ,hogy ha kicsit is volt időm nem szivesen mentem, mert az az atmoszféra gyomorforgató)
tehát a kedves közölte velem, hogy már nem tudom csak úgy felfüggeszteni a tagságomat....Kérdeztem hogy miaz, hogy csak úgy, mivel eddig is írásos indoklást kértek....
De nem az nem elég vagy orvosi igazolás kell, vaaagy ha vidékre/külföldre helyez a munkáltatóm akkor arról kérjek tőle igazolást.....
És persze a felmondás az egyhavi tagsági. Nos akkor vigyorognom kellett mert még tanmeseként a recepciós csaj elkezdte tolni egy gyötrelmes monológot hogy ez van vegyem tudomásul....
Kilépve azonnal felötlött 3 megoldás hogy lépek ki, 1. a haverom orvos bármit leigazol pl örök életemre képtelen vagyok sportolni, vagy akkút allergiás rohamot kapok a luxus konditermektől.
2. visszajelentkezek vidékre a szüleimhez
3. nem tartom be a magatartási kódexet amíg kirugnak a helyről (ez mókás lenne de attól tartok hosszadalmas)

Végül egy csak odaút repjeggy felmutatásával megoldóttam. Illetve hát igen 16 rongy bánta de boldog vagyok hogy megszabadultam a luxus konditeremtől és az emberektől akiket ez vonz. balphaszság, amikor beléptem télleg jó ajánlatnak tűnt havi 16 rongyért, mivel közel is volt. DE NE NE LÉPJEN BE SENKI, NEM AJÁNLOM.Már az elején is furi volt hogy svájci bankszámlára utalom a zsét.

Posztoló meg még nagybb balphasz, mert az hogy a recepciós bige telefonban megígérte neki, h. felfüggeszti a tagságát....Ha lelép valaki minimum fél évre külfüldre akkor vannak dolgok amiket személyesen el kell intézni, még akkor is ha az illető mega brókerbefektetésitanácsadócsődmegóvóhitelmágnás
Subba Japán 2011.03.13 20:19:00
Megrendítő képek a földrengés előtt és után. ..
Zsir legutóbbi UPC Direct-es áldozatunkhoz hasonlóan újabb médiaboxra kötött hűségszerződést, amit nem nagyon akartak beszerelni nála. Neki azonban fondorlattal sikerült rávennie egy szerelőt, hogy kimenjen és megoldja a bonyolult problémát: Volt egy posztotok Fantomizálódott a…..
Gyerekszoba Gyökéremberek 2011.02.07 19:52:00
Esther de Groot, holland képzőművész pucér gyökérfigurái nem éppen holmi tündérmeséből léptek elő, hogy álomba ringassanak, de még a hangulatomat sem emelik éteri magasságokba.Kevésbé ijesztő társaikat, a színes, gülüszemű manóformákat el tudnám ugyan képzelni a…..
csodalovacska 2011.02.17 04:56:24
zsofiakeresztes.blogspot.com/
erről ezek jtottak eszembe.
  Barbie-aprólék   A bögyös, szőke Barbie 1959 óta megállás nélkül hódít, főleg kislányszíveket ejt rabul. Eljárt felette az idő, anélkül, hogy megöregedett volna. A „legenda” szerint Ruth Handlert Barbara nevű lánya ihlette meg, akinek legkedvesebb…..
Amikor megláttam ezt a reklámot, ami valójában nem is reklám, hanem egy néhány perces, gyönyörű infografika, elismerően csettintettem. Igényes, szemmel láthatólag sok pénzből készült, jól átgondolt film ez, tele tanulságos, néha megdöbbentő adatokkal, amelyeket érdemes…..
csodalovacska 2011.02.09 14:44:33
@kemike: teljesen egyet értek
@Kenguru: SZtem is inkább lopjanak ötletet, mert az itthon gyártott kreatív anyagok sok esetben szánalmasak. Nos sajnos ez van.Jelzem van kivétel, de az nagyon kevés.
@Kaaaroly: Sajnálom a rossz tapasztalataidat a piaccal, nekem bejött, bár nem tudom te melyikeket próbáltad.
Tény hogy komfortosabb supermarketben vásárolni, de a piac bizalmi kérdés.
Sok idő telt el mire megismert a kofa, vagy a hentes bevett a bizalmi körbe, de onnantól automaikusan szép árut kaptam.A jó kereskedő meg nem ad szar árut, mert érdeke, hogy visszatérj.
Piacra időt kell szánni. Hozzáteszem másfél óra piacozás után se lennék annyira kész mint negyed óra HIPERMARKET PLÁZA őrülettől.
csodalovacska 2011.02.09 18:03:20
@Holly Goly: Én is oda. De való igaz, amit írsz, jelenleg megengedhetem magamnak, hogy odamászok, de ha más jellegü melóm lenne tuti nem. Ezért mondom sajnos piachoz őstermelőhöz idő kell, sajnos....:(