Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macska rúgja meg

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három héttel ezelőtt foglalkoztunk egy Gallup-felméréssel, amelyben a közvéleménykutató-intézet munkatársai 66 ország lakosságát reprezentáló mintát kérdeztek meg arról, hogy a hat legnagyobb katonai hatalom közül melyiket választanák katonai szövetségesnek egy fegyveres konfliktus esetén. Most egy…..
El tudsz képzeli egy hotelt, ahol nincsenek falak, nincs tető, sőt még fürdőszoba sincs, mégis állandó a teltház? És említettem már, hogy nulla csillagos hotelről beszélünk, ahol több mint 80 ezer forint egyetlen éjszaka? Mégis mi lehet vonzó egy ilyen helyben?…..
V I G Y Á Z A T , S P O I L E R V  E S Z É L Y ! ! ! Na szóval az történt, hogy Ian McShane, akiről eddig mindenki azt hitte, hogy a 6. évadban majd valamelyik vikingszerű Greyjoyt, Euront vagy Vicariont fogja alakítani, a BBC reggeli beszélgetős műsorában akkorát spoilerezett, hogy a Fal adja a…..
Macska rúgja meg 2016.03.05 10:07:52
@Wololololo: Senki olyan nem támad(t) fel/tér vissza, aki a könyvekben ne tenné. Épp ellenkezőleg..
Gombafelhők Hirosima (b) és Nagaszaki (j) felett (wikipedia) 1. A történelemben először az USA-ban a Franklin D. Roosevelt elnök engedélyével 1942-ben elindított Manhattan-terv tudósainak sikerült atombombát előállítani. Az első kísérleti robbantást 1945. július 16-án…..
Movie Tank Léon, a profi (1994) 2014.08.05 16:00:00
Luc Besson leginkább íróként és producerként van jelen a filmvilágban, és ezen minőségeiben alkot is rendesen, miközben gőzerővel irányítja az úgynevezett Besson-istállót, saját kezűleg összerakott, idézőjeles filmgyárát, amelynek olyan produkciókat köszönhetünk, mint a…..
Csak ez kicsit látványosabb. Lenyűgöző videó. HD-ben, teljes képernyőn javaslom! The Sound of Taste from Grey London on Vimeo. És így készült: The making of 'The Sound of Taste' from Grey London on Vimeo...
Üdvözlök mindenkit újra itt! Most, hogy közeleg a karácsony, újra van időm bejegyzést írni, úgyhogy lássunk neki! Három hónapja egy pénteki napon nagyon meglepődtem, amikor belépve a blogom statisztikáit bemutató oldalra megláttam, hogy a letöltés-számláló a szokásos napi…..
Annak apropóján kerestük meg az árvizet, hogy lassan elhagyja Magyarországot. Állítólag önt választják meg az évszázad árvizének.Ne siessünk annyira előre! Még csak 2013 van. De jól esik, megtisztelő. Örül a család is, kapom a gratulációkat. És ha már szóba került,…..
Mi a legidegesítőbb a Youtube-ban? Azt kell, hogy mondjuk: a reklámok, of course. Amikor 5 másodpercet végig kell várnod, hogy megszakíthasd azt a tolakodó kisfilmet, ami bepofátlankodik az orrod elé, miközben te egy klipet, filmet, mesét, stb. szeretnél nézni... Hosszúnak tűnő 5…..
Macska rúgja meg 2013.04.25 16:22:44
@MrKekson: Oh, ha tudtam volna, hogy van reklám, lehet, hogy én is ezt tettem volna. Illetve lehet fogom is. De eddig még egyetlen egyet sem láttam.
Infograf Logó evolúció 2013.04.16 10:00:00
Ez az infografika duplán érdekes. Egyrészt önmagában az - jó végignézni, milyen úton jutottak el világmárkák jól ismert mostani emblémájukig. A BMW alig, a Pepsi nagyon átalakult. Emlékszem a mostani Pepsi logó nagyon nem tetszett megjelenésekor, most meg simán veri az összes…..
Macska rúgja meg 2013.04.16 20:32:15
„Én azt hittem, Pesten soha többé nem lőnek már.”1956 október, AZ a bizonyos nap. Azon utazik vissza Gordon Zsigmond a feleségével Budapestre, kilencéves bécsi távollétet követően. Mert miután ’45-ben hosszú hónapokig volt alkalma határozottan nem élvezni az ÁVO ragaszkodó…..
Geekblog Jack Reacher 2013.01.02 14:56:36
A új Tom Cruise-egotrip legemlékezetesebb, pontosabban, egyetlen emlékezetes alkotóeleme az eseményeket a háttérből irányító „Zec” nevű gazember, akit a kamera elé ritkán álló Werner Herzog alakít, néha egészen hátborzongatóan. Persze nem hagynak neki elég teret:…..
Macska rúgja meg 2013.01.02 19:20:53
@Before: Sirassuk együtt...

Lee Child és Jack Reacher fanként mondom, sírjunk együtt, sirassuk együtt. Hüpp.
Többször is emlegettük már, hogy az Index és a Bistro Reklámügynökség a kultúrforradalom jegyében Aranydisznó-díjjal jutalmazza a legbénább, 2010 és 2012 között Magyarországon publikált hirdetéseket, amivel a cégek teleszemetelték a tévéket, a rádiókat, az újságokat…..
Macska rúgja meg 2012.11.19 14:59:14
Júliusban már bemutattunk egy válogatást a Facebook oldalunkra posztolt KÉSŐ ESTI MOSOLYGÁS fotóiból, ma pedig ismét ezekből a vicces, humoros, mosolygós képekből válogattunk Variációk rovatunkba. Mivel az egyéves születésnapját nemrég ünneplő Goldenblog díjas oldalunk…..
Macska rúgja meg 2012.09.27 15:24:50
Információink szerint 2012-ben megtörik az immár évtizedes hagyomány, és nem lesz biciklis felvonulás a fővárosban az autómentes napon. A Critical Mass honlapja szerint a szervezők megkezdték ugyan a felkészülést a rendszerint több tízezres rendezvény összehozására, de az…..
Macska rúgja meg 2012.09.05 11:43:30
Tegnap megkezdődött itthon a meleg olimpia, jövő hét szombaton pedig újra Pride lesz az Andrássy úton. Nem történik semmi azok számára, akiket ez nem érdekel. Pedig most is, ahogy máskor is, fontos társadalmi gondolatok csapnak össze. A csupán egyenrangú állampolgárként élni…..
Macska rúgja meg 2012.06.28 12:24:11
@HK417: +1
Általában ritkán írok magyar reklámokról, de most több okból is kivételt teszek. Az első, hogy kifejezzem elismerésem annak a csapatnak – élén Sós Bálinttal – akik múlt héten a cannes-i Young Director Awards versenyen harmadik helyezést értek el. A második apropó pedig maga…..
Macska rúgja meg 2012.06.27 16:07:40
Kiosztották a tévékritikusok egyik csoportjának díjait, amiről korábban itt írtunk. Nem önfaszszopás, de egészen jól megtippeltük a nyerteseket, bár a legjobb sorozatokat nem sikerült eltalálni. A Homeland sikerét a meglehetősen kemény mezőnyben meglepőnek tartja az amerikai…..
Régóta téma Írországban, és az összes nyugat-európai Eb-résztvevőnél a lengyel és ukrán utak állapota. Mi, akik 2004-ben végigdöcögtünk a Csanádapáca–Medgyesbodzás közötti úton, csak nevetünk a finnyás nyugatiakon.Ez a videó mégis említést érdemel. Ez nem egy…..
"Valamiből nekünk is meg kell élnünk" - nyilatkozta az ország új helóta miniszterelnöke a kormányporgramot ismertetve, amit Matolcsyból fordítottak görögre. Az új kormányt alakító Aléxisz Cíprasz - a tavalyi hülyenév bajnokság megosztott negyedik helyezettje -…..
A bejegyzéshez mellékelt olvasási útmutató:   Nem szabad nekiállni az olvasásnak, amíg nem vettél magadhoz elegendő mennyiségű papírzsebkendőt. A cikk olvasása alatt a következő tünetek léphetnek fel: dühkitörések, mely egy idő után mérhetetlen gyűlöletbe fog…..
Macska rúgja meg 2012.04.30 09:49:17
A Formula-1 világbajnoki cím nélküli legendája, Sir Stirling Moss úgy gondolja, a biztonsági fejlesztéseknek köszönhetően a modern F1 sokat veszített az izgalomból. Moss az 50-es években versenyzett a száguldó cirkuszban, amikor a halálos baleset hozzátartozott a versenyekhez. A…..
A 80-as években láttunk már ilyet. Nekem akkor sem tűnt őrületes poénnak, de voltak, akik hordták, ahogy a Hungária együttes valamelyik bakelit lemezéhez mellékelt papírból kivágható jampiszemüveget is.   Nem túl emlékezetes, de jellegzetes példa a Simple Minds együttes…..
Macska rúgja meg 2012.04.25 15:29:31