Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S Budget

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Töketlen magyarok Extraprofit 2022.05.29 21:24:09
Eltelt két év, és még mindig élek gecc, egy világjárvánnyal, mélydepresszióval és kétezer bong trippel a hátam mögött abban a megtiszteltetésben van részem, hogy megélhettem egy újabb NER kétharmadot. Szép az élet na. És bár bőven van, volt és lesz téma a magyar közéletben amit még évtizedekig…..
A Bajza utcát és a Bulcsú utcát összekötő „halálalagút” sorsa sokakat érdekel. A Járókelő csapatával közterületi problémák megoldásában segítjük a városlakókat, így a weboldalunkra több jelzés is érkezett az alagút súlyosan leromlott állapotával kapcsolatban. Az utóbbi hetekben a Magyar Innovációs…..
Töketlen magyarok Postáshorror 2020.06.10 22:09:32
Bevezetésnek annyit, hogy rendeltem pár bringás cuccot Németországból, és sajnos a határon innen a posta vette kezelésbe a dolgokat. Nem vagyok hívő, de azóta imádkozok, hogy valaha eljusson hozzám legalább a csomagom illata ha már a csomagnak úgyis búcsút inthetek, mer amit egyszer a kezébe vesz a…..
Töketlen magyarok Büntike 2020.04.15 23:35:28
Meglepő módon volt pár nyugodt napom. De mint mindennek, ennek is vége lett és visszakerültem fakkolós idegállapotba. Nagy kár érte, de ez van ha a faszverésen kívűl az internet az "egyetlen" szórakozás, és a szokásosnál is nehezebb ellenállni a sok szemétnek ami csak úgy ömlik be bazdmeg a wifin…..
Töketlen magyarok Örök élet 2020.04.06 12:17:22
Szóval ma a kellemes homeofficeban a gép előtt termelem a GDP-t, majd betalált két olyan hír hogy kávé nélkül is összefostam magam: Az egyik, a kevésbé elszomorító, az nagy vezérünk hatalmas önzetlensége, amivel biztosan nem a 2022-es választásokra gondolva bejelenti, hogy visszahozza a 149-ik havi…..
Kicsit vicces, hogy manapság már az a hír, ha valaki olyan képeket készít nőkről, amik ízlésesen, visszafogott erotikával mutatják meg a valódi szépséget, és nem valamiféle polgárpukkasztó vagy önmutogató módon nyomják az arcunkba a különféle másodlagos nemi jellegeket.  Az ukrán fotóművész,…..
S Budget 2020.02.17 16:36:55