Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keptelenseg

0 bejegyzést írt és 239 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok helyen, sokfélét írnak arról, hogy mekkora oldaltávolságot tartsunk az autóval, amikor biciklist előzünk. Jól jön egy egyszerű, könnyen megjegyezhető szabály. Íme, amit én, autós-biciklisként javaslok.   O=S…..
TComment A hurkok mindenit! 2012.05.16 06:10:00
Az utakon nem kizárólag közlekedéstechnikai mérnökök közlekednek, hanem csipkeverők, pékek, sőt, méhészek is. Honnan a fenéből kéne tudniuk, hogy az téglalap alakban összevagdalt aszfaltnak bármi köze is van a lámpához? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
keptelenseg 2012.05.17 07:50:58
@Gyurma73:

Gyurma73 · www.karosszeriajavitas.com/ 2012.05.16. 14:18:01
@keptelenseg: ott pedig van bringásoknak nyomógomb ,ha nincs más megoldás meg kell nyomni,tudom nem egyszerű.

Nyomógomb? A belső, kanyarodó sávban?

Mert szabályos kerékpárral kanyarodáskor a a kanyarodó sávba átsorolni.

Az Duna->Asztória irányában a Kálvinon az Üllői úti kereszteződésben, a jobb szélső kerékpáros sávnál mióta van nyomógomb, ahol az Üllői forgalmát lehet blokkolni?
Azt hiszem nem kell túlságosan hosszan ecsetelni, miért ellenkezik sikoltozva az emberi logikával a repülőgépre szabad ég alatt történő várakozás. Naiv ügyfél és utastársai 30 percig áztak, mielőtt elindultak Stockholmba. Hello Homar, Láttam a három héttel ezelőtti…..
Proszektúra Obersovszky 2012.05.10 08:30:00
Nem tagadom, kedvenc műsorom a Ma reggel, és kedvenc műsorvezetőm Obersovszky úr, aki új stílust honosított meg a hazai médiában. Na, nem a Schmitt Pál interjúval. Az ilyen seggnyaló alákérdezéses módszer alkalmazása sajnos nagyon is megszokott - ha a mi kutyánk kölykéről van…..
  Ha azt mondjuk, hogy a jövő építészei utcabútorokat lopkodnak Óbudán, az nem hangzik túl jól. Pedig ez történt és nagyon helyesen tették. Az Építész Szakkollégiumosok elhatározták, hogy felturbózzák kicsit azokat a padokat, amelyek nem hogy elhasználtak, hanem…..
TComment Nehogy felextrázd! 2012.04.20 06:10:00
Be kell menni a boltba, és négyért megvenni az alapmodellt. A többi csak parasztvakítás. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Milyen tanulságai vannak Schmitt elnök úr távozásának? Egy doktori disszertációt is meg lehetne tölteni ezzel az egyszerre dicső és fájdalmas eseménnyel. Elvesztettünk egy államférfit, aki nem ténykedik tovább hazája felemeléséért. E téren egyetlen vigaszunk, hogy a Fidesz…..
Most, miután végre oly sokaknál a remény,  kicsi, de annál melengetőbb tüzei gyúltak a lelkében a Lemondás után (továbbiakban L.u.) Sokan azt gondolják most hogy a változás szelei legalább egy ici-picit beosontak a pangó lavórunk szélén. Ki kell ábrándítanom őket: Erről…..
ténytár.blog Schmitt: Doktor NO 2012.04.01 08:24:00
Nem nagyon volt olyan (z)ember péntek este Magyarországon, aki a köztársasági elnök exkluzív interjújának hírére nem fogadott volna nagy összegben arra, hogy Schmitt Pál bejelenti lemondását. Mi az államfő körüli eseményeket értékelő legutóbbi írásunkban (a tényfeltáró…..
  Valószerűtlen púpot a hátonValószerűvé tenni kell.Méghozzá úgy, hogy világnak hátátHajlítni kell egy púpig el. És ha egy gigászi gerinc is hajlik,Richard-nak púpja nagy mintát követ.Meggörbedt időben meggörbedt férfiLegelső divatfi még lehet. Viszkető…..
keptelenseg 2012.04.01 12:51:12
Sittes Paja:

Amíg az alkotmány - a nemzetközi normákkal összhangban - számos alapvető szabadságjogot biztosít az állampolgároknak, addig nem államtitoknak minősített, nem üzleti titoknak minősülő információk közlése alapjog.

A kommunizmus "bukása" idején Margaret Thatcher volt, aki az egyik legbőszebben védte a status quo-t. Ha rajta múlik, ma is a vasfüggöny mögött élünk.

Tudnék azonosulni részben az általad leírtakkal, ha nem tényállásról, hanem valótlan propagandáról, annak terjesztéséről beszélnénk.

Így viszont nem szól másáról, mint az államérdekek alkotmányellenes előtérbe helyezése az állampolgári és egyéb alapjogokkal szemben.

Ezt gyakran úgy szokták hívni, hogy önkényuralom, diktatúra.

Az eddigi pozícióit figyelembe véve, a személyiségi jegyeit vizsgálgatva, S.P. a titkosszolgálatok magas szintű belső vagy külső kiszolgálója, valószínűleg legmagasabb szintű érdekvédője, sok tudással másokról.

Annak a titkosszolgálatnak, amely - páratlan módon - a mai napig a kommunista diktatúra örökösének tekinthető, gyakorlatilag sikerült megvédenie érdekeit az un. rendszerváltozás ellenére. Ez egy esetben lehetséges, ha közvetlen irányítója és ellenőrzője lehet a belpolitikai folyamatoknak. A mai napig. Különben már réges-rég kint lennének az ügynöklisták "a falakon".

A mai békés status quo-ba rondított bele az információt a közvéleménnyel megosztó sajtótermék.

Neked pedig nagyon nagy hibának tűnik egy olyan tényszerű információ nyilvánosságra kerülése, amely egy olyan személyt érint, aki világéletében a titkosszolgálat kiszolgálója volt. Legfelső szinten.
faceroll Interorbán 2012.03.30 21:44:00
-Szevasz Pali! Király vagyok! Selyemszalagot megkaptad?-Csá! Meg, de mi a rákot jelent ez?- Fogalmam sincs, de haza kéne jönni egy interjúra mert térdig ér a szar!- Hát nem tudom, azért már elég cikis ez az ügy, mégis mit mondjak?- Ne izgulj, a TEK olyan kérdezőrobotot épített…..
Schmitt tegnap esti nyilatkozata izomból arcul vágott majd mindenkit e hazában, akinek van némi köze a tudományos világhoz. Miután a Semmelweis Egyetem példaszerű gyorsasággal meghozta a döntést egy számukra rutinszerű ügyben, az elnöki interjú nem azt boncolgatta, hogy maradhat-e…..
OBERSOVSZKY MEGSZŰNT ÚJSÁGÍRÓNAK LENNI dr. Schmitt Pál érthetetlen és megmagyarázhatatlan döntése szépen, lassan, de biztosan egyre több embert ránt magával a métely és pokol fekete bugyraiba.  Hogy Schmitt belemegy porig aláztatásába és teljes…..
  A botrány kirobbanása után egy igen rövid ideig lehetett abban bizakodni, hogy SP megúszhatja a dolgot, hiszen akkor még nem volt világos, hogy az „elnök úr” a kisdoktoriját tokkal, vonóval reciklálta valahonnan. De január végére általános vélemény volt a…..
A hatáskörrel rendelkező egyetemi doktori tanács döntött: 16-2 arányban javasolja a Szenátusnak, hogy  a köztársasági elnök plágiummal szerzett doktori címét vonja vissza. A szenátus délutáni döntése ezután valószínűleg formalitás. Innentől a fő kérdés, hogy meddig…..
 A Schmitt-ügy végre értelmes téma a magyar közéletben. Írnak róla sok mindent, írják, hogy úgysem fog magától távozni az elnök, meg hogy ez egy ilyen ország, vagy hogy a politikai következmény mindig több, mint a jogi. Mindenkinek igaza van. Szerintem Schmitt lemond, hiszen…..
  Tele lett a Facebook-falunk a Rakonczay Gáborról szóló hírrel, a fórumokon és mikroblogokon is ömlött a vele kapcsolatos okoskodás. A hír olvasottsági adataiból szerkesztőként azt láttuk: az azt elolvasók mintegy fele a Facebookon is ajánlotta ismerőseinek. Néhányan…..
Szóval beütött a tavasz és ahogy mondtuk előre, a Margit-hídon alig lehet már elférni. Az északi oldal kétirányú bringaútja és a vele egy szintben lévő szűk járda alig bírja el a tömeget. Teljesen természetes, hogy az egymást kikerülő gyalogosok betévednek a bringaútra,…..
keptelenseg 2012.03.25 22:24:12
@marcipán2: tudom, hogy az agyad szűk keresztmetszet, így ezek után sem fogod felfogni, hogy piroson átmenő kerékpárosok miatt még nem gazdagodott meg orvos.

Másképp: attól, hogy a bringások pirosban áthaladása lett néhány visszamaradott kommunikációs eszköze a kerékpározás elleni egyik fő "érv", még nem lesz igaz az állításuk.