Regisztráció Blogot indítok
Adatok
énésénke

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis olvasók!   A fiamat június 5-én műtötték, kivették a manduláját. Évekig szenvedett vele, folyamatosan begyulladt neki, A gyermekorvosunk, aki egyébként nagyon lelkiismeretes és alapos azt tanácsolta, hogy vetessük ki. Ahogy az lenni szokott, elég sokat kellett…..
énésénke 2012.06.10 21:15:35
@joszek: És szerinted fasza csávó az, aki lebassza a beteg torkán a csövet?
 Libamáj, kaviár, zsenge fürjhús finom mártásokkal bolondítva. Desszert  gyanánt banánhajó csillagszóróval és színes cukorreszelékkel. Mértékletes zabálás, utána pedig mértéktelen mennyiségű pezsgő és rövid. Alulöltözött pincérlányok, félhomály,…..
Kedves Despota!A profession.hu-n ismét egy gyöngyszemre lehet bukkanni az álláshirdetések között:http://www.profession.hu/hu/allas/343545Lenne "pár" kérdésem a hirdetés feladójához:Megjegyzéseim a felsorolt pontok mellé fűztem :-) * Az ügyvezető munkájának teljes…..
Tenne-e ilyet velünk a  kedvenc hentesünk? Balázsé tuti nem, mert ha mégis, Balázs letörné a kezét. Szájjal mócsingot dugni nyers hús alá pedig nagyon nehéz. A Pick azonban csak marketinghentes, így lehet, hogy nincs is keze. Részletek alant: A mellékelt képeken látható…..