Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monee

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szülinapra szolibérlet? 2008.01.15 15:31:00
A zenekari píárfotók mindig is a szívünk csücskét képezték, a most megkaparintott (persze túlzunk mint mindig: sokkal inkább orrunk alá tolt) Első Emeletes példány az utóbbi idők egyik legjobban sikerültjei közé tartozik. A képen minden van, ami a magyar popipari valóságot…..
Alja Bunyó A Kék Metrón Part 1. Alja Bunyó A Kék Metrón Part 2. ..
Mindig is szerettétek volna tudni, milyen az, ha egy újonnan induló, B-ligás sztárokkal feltöltött tévécsatorna izomból elkezdi promózni magát, ugye? Lehet ugye szórólapozni, meg óriásplakátozni, interjúkat vásárolni színes hetilapoknál, de az igazi mégiscsak ez: Csak itt,…..
Bigyóblog A post-it jövője 2007.11.29 16:27:00
Post-it-ot mindenki használ, de legalábbis a többség. A Yankoo Desing most továbbfejlesztette Arthur Fry találmányát, megalkotva a Pock-it-et. A lényeg, hogy a papír három oldala ragad, így egy kis zsebet kapunk, melybe papírt, pént, névjegykártyát tehetünk. Egyelőre még csak…..
Hiánypótló termék (és egyben az év domainneve)...
Monee 2007.09.21 13:46:08
Nem vagyunk biztosak abban, hogy Sintér Kenny miért gondolja, hogy meg kell osztania ezeket a videókat, de nagyon örülünk neki hogy így tesz. Legalább egy pici belátást kapunk azokba a mélyérzésű emós hétköznapjaiba. A második videón egy kibogozhatatlan gyermek punk…..
Bár GabiLaki nem írt kommentárt ehhez a lefotózott cetlihez, mi megtesszük, mert annyira tetszett a bezárt hely neve, a Kebap Mann Gyros Büfé. Nem is fogjuk feleslegesen ragozni, hogy egy kocsmánál vagy kajáldánál mekkora jelentősége van ennek, inkább ünnepélyesen megkérjük a…..
Monee 2007.08.17 12:30:39
Emlékeznek még, hogy mekkora botrány volt a korhatár-karikákból? Tüntetés, meg internetes petíciók, nézők hőbörgése? És, hogy mekkora ügy kerekedett abból, hogy egy Oscar-díjas holokausztfilmre (Igen, a Schindler listájára) sárga karikát pecsételnek? Nos, A zongorista is…..